Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORJİNAL DESIRE S TÜRKÇE ROM / rom manager la ( s of ) olduktan sonra restore etttim ve sonra / (s on ) oldum fakat bi güncelleme geldi bunu yükleme ye çalıştım ve beni h boot bölümüne atıp orda takılıp kalıyor aralıksız eski haline dönmesi ve güncellemeyi yüklemesi için 4 gündür uğrasıyorum cidden sıyırdım kafayı bana Yardımcı ola bilecek bi arkadaş varsa beni çok memnun edicek yardımlarınızı esirgemeyin.Şimdiden Yardımlarınız için Teşekkür ederim
  •  HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM

saga 3d rom kurulu orjinal hale getirmek için ki olan s on aşamasını geçemedim yardım lazım
  • madem yardımcı olmayacaksın neden açtın bu konuyu s on yaparken tüm işlemleri doğru yaptık ama hata 131 müşteri kimliği hatası alıyorum eski rom da gitti telefon kullanamıyorum rom da yüklenmiyor recovery de açılmıyor sadece beyaz bi ekran üstünde hboot radio emmc bootloader reboot power down falan yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

madem yardımcı olmayacaksın neden açtın bu konuyu s on yaparken tüm işlemleri doğru yaptık ama hata 131 müşteri kimliği hatası alıyorum eski rom da gitti telefon kullanamıyorum rom da yüklenmiyor recovery de açılmıyor sadece beyaz bi ekran üstünde hboot radio emmc bootloader reboot power down falan yazıyor

dostum fazla iyi bilmiyorum ama yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

quote:

madem yardımcı olmayacaksın neden açtın bu konuyu s on yaparken tüm işlemleri doğru yaptık ama hata 131 müşteri kimliği hatası alıyorum eski rom da gitti telefon kullanamıyorum rom da yüklenmiyor recovery de açılmıyor sadece beyaz bi ekran üstünde hboot radio emmc bootloader reboot power down falan yazıyor

dostum fazla iyi bilmiyorum ama yardımcı olabilirim.

tamam ol ozaman
  • telefonuma işcep uygulaması yükleyemiyorum cihazınız ile uyumlu değil diyor anlamadım biraz acemiyim bu konuda root edilmiş ve custom rom yüklenmiş bir desire s var ne yapmam gerekiyor biri anlatırsa çok iyi olur teşekkürler
  • yok mu çözüm için yardım edecek biri
  • Bende Desireyi jtaga bağladım bootu yukledim sonra açılışta sadece beyaz ekran ve HTC yazısı tek var room yukleyemiyorum recoveryi açılmıyor
    Yardım help sos Hahoo Hevaree

Orjinal romunuda masaüstüne indirmişim onuda yukleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRaLGsM -- 6 Aralık 2011; 17:04:24 >
  • Telefonu servise verdim sonunda
    Buradaki arkadaşın anlatımına uyupta hiçkimse s on yapmasın telefonunu s off yapanlar için söylüyorum gold card vs gibi birsürü işlemi es geçmiş telefonum servislik oldu s on yaparken yapacak arkadaşlara tavsiye bi araştırma yapsınlar s on yapmadan önce
  • benim radyo sürümüm bu Radio_20.28I.30.085 AU_3805.06.02.03_M fakat bluetoothla ilgili sorunlarım var. Mesela bluetooth kulaklığı sürekli kullanan bir insanım ama son zamanlarda karşı tarafın sesini duymama rağmen benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Bu olay sürekli olmuyor ara sıra oluyor sizce yeni bir radyo sürümü yüklemem mi gerekiyor ya da yüklesem düzelir mi acaba. Eski radyo sürümüme dönmek istemiyorum çünkü bu sürümde bluetooh kulaklığımla arayanın rehberde kayıtlı ismi görünüyor mesela bu özellik eski sürümde yoktu
  • quote:

Telefonu servise verdim sonunda
    Buradaki arkadaşın anlatımına uyupta hiçkimse s on yapmasın telefonunu s off yapanlar için söylüyorum gold card vs gibi birsürü işlemi es geçmiş telefonum servislik oldu s on yaparken yapacak arkadaşlara tavsiye bi araştırma yapsınlar s on yapmadan önce

s off yapınca garantide sorun çıkardılarmı?
  • Arkadaşlar root işlemi için s-off yapmak zorunda mıyım ? Telefonum garanti dışına çıksın istemiyorum da.
  • Yok mu yardımcı olacak biri ?
  • Hiç kimse bilmiyor mu sorumun cevabını ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: welocan

Arkadaşlar root işlemi için s-off yapmak zorunda mıyım ? Telefonum garanti dışına çıksın istemiyorum da.

evet s-off yapmak zorundasınız.
  • komut işlemlerini yaparken "iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor" şeklinde bir hata alıyorum. nasıl yapacağım s-on işlemini ?
  • Acil yardım lazım arkadaşlar...
  • quote:

Acil yardım lazım arkadaşlar...

Ana sayfada yazanları adım adım yaparsanız hersey yolunda gidecektir.
  • tesekkuler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saprofit

quote:

Arkadaşlar root işlemi için s-off yapmak zorunda mıyım ? Telefonum garanti dışına çıksın istemiyorum da.

evet s-off yapmak zorundasınız.

hayır zorunda değilsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.