Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berden

quote:

telefonun açılırken beyaz ekranda kalması ve hiç açılmaması neden olabilir acaba?
    bana sd kart yüzündenmiş gibi geliyor ama başka sorunlar olabilir mi?
    sd kartı formatlasam düzelir mi?

şu soruna bir kelam edebilecek olan var mı?

Yeni bir rom yüklerken mi oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

quote:

telefonun açılırken beyaz ekranda kalması ve hiç açılmaması neden olabilir acaba?
    bana sd kart yüzündenmiş gibi geliyor ama başka sorunlar olabilir mi?
    sd kartı formatlasam düzelir mi?

şu soruna bir kelam edebilecek olan var mı?

Yeni bir rom yüklerken mi oldu ?

hayır. iki tane rom denedim, ikiside hoşuma gitmedi, sonunda ilk aldığım root'lu orjinal roma döndüm. iki gün kullandım üçüncü gün çalışmamaya başladı. sanırım sorun hafıza kartında. şu an biçimlendirmeye çalışıyorum bilgisayarda ama olmuyor.
    hafıza kartı olmadan çalışmaz mı bu alet?

• Arkadaşlar orjinal rootsuz rom'u test eden oldu mu nedir son durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

arkadaşlar mesajım gözükmedi heralde:=)

ilk sayfada ilk mesajın en altında fileserve linki verdim stock rom için.

üstat SD Kart yedegi almak için titanyum bekup yükledim bir yedek aldım .sorun şu ki titanyumbekup a girerken herzaman yazmıyor root hatası isteniyor yazıyor .saygılar. bu Ara da ilk Rom yedegimi aldım.yarın senin romunDan yükleyecem .stok Rom yükler ken direk root Lu haldemi flash layalım yok sa s-on yapıp mı flash layalım .bunuda ilk mesaj da biraz deginirsen.bizim gibi bilgisi az olanlara yine ışık olursun.tekrar saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurtez

Arkadaşlar orjinal rootsuz rom'u test eden oldu mu nedir son durum ?

Bende durum bu şekilde
    quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y
    Ben clockwork mod 3.2.0.0 ile denedim. Sorunsuz yüklendi ve çalıştı. Ancak ne yazık ki bende firma tarafından yapılan güncellemeyi yüklemedi. Meşhur ünlem ve android adam ekranında takıldı kaldı Bu sorunun da bir şekilde aşılacağını düşünüyorum. Çünkü forumda rootsuz romları bile güncelleme yapmayan arkadaşlar var. Şimdi iş bu yolu bulmak

• daha önceki 1 - 3- 5- 7- 9 denemem de olmamıştı konuya girdim tekrar deneyeyim dedim ve oldu teşekkür ederim artık ROOT olma zamanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee

quote:

arkadaşlar mesajım gözükmedi heralde:=)

ilk sayfada ilk mesajın en altında fileserve linki verdim stock rom için.

üstat SD Kart yedegi almak için titanyum bekup yükledim bir yedek aldım .sorun şu ki titanyumbekup a girerken herzaman yazmıyor root hatası isteniyor yazıyor .saygılar. bu Ara da ilk Rom yedegimi aldım.yarın senin romunDan yükleyecem .stok Rom yükler ken direk root Lu haldemi flash layalım yok sa s-on yapıp mı flash layalım .bunuda ilk mesaj da biraz deginirsen.bizim gibi bilgisi az olanlara yine ışık olursun.tekrar saygılar.

Orjinal rom cihazı s-on durumuna getirdikten sonra yüklemeniz içindir. Ama tabi dilerseniz s-off olmuş olan cihaza da yüklenir. Amaç cihazı servise yollarken orjinal bir şekilde yollayabilmek için el altında rom bulundurmaktı. Orjinal rom rootlu değildir belirtelim.

Biraz kavram karmaşası var sanırım

Root: Cihazın üzerindeki Rom'un, cihazın gizli ayarlarına (Registry) ulaşabilecek şekilde değiştirilmesi.

S-Off: Cihazın üzerine başka bir rom yükleyebilmek için kilidinin açılması.

• quote:

Clockworkmod u kuralım

http://bitly.com/q4QvgQ

bunu indirin. ve dosya adını PG88IMG.zip yapıp sd kartınıza atın. daha sonra cihazınızı kapatın. Ses kısma tuşuna basılı tutarken Güç açma tuşuyla cihazı açın. Açılan beyaz yerde hboot a girin flash işlemine onay verin clockworkmod kurulacak.

Clockwork mod olmadan yedek alamazsınız. Bence kurun.

arkadaşım hani orjinal roma dönerken yazmışsın hangi Clockworkmod ile yükledigini sormuşsun.bu farklı Clockworkmod ları nasıl buluruz,değiştirme imkanı var mı? hangisi oldugunu nasıl anlıyoruz?birde stok rom yükleyip güncellemeleri alabilen var mı?Şimdiden teşekkürler.

