Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuç başarılı emeği geçen herkese teşekkürler ama benim gibi deneme yanılmaya kalmamak için belirttiğim şeyleri oraya ekleyiniz lütfen tekrar teşekkürler yaşasın sense 3 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

okumadan sormadım zaten.

Rom işlemi sırasında

USB bağlanıp bağlanmayacağı yazmıyor?
    Bağlı olacaksa eğer
    USB hata ayıklama seçili olup olmayacağı yazmıyor?
    Hızlı açılış seçili olup olmayacağı yazmıyor?

SD kartın formatlı olup olmayacağı yazmıyor?
    SD kartın ne kadar boyutta olması gerektiği yazmıyor?

şuan da başladım USB bağlamadan ve Formatsız 8 GB lık 723MB boş alana sahip bir SD kart ile hadi hayırlısı bana :D

ama Rom işlemi daha Detaylı anlatılmalı. Teşekkürler

Ilk mesajı okuyun demem hoşunuza gitmedi sanırım ya da yanlış anladınız, ama ilk sayfa da zaten yapması gerekenler yazılmış, özellikle telefonu bağlayın demiyorsa bağlamaniza gerek yoktur, bu kadar basit.
  • arkadaşlar JuiceDefender uygulamasın da costum yapıyorum ancak saat kısmında degişiklik yapamıyorum . saat kısmın da 2.00>6.00 yazıyor nasıl ayarlanır.digerleri içinde bir öneride bulunursanız sevinirim.birde AdFee uygulaması bütün sitelerde ki reklamları kaldırıyormu ? yoksa belli sitelerde sınırlımı?birde ayarları nasıl yukarıda bir arkadaşımız ayarları vermiş ama bende işe yarmadı.ben internete skyfire kullanarak giriyorum.bunun farkı olurmu?

arkadaşlar ben virtuous v1.31 i yüklütelefonda. şimdi sd karttaki virtusous zip dosyasını silebilir miyim?birde ben sd kartımı gold kart yıpmiştım, tele başka sd kart takıp kulana bilirmiyim? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetttee -- 18 Ağustos 2011; 16:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee

arkadaşlar JuiceDefender uygulamasın da costum yapıyorum ancak saat kısmında degişiklik yapamıyorum . saat kısmın da 2.00>6.00 yazıyor nasıl ayarlanır.digerleri içinde bir öneride bulunursanız sevinirim.birde AdFee uygulaması bütün sitelerde ki reklamları kaldırıyormu ? yoksa belli sitelerde sınırlımı?birde ayarları nasıl yukarıda bir arkadaşımız ayarları vermiş ama bende işe yarmadı.ben internete skyfire kullanarak giriyorum.bunun farkı olurmu?

arkadaşlar ben virtuous v1.31 i yüklütelefonda. şimdi sd karttaki virtusous zip dosyasını silebilir miyim?birde ben sd kartımı gold kart yıpmiştım, tele başka sd kart takıp kulana bilirmiyim? teşekkürler.

juice defender ayarlanmasi lazim ama bazı fonksiyonlar uyumsuz olduğu için disable durumda olabilir.

Virtuous.zip i silebilirsiniz

gold card hakkında bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee

arkadaşlar JuiceDefender uygulamasın da costum yapıyorum ancak saat kısmında degişiklik yapamıyorum . saat kısmın da 2.00>6.00 yazıyor nasıl ayarlanır.digerleri içinde bir öneride bulunursanız sevinirim.birde AdFee uygulaması bütün sitelerde ki reklamları kaldırıyormu ? yoksa belli sitelerde sınırlımı?birde ayarları nasıl yukarıda bir arkadaşımız ayarları vermiş ama bende işe yarmadı.ben internete skyfire kullanarak giriyorum.bunun farkı olurmu?

juice defender ayarlanmasi lazim ama bazı fonksiyonlar uyumsuz olduğu için disable durumda olabilir.

Virtuous.zip i silebilirsiniz

gold card hakkında bir bilgim yok.

Teşekkürler aynen dedigin gibi uyumsuzluk var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Arkadaşlar an itibariyle artık Rootsuz bir Rom a sahibiz, gözümüz aydın.
    Şimdi herkesin rahatça ulaşabilmesi için dosyayı nereye upload edeyim, fikriniz nedir ?

