Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S-OFF'tan itibaren mi yapıcaz herşeyi? Ama telefon açılmıyor yani Revolutionary'ı kullanamıyorum bilgisayar üzerinden..
  • desire s kullanıcısıyım. talimatları dikkatli okursanız. gerek s-off olsun gerek root işlemi gerekse rom yükleme hepside çok kolay ve sorunsuz. sistem yedeğinizi almayı ihmal etmeyin. reheberimi yedeklemeyi unutmuşum. sistem yedeğiyleorjinal rom a döndüm rehber mesaj yedeklerimi aldım ve tekrar yeni rom u kurdum. titanium backup ilede programlarımı yedeklemiştim. telefon yeni romu ile herşeyiyle hazır. emeği geçen arkadaşlara tşk ler.
  • Valla şanslısınız iyi ki Desire Z s-off yapmakla uğraşmıyorsunuz. Desire Z alanlara HTC neden böyle bir kazık attı anlamış değilim. Deveye hendek atlatıyoruz resmen root yapıcaz s-offf yapıcaz die.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Neyse cevapları bekleyemeyeceğim dalıyorum direk. Ya Allah

Mailime geldi sorunuz:)

Hiçbirşey silinmez tel defteri ayarlar , programlar sabit kalır:)

Kolay gelsin.

Hocam siliniyor ama hepsi factory reset yapınca. yedeğinizi alın muhakkak arkadaşlar. ama wipedata/factory reseti de kesin yapın ben yapmadım telefonu servise verdim...
  • Su anda en güncel ve stabil rom hangisidir
    Ses ile msj yazma vs. fix olan
    tesekkürler
  • Arkadaşlar ben CyanogenMOD7 ve MIUI.us kullandım ve kesinlikle MIUI.us öneririm. Gerçekten çok güzel ve hızlı; dahası kullanılabilir RAM alanı net 380-510 MB arası değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadike

Arkadaşlar ben CyanogenMOD7 ve MIUI.us kullandım ve kesinlikle MIUI.us öneririm. Gerçekten çok güzel ve hızlı; dahası kullanılabilir RAM alanı net 380-510 MB arası değişiyor.

link verebilir misin eğer stabil ise ?
  • S-on yaparken adb shell yazdıktan sonra # geliyor $ gelmesi gerekiyormus sorun ne olabilir?
  • +1
  • rom yüklerken sorun oldu. cihazı s-off biçimde servise verdim. garanti kapsamında yapıyorlar ama yazılımsal olarak değil, anakartı değiştiriyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

S-on yaparken adb shell yazdıktan sonra # geliyor $ gelmesi gerekiyormus sorun ne olabilir?

arkadaşlar nasıl yapıcaz ya orjinal yazılıma dönmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker01

quote:

Arkadaşlar ben CyanogenMOD7 ve MIUI.us kullandım ve kesinlikle MIUI.us öneririm. Gerçekten çok güzel ve hızlı; dahası kullanılabilir RAM alanı net 380-510 MB arası değişiyor.

haker01 miui.us yazıp bakabilirsin ya da en basiti Rom Manager ClockworkMod ile MIUI.us kurabilirsin. Ancak GPS sabitleme hatası mevcut son sürümde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haker01

quote:

haker01 miui.us yazıp bakabilirsin ya da en basiti Rom Manager ClockworkMod ile MIUI.us kurabilirsin. Ancak GPS sabitleme hatası mevcut son sürümde.

ya gps cok sık kullanıyorum hele bu aralar
    igo ve google mapsta sorun var mı ?
    3-4 ss atarmısın bana

• arkadaşlar benim bir sorunum var sizde de oluyor mu bilmiyorum sorma gereksinimi duydum. bu rom u yükledikten sonra olmaya başladı mesaj yazarken bazen A-S harfleri bazen M-N O-P harfleri yazmıyor dokunuyorum iyice bastırmama rağmen değişmiyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu rom dan dolayı olurmuş orjinal roma geçince düzelirimş felan ama bu rom çok iyi değiştirmekte istemiyorum. ne yapabilirim bu sorunu düzeltmek için??

yardımlarınızı bekliyorum...
  • Arkadaşlar neler yazıldı yaklaşık 1.5 aydır takip etmiyorum ama, dün google ı biraz kurcaladım ve telefonumu downgrade yapmadan s-off yaptım ve virtuous 1.31 yükledim :))) Belkide burada önceden anlatılmıştır bilemedim ama haberiniz ola, downgrade e gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkoffate

arkadaşlar benim bir sorunum var sizde de oluyor mu bilmiyorum sorma gereksinimi duydum. bu rom u yükledikten sonra olmaya başladı mesaj yazarken bazen A-S harfleri bazen M-N O-P harfleri yazmıyor dokunuyorum iyice bastırmama rağmen değişmiyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu rom dan dolayı olurmuş orjinal roma geçince düzelirimş felan ama bu rom çok iyi değiştirmekte istemiyorum. ne yapabilirim bu sorunu düzeltmek için??

o kadar rom yükledim öyle bir sorun olmadı.