• Herkese teşekkürler, root yapmaktan vazgeçtim. Kolay gelsin.
  • adb shell dedigim zaman bu cikti. sh-3.2#
    normal sartlarda senin dedigine göre $ cikmasi lazim ama cikmadi
    takildim kaldim ozaman şu anda ne yapabilirim.
    orjinal romda yukledim clock world ile almiş oldugum yedegi yukledim hallen s-off durumda.
    birde gunceleme var telefon icin cikan onuda yukleyemedim unlem işaretinde kaliyor namusuz s-on yaptikdan sonra yine yukleyemezsem servise yollicagim guncemeler icin muhakak s-on yapmam lazim yardımcı olucak kimse yokmu.!!!!
  • arkadaşlar costum rom yüklüyorum yedegim vardı bende direk Wipe data /factory reset in için ne girdim aşağıya indim ortalarda aşağıya yakon sadece bir yerde :
    -yes--delete all user data
    -no--
    -no--
    yes olana geldim ve hiç bir şeye basmadan bekliyorum.25 dakika oldu.normal mi? bekleyim mi?
  • quote:

arkadaşlar costum rom yüklüyorum yedegim vardı bende direk Wipe data /factory reset in için ne girdim aşağıya indim ortalarda aşağıya yakon sadece bir yerde :
    -no--
    -no--
    yes olana geldim ve hiç bir şeye basmadan bekliyorum.25 dakika oldu.normal mi? bekleyim mi?

25 dk. fazla ama yine de biraz daha bekleyin, olmadı bataryayı çıkarır tekrar wipe yapıp yüklersiniz yeni romu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 17 Ağustos 2011; 13:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

arkadaşlar costum rom yüklüyorum yedegim vardı bende direk Wipe data /factory reset in için ne girdim aşağıya indim ortalarda aşağıya yakon sadece bir yerde :
    -no--
    -no--

25 dk. fazla ama yine de biraz daha bekleyin, olmadı bataryayı çıkarır tekrar wipe yapıp yüklersiniz yeni romu.

25 dk üzerine 30 dk daha bekledim biara ben mi yaptım kendimi oldu anlamadım yes satırında beklerken bibaktım bir üst satıra no yazana çıkmış dedim başladı yes e dönecek her halde 30 dk bekledim olmadı.ben de beklemedim geriye geldim reboot yapıp çıktım.bir de ben sürekli reboot yapıyorum.ve açılıyor tel.bi zararı var mı ?bir de Wipe data /factory reset nasıl oldugunu anlarız ve olurken ekranda neler oluyor.arkadaşlar benim anlamadıgım hani yes üzerine gelip güç dügmesine basalım yani yes i seçelim mi?yoksa üzerine gelip bekleyelim mi?bunu bir açarmısınız.Wipe data /factory reset için.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetttee -- 17 Ağustos 2011; 15:04:00 >

• Hocam yes in üzerine gelip power tuşuna basmanız lazım yoksa başlamaz.
    Reboot yapmanın zararı olmaz yeniden başlatıyorsunuz sadece telefonu, ama her şeyin fazlası da zarar dikkat etmek lazım.
  • factory reset wipe cihazı tertemiz yapar. Sd kartı silmez. Daha detaylı rom yüklemesi için imzamdaki adrese gidiniz.
  • Cevap için teşekürler.iki varsınız.
  • Virtuous Unity 1.31.0 yüklenmiş bulunmaktayım emeği geçen bütün arkadaşlara.canı gönülden teşekürler.iyiki varsınız.
  • S-OFF işlemi tamam ama rom yüklemek istiyorum şimdi. Öncelikle Dosyayı boş bir hafıza kartına mı atmalıyım. Daha sonra Romu yüklerken telefonum USB ile bağlı olmalı mı? bana acil cevap verebilirseniz hemen deneyeceğim teşekkür ederim. USB ile bağlı olursa hata ayıklama ve hızlı açılış seçenekleri nasıl olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

S-OFF işlemi tamam ama rom yüklemek istiyorum şimdi. Öncelikle Dosyayı boş bir hafıza kartına mı atmalıyım. Daha sonra Romu yüklerken telefonum USB ile bağlı olmalı mı? bana acil cevap verebilirseniz hemen deneyeceğim teşekkür ederim. USB ile bağlı olursa hata ayıklama ve hızlı açılış seçenekleri nasıl olmalı?

Hocam ilk sayfada ki ilk mesajı okuyun lütfen, bütün bilgiler var orada.
    İşiniz kolaylaşır, çünkü her şey açıkça belirtilmiş orada.
  • okumadan sormadım zaten.

Rom işlemi sırasında

USB bağlanıp bağlanmayacağı yazmıyor?
    Bağlı olacaksa eğer
    USB hata ayıklama seçili olup olmayacağı yazmıyor?
    Hızlı açılış seçili olup olmayacağı yazmıyor?

SD kartın formatlı olup olmayacağı yazmıyor?
    SD kartın ne kadar boyutta olması gerektiği yazmıyor?

şuan da başladım USB bağlamadan ve Formatsız 8 GB lık 723MB boş alana sahip bir SD kart ile hadi hayırlısı bana :D

ama Rom işlemi daha Detaylı anlatılmalı. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.