Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konularda çok bi bilgim yok ama cihazım htc desire bravo şu an s-on durumunda runnymede rom yüklemek istiyorum.fakat s-off ve root yapmak gerekiyormuş.şu an telde cyanogenmod7.2.0 yüklü sanırım custom rum yüklediğim için zaten tel rootlu demi(kesin emin değilim :)?s-off yapmayı denediğim zaman ise revolutionary programını açıyorum cihazı görüyor fakar boot ekranı açılıyor ve öyle kalıyor programda komut satırında ise ''waiting for flashboot'' yazıyor başka bir işlem yapmıyor.bu neden kaynaklanabilir? Tele RUNNYMEDE 6.0.5 S.E ROM yüklemek istiyorum...
  • @blackboard acıklama ıcın tesekkurler...
    s-on yapmak ısteyenlerın ısıne yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 15 Nisan 2012; 14:23:45 >
  • arkadaşlar desire s cihazım s-on durumda ve root lu değil cihaz kapalı durumdayken ses kısma ve power tuşuyla recovery bölümüne geçemiyorum acil yardım lazım bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

arkadaşlar desire s cihazım s-on durumda ve root lu değil cihaz kapalı durumdayken ses kısma ve power tuşuyla recovery bölümüne geçemiyorum acil yardım lazım bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Ayarlar->Güç->Hızlı açılış işaretli ise işareti kaldırıp deneyiniz.
  • arkadaşalr cihazım şuan s-off gözüküyor ama root edemiyorum nedense gingerbreak programıyla root etmeden yeni bir custom rom kurabilirmiyim cihaaza
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin.

Telefonda şuanda Saga lbc mod 0.5.4 yüklü ancak bu romun sorunları var mesala gelen aramalarda telefon geç çalıyor. ben miui rom yüklemek istiyorum. Ama ne yapmam gerekir bilmiyorum. mesela kernel yüklemek gerekiyor mu? Birde linkleri verebilirseniz çok sevinirim.
  • hiç cevap verebilecek kimse kalmadı heralde
  • iyi geceler arkadaşlar.cihazımın bilgilerini görmek için SES KISMA TUŞUNA VE AÇMA KAPAMA TUŞUNA BASTIM.ÇIKAN MENÜDE NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM AMA ŞUANDA TELEFON AÇILIYO ANCAK EKRANDA PENCERELER AÇILIYOR BİLMEM ŞU DÜZGÜN ÇALIŞMADI DURDURULDU BİLMEM BU DÜZGÜN ÇALIŞMADI DURDURULDU DİYO.ZORLA KAPAT DİYORUM HEPSİNE VE TEKRAR PİN İSTİYOR VE AYNI ŞEYLER TEKRARLIYOR.NASIL ÇÖZECEĞİMİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN.ACİL
  • Türkiye orijinal rom linki ölmüş yeniler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bootloader kilidini kaldırdım,root da ettim ama rom yükleyemiyorum ünlem işareti çıkıyor..Clockworkmod bunu yapamadım bir türlü.

Edit; Sonunda oldu sürekli rom deniyorum bir türlü sevemedim İnşallah telefon bozulmaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 1 Ağustos 2012; 17:01:30 >
  • Arkdaşlar benim sorunum
    Cihaz acılırken sadece yeşil HTC yazısında kalıyor
    Makinayı formatladım tekrardan yazılım atmak istiyorum ancak

E : Cant mount /cache/recorvery/command
    E: Cant mount /cache/recorvery/log
    E: Cant open / cache/recorvery/log

vsss yazıyor
    ve yazılım yüklenmiyor ne yapmam gerek

Virtuous affinity 2,05,0 i kurmak istiyorum
  • Hocam Desire modeli ile Desire S modeli aynı mıdır ya da bu işlemlerin aynısını Desire modeli için de uygulaybilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker01

Arkdaşlar benim sorunum
    Cihaz acılırken sadece yeşil HTC yazısında kalıyor
    Makinayı formatladım tekrardan yazılım atmak istiyorum ancak

E : Cant mount /cache/recorvery/command
    E: Cant mount /cache/recorvery/log
    E: Cant open / cache/recorvery/log

vsss yazıyor
    ve yazılım yüklenmiyor ne yapmam gerek

Virtuous affinity 2,05,0 i kurmak istiyorum

Htc konusu eskisi kadar aktif değil galiba.
  • Merhaba arkadaşlar 2.00.002 versiyonlu htc desire s modeller için nasıl s-off yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

arkadaslar uzzuuunn bi aradan sonra s-off ve root olmayı basardım fakat hersey guzel gıdıyo derken bu seferde rom yuklerken sureklı sıkıntılar cıkıyo yukledıgım romlar htc beyaz sayfada takılıp kalıyo bunun nedeni ve çözümü varsa yazarsanız minnettar olurum

merhaba yevkuöem benim telefonumda 2.00.0002 versiyonunda S-off yapamadım. sen nasıl yaptın. Anlatır mısın?
  • evet pek aktif değil desire s bölümü, burada birçok döküman buldum
    http://www.444android.com/forumdisplay.php?f=71

reklam olacaksa sileriz ama hızlı cevaplayan bi site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec25 -- 12 Ekim 2012; 11:39:32 >
  • Teşekkürler.
  • Arkadaşlar desire modeline de bu işlemler uygulanabilir mi acaba yoksa desire s olmak zorunda mı? 2.2.3 ve hboot 1.03.0003 benim cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

Eskiden samsung omnia i900 vardı herşeyi yapıyordum O telefona 1.250 TL vermiştim :((((((((( HTC me ise 887 TL verdim. :))) Keşke video ve fotoda birde web üzerinde 720P videolarda sıkıntı var bunlarda olmasa :) biraz daha iyi olsaydı. Sırf bu yüzden İnc. S alasım geliyor :)

hocam biraz geç oldu, belki telefonunuzu değiştirmişsinizdir
    ama 720p problemi olanlar
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857478
    linkteki android 4.0.4'ü yükleyince 720p ' yi düzgün oynatıyor

• Arkadaşlar Bende İCS 4.0.4 var orjinal s-off yaptım ama root nasıl yapacağım bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.