Go keyboard programını yüklermisiniz.
  • Bu rom en güzeli, Proxuser a teşekkürler....
    Desire S 3D v2.1 Official Sense 3.0 Android.2.3.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orijinalden alıntı: darkoffate

arkadaşlar benim bir sorunum var sizde de oluyor mu bilmiyorum sorma gereksinimi duydum. bu rom u yükledikten sonra olmaya başladı mesaj yazarken bazen A-S harfleri bazen M-N O-P harfleri yazmıyor dokunuyorum iyice bastırmama rağmen değişmiyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu rom dan dolayı olurmuş orjinal roma geçince düzelirimş felan ama bu rom çok iyi değiştirmekte istemiyorum. ne yapabilirim bu sorunu düzeltmek için??

o kadar rom yükledim öyle bir sorun olmadı.

Go keyboard programını yüklermisiniz.

abi dediğin programı yükledim bir buçuk haftadır olmuyordu sorunsuz çalışıyordu ama tekrar aynı sorun go keyboard programında da başladı :S ne yapacağım bilmiyorum.

• Merhaba arkadaşlar;
    İlk sayfada yazılanları yaptım ve custom bir rom yükledim yülediğim romda hiç bir sorun yoktu ancak eski rom içerisinde kalan bazı belgelerim lazım oldu ve eski roma dönmek zorunda kaldım.
    clockworkmod ile yedeklemiştim sonrada yedekten geri döndüm ama hboot versiyonu ile ilgili bir sıkıntı oldu telefon durduk yere kasılmaya başladı ağırlaştı sonra bende hboot versiyonunu ilk sayfadaki bilgilere dayanarak hboot_0.98.0000 versiyonuna geri döndürdüm ama onda da daha berbat bir durum oluştu :) ve orjinal roma super user kuramadığım için root olamıyordu yine ilk sayfada geçici root yetkisi ile ilgili komut satırları verilmiş ama ben oradan tam bir mana çıkaramadım.
    Bende offical bir rom yükledim oradan hboot versiyonu ilk orjinal versiyon 0.98.0002 olan hboot imajını aldım sonra clockworkmod yükledim ve kendi orjinal romuma döndüm ve şimdilik eski haline döndü takılma vs sorunlar yok.

NOT: ilk sayfadaki işlemleri yapmadan önce kesinlikle hboot yedeğini alın binde bir de olsa sorun çıkabiliyor artı olarak garantiye göndereceğiniz zaman orjinal bir rom yüklemek yerine kullanılabilir ve bu işlemler root edilmemiş romlar için root yetkisi olan romlarda linkteki işlem yerine ilk sayfadaki işlem yeterli olacaktır.
    Birde işletim sistemi build numarası 1.47 ile başlayan cihazlarda gingerbreak 1.2v programı çalışmıyormuş ki bende çalışmadı.

Yedekleme-geri yükleme işlemi için aşağıdaki adımları yapınız.
    Geçici root işlemi burada anlatılıyor (Bu işlem root yetkisi olmayan romlar için)

http://forum.androidli.com/showthread.php?t=274

Linkteki işlemleri yapınca komut satırını kapatmadan

dd if=/dev/block/mmcblk0p18 of=/sdcard/hboot.img

komutunu girin ve hboot yedeğinizi alın.

clockworkmod ile önceden yedeklediğiniz orjnal roma döndükten sonra s-on olan orjinal hbootu geri yüklemek için
    yine linkteki işlemi yaptıktan sonra yine komut satırını kapatmadan

dd if=/sdcard/hboot.img of=/dev/block/mmcblk0p18

komutunu yazın
    sonrasında

reboot bootloader

komutunu işletin.

eski hboot imajınız yüklendi.

s-on hboot 0.98.0002 imaj linki:https://r-apidshare.com/files/2922434071/hboot.img

Aslında kısaca bu işlem telefonunuzun s-off olmadan önceki haline yani tekrar garanti kapsamında s-on olan haline dönmek için de kullanılabilir.

Not: hboot.img dosyasının sd kartınızda olduğunu varsayarak anlatmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboard -- 15 Kasım 2011; 2:27:54 >

• telefona yeni rom yükledim 2.3.5 sense 3.5 , cogu kısı sorunsuz kullanıyor fakat ben telefonla birini armaya kalktıgımda %1$s gibi bir hata verıyor , arama segmesı gözukmuyor ama telefonla konusabılıyorum , karsı taraf kapatmadan kapatamıyorum ayrıca arama kaydında hıcbırsey gozukmuyor , karsı taraf aradıgında ise calıyor actıgımda ise yıne aynı hatayı verıyor konusamıyorum. Sorun ne olabılır ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.