Feah öncelikle teşekkürler. Hangi programla yedek aldığını sorabilirmiyim. Zira 4extrecovery ile aldıysan clockwork mod a olmaz. Hatta clockwork mod un kendi versiyonları arasında bile sorun çıkabiliyor. Ona göre anasayfaya koyacağım.

Ben clockwork mod 3.2.0.0 ile denedim. Sorunsuz yüklendi ve çalıştı. Ancak ne yazık ki bende firma tarafından yapılan güncellemeyi yüklemedi. Meşhur ünlem ve android adam ekranında takıldı kaldı Bu sorunun da bir şekilde aşılacağını düşünüyorum. Çünkü forumda rootsuz romları bile güncelleme yapmayan arkadaşlar var. Şimdi iş bu yolu bulmak

Tunc@y kardeşim nasıl hallede bildin mi ?stok rom a döndün ,güncellemeri soruyorum.sorunu çözdün mü?birde desire s için gyrogen mod 7 yükleniyor mu? Teşekkürler.

• Slm arkadaşlar dün cihazım pil tamamen bitip kapanmış. Bende açıp o anda şarja takmıştım. Telefon kilitlendi önce., daha sonra bataryayı çıkarttım tekrar takıp açtım. Ama ekranda HTC yazıyor başka birşey gelmiyor şu anda. Işık açık kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

ACİL YARDIM BEKLİYORUM.

• ya bir türlü root olamıyorum s-off dayım ama gingerbreak root diyorum bekle bekle nereye kadar, hafıza kartıda formatlı, normalde bu root işi ne kadar sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_MaCESte

ya bir türlü root olamıyorum s-off dayım ama gingerbreak root diyorum bekle bekle nereye kadar, hafıza kartıda formatlı, normalde bu root işi ne kadar sürüyor

1 saniye falan sürüyor:)

programı çalıştırıyorsunuz patchliyor sistemi çok kısa bir işlem. Stok romdasınız sanırım. Custom rom yüklersiniz rootlu olacak otomatikman
  • 2.3.5 in yeni versiyonu çıkmış v3 diye, eski sürümü indirip yükleyemeden yeni versiyon çıkıyor vallahi yetişmek zor.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1230029
  • Hala heyecanla takipteyim
    Bayrama az kaldı

Konuya bir tane nokta koyan arkadaslara bile tesekkürler ayrıca
  • HTC Desire S için yeni radio çıktı

http://hotfile.com/dl/127550064/97802b9/PG88IMG-NEW-RADIO-20.4130.0818U_3817.07.00.19.zip.html

Clockworkmod dan flaşlayabilirsiniz.

Meraklısına duyurulur
  • Oh oh oh .v4 de çıktı
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1230029

Geçişlerin v3 versiyona göre biraz daha yumuşak olduğu söylenmiş ki v3 ü dün yükledim gerçekten biraz tıkılma oluyordu.
    Yalnız görsel olarak virtuousten daha çok beğendim, virtuouste çözünürlüğü 800x400 e ayarladıkları için ana ekrandaki telefon, menü, kişiselleştirme, iconlar vs küçük kalıyordu, burada o yok. Denediğim süre zarfında herhangi bir soruna ya da çalışmayan bir fonksiyona rastlamadım, sesle mesaj yazma da gayet iyi çalışıyor.
    V4 ü de denemek istiyorum ama akşama .v5 çıkar diye bekliyorum şimdilik.

• bunu bir türk hazırlıyor ve gerçekten güzele benziyor bende çok merak ediyorum. En çok istediğimiz özellikler var zaten.
  • Evet üstad Türk bir arkadaş hazırlıyor, diğer romlardan dil konusunda bir artısı var, sözcük önerme çok başarılı ufak bir ayrıntı ama güzel.
    Kamera menüsüne de bir çok mod eklenmiş, manzara, yakın çekim vs gibi, çok başarılı buldum açıkçası.
  • virtuous yukledim ama telefonum biraz yavaşladı. neden olmuş olabilir?
  • quote:

Evet üstad Türk bir arkadaş hazırlıyor, diğer romlardan dil konusunda bir artısı var, sözcük önerme çok başarılı ufak bir ayrıntı ama güzel.
    Kamera menüsüne de bir çok mod eklenmiş, manzara, yakın çekim vs gibi, çok başarılı buldum açıkçası.

feah yeni hboot uyükledin mi? ben ENG hboot a geçtim. sanırım biraz daha oturmasını bekleyeceğim bu romun ve geçiş yaparım çok güzele benziyor.

sense 3.0 için yeni hboot çıkmış

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236890

bu rom için herkes tavsiye ediyor.

