Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haker01

Virtuous Unity 1.31.0 yüklü ama sanki orj rom ile kamera daha iyi resim çekiyordu
    Yoksa benmi yanılıyorum bu arada bataryam kendini aştı
    Tüm daha iletişimini blutoot wireless 3g vs... kapattım

1gün 3 saat 34 dak 30 sn

% 75 te hala

bende de aynı rom yüklü..yüklemeden sonra batarya kalibrasyonu yaptım..juice defender kullanıyorum..data iletişimleri bende de kapalı..ayarlar menüsünden bakıyorum..
    pil şu anda..%75.. çalışma süresi 39 saat 54 dk..uyanık süre 4 saat 20 dk..böyle giderse an az 4 gün gidecek gibi şarj..
    birde bu romdan sonra şöyle bir sorun oldu..720 p formatında kamera ile video çektikten sonra telefonun kendi oynatıcısında dikey konumda videoda ses var görüntü yok..görüntü yerine mavi ekran çıkıyor..telefonu yan çevirince görüntü de geliyor..diğer formatlarda bu sorun yok..siz de denermisiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

quote:

Virtuous Unity 1.31.0 yüklü ama sanki orj rom ile kamera daha iyi resim çekiyordu

1gün 3 saat 34 dak 30 sn

% 75 te hala

bende de aynı rom yüklü..yüklemeden sonra batarya kalibrasyonu yaptım..juice defender kullanıyorum..data iletişimleri bende de kapalı..ayarlar menüsünden bakıyorum..
    pil şu anda..%75.. çalışma süresi 39 saat 54 dk..uyanık süre 4 saat 20 dk..böyle giderse an az 4 gün gidecek gibi şarj..
    birde bu romdan sonra şöyle bir sorun oldu..720 p formatında kamera ile video çektikten sonra telefonun kendi oynatıcısında dikey konumda videoda ses var görüntü yok..görüntü yerine mavi ekran çıkıyor..telefonu yan çevirince görüntü de geliyor..diğer formatlarda bu sorun yok..siz de denermisiniz..

Evet ben kullandığımda da virtuousda böyle bir sorun vardı. Sanırım videoyu hangi şekilde çektiyseniz o şekilde izlemeniz gerekiyor, yani ekran dönünce böyle bir sorun ortaya çıkıyor, ilginç ama böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 1 Eylül 2011; 17:24:16 >

• quote:

quote:

1gün 3 saat 34 dak 30 sn

% 75 te hala

herhangi bir sıkıntı yok kamerda ses ve görüntü
    Su anda batarya % 61 1 gün 19 saat oldu
    Ama cogunlukla deep sleep modunda.

• quote:

quote:

quote:

1gün 3 saat 34 dak 30 sn

% 75 te hala

Arkadaşlar bende de virtuous 1.31 yüklü teli s-off yaparken SD kartıda gold card yaptım sorun şu Tele başkabir SD kart takabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee

quote:

quote:

quote:

1gün 3 saat 34 dak 30 sn

% 75 te hala

Arkadaşlar bende de virtuous 1.31 yüklü teli s-off yaparken SD kartıda gold card yaptım sorun şu Tele başkabir SD kart takabilir miyim

Muhtemelen en iyi yolu denemek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetttee

quote:

quote:

quote:

1gün 3 saat 34 dak 30 sn

% 75 te hala

Muhtemelen en iyi yolu denemek

Arkadaşım oldu çalışıyor.ama SD kart 16 gb ,telefonda 15 gb gözüküyor.bu na Ben bir anlam veremedim.saygılar.

• Güzel paylaşım deneyeceğim en kısa zamanda.
  • Telefon kilitlendi beyler ?

Batarya % 20 de mesaj yaz kısmına girdim
    Telefon kilitlendi. Ana ekranda yeşil HTC yazısı çıkıyor sonrası yok.

Acil yardım

NOT : Halledildi
    Çözüm asagıda :

clockworkmod a girince wipe factory reset diyin
    dalvik cache i resetleyin
    battery stats ı resetleyin

romu baştan kurun düzelir.

djdigy5 in pm den attığı mesaj ile çözülmüştür
    Kendisine teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haker01 -- 7 Eylül 2011; 2:28:10 >
  • arkadaşlar benim telefon root olmuyor deli olacam

cihazı s off ve root yapmıştım sonra 2.3.5 sense 3.5 rom yükledim sevmedim sonra orjinal shipped htc europe rom yükledim
    şimdi cihaz s-off ve orjinal rom yüklü ama gingerbreak çalıştırıyorum 20dk bekliyorum rooting diyor öle boş boş dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 9 Eylül 2011; 19:23:48 >
  • Rooting ...
    Running Exploit ...
    This may take a few minutes !
    Device will reboot on success !"

Ben herşeyi yaptım fakat gingerbreak uygulaması hafiza kartı formatlı olmasına ragmen yukarıdaki hataları verdi
  • arkadaşlar desire s ime buradaki virtious rom kurdum lakin benim şarjım bu kadar başarılı değil birisi juice defender hakkında detaylı bilgi verse çok güzel olacak kısaca ne yapmalıyız acaba bir de desire s için sense 3,5 güncellemesi çıkmış ve 2,3,4 versiyonu imiş acaba bilgisi olan var mı türkçe dil desteği olduğu ve hiçbir çalışmayan durum olmadığı söyleniyor acaba deneyeniniz var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi geceler.

