Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Superuser/SuperSU uygulamasının zip halini recovery den yüklerseniz root olmuş olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlemanx

Superuser/SuperSU uygulamasının zip halini recovery den yüklerseniz root olmuş olursunuz...

tamam teşekkür ederim onu nasıl yapcağım recovery clockword felan yuklu değil fastboot menuden recovery e gelince telefonda bir işaret beliriyor ve oyle kalıyor. Detaylı Anlatabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlemanx

Superuser/SuperSU uygulamasının zip halini recovery den yüklerseniz root olmuş olursunuz...

yaptım teşekkür ederim
  • Root yapmak için gerekli olan gingerbreak apk'sinin linkini güncelleyebilirmisin hocam?
  • not supported hatası aldım, ilk sayfadaki yönergeleri uyguluyacaktım ama link ölü sanırım hiçbir zaman rootlayamacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 20 Kasım 2013; 13:12:11 >
  • Telefonumda bootloader kilidini açtım peki telefonu root yaparsam fabrika ayarlarına geri dönermi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadike

Sorulan soruların neden olduğu tüm sorunların nedeni uzun ve çok zahmetli bir şekilde Windows kullanılarak yapılan ROOT işlemleri. En basitinden giriş seviyesi bir GNU/Linux dağıtımı olan Ubuntu kullanarak her türlü Android cihaza sadece iki hamle ile akıllı telefonunuzu ROOTlayabilirsiniz.

Bu arada s-off yapmadan nasıl ROOT olacağız merak ediyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: fadike

Sorulan sorularin neden oldugu tüm sorunlarin nedeni uzun ve çok zahmetli bir sekilde Windows kullanilarak yapilan ROOT islemleri. En basitinden giris seviyesi bir GNU/Linux dagitimi olan Ubuntu kullanarak her türlü Android cihaza sadece iki hamle ile akilli telefonunuzu ROOTlayabilirsiniz.

Bu arada s-off yapmadan nasil ROOT olacagiz merak ediyorum.

Merhaba, Ubuntu veya Mint Live CD ile bu işlemi nasıl yapabilirim? Hboot 2.00.0002, Sense 3.0, android 2.3.5.
    Ya da şu sayfadaki rom yüklemeye mi girişsem? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525100
    S on ve aynı hboot'da yüklemeye izin veriyor. Youtube'da Desire s için kingroot.net ve IROOT ile root yapma videoları izledim. Bunları deneyen oldu mu?
    How to Root any Android Device in less than 5 minutes with IROOT [HD]
    How to Root Any Android Phone Without PC ( VERY Easy One Click Method ) 2015
    how to root, upgrade your htc desire s to android 4.0.3 part 1 (hboot v 2.00.0002)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz han -- 27 Temmuz 2016; 16:13:45 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.