• quote:

quote:

Evet üstad Türk bir arkadaş hazırlıyor, diğer romlardan dil konusunda bir artısı var, sözcük önerme çok başarılı ufak bir ayrıntı ama güzel.

feah yeni hboot uyükledin mi? ben ENG hboot a geçtim. sanırım biraz daha oturmasını bekleyeceğim bu romun ve geçiş yaparım çok güzele benziyor.

sense 3.0 için yeni hboot çıkmış

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236890

bu rom için herkes tavsiye ediyor.

Aslında hboot yükleme ile ilgili pek bilgim yok, sanırım sense 3.0 lü romları daha hızlı ve kullanışlı hale getiriyormuş, ya da sadece proxuse rınkileri, ama sanırım yeni romlar için gerekli olacak.
    Xda ya baktım anlatım biraz karışık geldi, kafam pek yerinde değil bu aralar ondan da olabilir o nedenle şimdilik uzak duruyorum.
    İyice kavradıktan sonra riskli de olsa yapacağım ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Orijinalden alıntı: u23

root yaparken ginger breadda rooting yazıyor 15 dkdır bekliyorum bişi olmadı ne yapmalıyım

Yedek almışsınızdır umarım ! Hafıza kartınızı çıkarıp, yerine boş bir hafıza kartı takın. Bende de problem olmuştu. Bu şekilde yapabilmiştim. Yani ilk mesajda root işlemi esnasında sözü geçen sorun yaşayan benim

Bu arada root işleminden önce fabrika ayarlarında rom yedeği olayında bir yardımcı olsanız diyorum !

quote:

Orijinalden alıntı: berden

şu 3 konuda bana yardımcı olsanız... ??

1- mesaj yazarken mikrofonla konuşarak mesaj yazıyoruz ya, işte o bende internet (wifi veya şebeke) olmadan çalışmıyor. sizde de böyle mi?
    2- cihazı rootlamadan evvel mms gönderip alabiliyordum ama şimdi ne gönderebiliyorum ne alabiliyorum. sizde durum nedir?
    3- şu anda bende lbs saga mod yüklü, orjinal roma nasıl dönebilirim?

1- Ben marketten swox ve talktome isimli uygulamaları indirdim. Üstüne SVOX Turkish/Türk Cem Voice v2.1.1 in prosunu indirdim. Bu uygulamalar sayesinde sorunsuz sesli sms ve email yazabiliyor. Cihaza gelen arama, sms, emailleri (+e-kitapları) sorunsuz sesli okutabiliyorum. Diğer bağlantı olup, olmaması hakkında fikrim yok.
    2- Dediğiniz problem rootlu orjinal romda da varmıydı ? Yoksa yüklediğiniz özel romdan kaynaklı olabilir.
    3- Elinizde yedeğiniz yoksa, orjinal roma dönüş için tek şansımız bir arkadaşın paylaşması. İşin kötüsü rootlanmış romlara firmanın verdiği güncellemeleri yükleyemiyoruz. Bu sebeple rootsuz bir orjinal roma ihtiyacımız var. Eninde sonunda rom versiyonuda güncellenecek ancak biz bu sebeplerden bu işlemi yapamıyacağız. İsterseniz ben rootlu orjinal romu fabrika ayarlarında paylaşırım. Ancak dediğim gibi güncelleme vs. lerden yararlanamazsınız.

Yedek nasıl alacagız
    Ayrıca bende de aynı seyi veriyor ama baska hafıza kartım da yok
    nasıl olacak ?
    Yaptıklarım tamamen corba oldu ya
    İlk basta o sifreyi girdim simdi s-on yazıyor buraya kadar tamam
    Sonra lemonede vs. dedi Clockworkmod yükledim sanırım cünkü y dedim.
    Simdi sorulara gelelim.
    ben ne yapacağım Tel çalışıyor ama içime kurt düştü
    Virtuous Unity yüklemek istiyorum

yapıyorum galiba
    Tüm bu işlemleri bastan yapsam faydası olur mu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haker01 -- 29 Ağustos 2011; 3:49:45 >

• 04:43 itibari ile Virtuous Unity e geçtim
    Bayramı bekleyemedim
    Bakalım pil ömrüne ne kadar etkisi olacak
    simdi ana sayfada yazan uygulamaları indiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.