Bu arada bahsettiğim rom bu. Desire S - Bliss S v2
  • Yukledim ve basarili buldum kamera modlari ve widgetler cok guzel. Hiz ve batarya suresi basarili yalniz radyo acilmiyor. Daha wlfl ve bluetooth deneme firsatim olmadi denedigimde gerekli bilgiyi verecegim

Sense 3.5
  • Wireless sorunsuz
  • arkadaşlar cihazımı s-off yaptım ama gingerbreakle bir türlü root edemedim herhangi bir fikri olan var mı acaba rooting yazısında bekliyorum ama bitecek gibi gözükmüyor
  • xda da proxuser ın v.1.1 stabil romu çok güzel ve stabil tavsiye ederim hem sense 3.0 hem root lu
  • Değerli üstadların dikkatine;

Öncelikle bu başlıkta verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.
    Desire S'ime gün geçtikçe alışmaya çalışırken son günlerde kafamda bazı soru işaretleri oluştu.

Son günlerde sık sık karşımıza çıkan Hboot olayı tam olarak nedir ? (Bilgisayardaki BIOS'un firmware update'i gibi birşey olduğunu düşünüyorum.)
    HBoot'un update edilmesi işlemi hangi durumlar için gerekli veya gereksizdir ? Başlıkta okuduğum bilgilerden bir fikir edindim ama yüklemeye girişebilecek kadar değil.

Radio ROM'un cihazın donanım fonksiyonlarını kontrol eden yazılım olduğunu biliyorum, en son radio rom'u da yükledim.

Root etmenin de cihazda yüklü ROM'a super kullanıcı yetkisi (full yetki) verilmesi olduğunu biliyoruz. Kaldı ki geliştirilmiş romlar root yetkisi açık halde geliyor genelde.

Root yapma, Gingerbreak v.b. S-Off işlemleri çok net ve anlaşılır şekilde bu başlıkta yer alıyor.

Son günlerde bir de Kernel update olayı başlıklarda yer almaya başladı. Nedir ne değildir, bu konuda hiç bilgim yok.

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: gmatli

Değerli üstadların dikkatine;

Öncelikle bu başlıkta verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.
    Desire S'ime gün geçtikçe alışmaya çalışırken son günlerde kafamda bazı soru işaretleri oluştu.

Son günlerde sık sık karşımıza çıkan Hboot olayı tam olarak nedir ? (Bilgisayardaki BIOS'un firmware update'i gibi birşey olduğunu düşünüyorum.)
    HBoot'un update edilmesi işlemi hangi durumlar için gerekli veya gereksizdir ? Başlıkta okuduğum bilgilerden bir fikir edindim ama yüklemeye girişebilecek kadar değil.

Radio ROM'un cihazın donanım fonksiyonlarını kontrol eden yazılım olduğunu biliyorum, en son radio rom'u da yükledim.

Root etmenin de cihazda yüklü ROM'a super kullanıcı yetkisi (full yetki) verilmesi olduğunu biliyoruz. Kaldı ki geliştirilmiş romlar root yetkisi açık halde geliyor genelde.

Root yapma, Gingerbreak v.b. S-Off işlemleri çok net ve anlaşılır şekilde bu başlıkta yer alıyor.

Son günlerde bir de Kernel update olayı başlıklarda yer almaya başladı. Nedir ne değildir, bu konuda hiç bilgim yok.

Şimdiden teşekkürler...

Hboot aslında tam olarak bildiğiniz şey yani bilgisayarlardaki bios un android telefon karşılığı. Onu güncellemek çok büyük artılar getirmiyor bence pek gerek yok. Kernel update ise ileri düzeyde gerekli bir uygulama bence o işe de hiç girişmeyin. Bunları genelde telefona custom rom yazan kullanıcılar uğraşıyorlar.

• Uzun uzun açıklamalar , sorunlar , telefonu yenıden açamamalar vs , root yapcaktım farklı bırsey falan yuklıcektım , kararlı gırmıstım konuya ama yazılanları okuduktan sonra bir anda vazgectım bu halıyle ıdare etcem artık
  • Merhaba arkadaşlar. Araştırdım ama çözümü bulamadım bir türlü. xda'dan indirdiğim sense 3.0 v.1.1'i desire s için indirdim ve kurdum. bir sorun yoktu fakat kişi bilgilerimi kopyalayabilmek için orjinal yedeğime geri döndüm. daha sonra tekrar yeni romu yüklerken factory reset/wipe data'yı yapmadım bilgiler kalır belki diye. ama artık telefon açılmıyor. htc yazısı geliyor ve bekliyor sadece. yeni bi yükleme yapmak istediğimde ise ekranda

E:Error in /sdcard/*******.zip
    (Status 1) Installation aborted

yazıyor. hafıza kartına format attım romu tekrar yükleyip denedim ama yine olmadı. zaten Revolutionary sayfasına girer girmez "/cashe/log not found" falan yazıyor. internette de bir çözüm bulamadım.

yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raykon06

Merhaba arkadaşlar. Araştırdım ama çözümü bulamadım bir türlü. xda'dan indirdiğim sense 3.0 v.1.1'i desire s için indirdim ve kurdum. bir sorun yoktu fakat kişi bilgilerimi kopyalayabilmek için orjinal yedeğime geri döndüm. daha sonra tekrar yeni romu yüklerken factory reset/wipe data'yı yapmadım bilgiler kalır belki diye. ama artık telefon açılmıyor. htc yazısı geliyor ve bekliyor sadece. yeni bi yükleme yapmak istediğimde ise ekranda

E:Error in /sdcard/*******.zip
    (Status 1) Installation aborted

yazıyor. hafıza kartına format attım romu tekrar yükleyip denedim ama yine olmadı. zaten Revolutionary sayfasına girer girmez "/cashe/log not found" falan yazıyor. internette de bir çözüm bulamadım.

yardımcı olursanız sevinirim...

hata factory reset / wipe yapmamanızdan kaynaklanıyor.

benim imzamdaki adrese girip işlemleri baştan yapın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.