Şimdi Ara

HTC Desire Sv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün desire sv aldım bundan önceki telefonum samsung wave 2 idi bıktım usandım bada işletim sisteminden bu telefonu aldım.Alan varsa düşünce ve tecrübelerini paylaşabilir mi ? Çünkü arayüzü biraz karışık geldi bana bada baya basitti.Birde kılıf ve ekran koruyucusu yok mu bunun ? Hiçbir yerde bulamadım da.

• Yok mu yardımcı olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende aldım bir tane, kullanımı ara yüzü gayet rahat kullanımı var.

Bu telefonda özellikle çift hatlı olması kolaylığı mevcut ve 3G modeminin içindeki data hattını çift hat girişinin birine takıp wi-fi hotspot özelliğini kullanabilirsin.Hemde telefonunda da 3gli kullanmış oluyorsun.

Resim kalitesi gayet güzel 8mp
    çift hattlı bu yüzden data hattını takıp laptopa wifi sağlayabiliyorsun hızlı ve pratik oluyor. 3 g modemi takıp açılmasını beklememiş oluyorsun.
    Ses kalitesi çok iyi
    Görüntü örnek: galaxi 3 veya nexusa daha düşüktür.Kullanıldığı ekranlar farklı çünkü.

Ayrıca telefon piyasaya daha yeni çıktı. kılıf ekran koruyucu v.s. bende pek bir şey bulamadım. Biraz beklemek gerekli.

Aşağıdaki linkten ekran koruyucu buldum.
    http://www.htc.web.tr/urun/805-htc-desire-sv-ekran-koruyucu-film-3-lu-paket-mat.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziya82 -- 25 Mart 2013; 12:27:09 >

• önemli not;

Htc desire sv veya diğer çift hatlarda şu bilgi atlamayalım.

3G özelliği sadece birinci hatta devreye giriyor.

Htc desire sv 3g devreye girdiğinde "H" işareti çıkıyor.

Htc desire sv 2g de ise "E" işareti çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziya82

Merhaba bende aldım bir tane, kullanımı ara yüzü gayet rahat kullanımı var.

Bu telefonda özellikle çift hatlı olması kolaylığı mevcut ve 3G modeminin içindeki data hattını çift hat girişinin birine takıp wi-fi hotspot özelliğini kullanabilirsin.Hemde telefonunda da 3gli kullanmış oluyorsun.

Resim kalitesi gayet güzel 8mp
    çift hattlı bu yüzden data hattını takıp laptopa wifi sağlayabiliyorsun hızlı ve pratik oluyor. 3 g modemi takıp açılmasını beklememiş oluyorsun.
    Ses kalitesi çok iyi
    Görüntü örnek: galaxi 3 veya nexusa daha düşüktür.Kullanıldığı ekranlar farklı çünkü.

Ayrıca telefon piyasaya daha yeni çıktı. kılıf ekran koruyucu v.s. bende pek bir şey bulamadım. Biraz beklemek gerekli.

Aşağıdaki linkten ekran koruyucu buldum.
    http://www.htc.web.tr/urun/805-htc-desire-sv-ekran-koruyucu-film-3-lu-paket-mat.html

Samsungun yeni çift hatlıları yoolendirmeyle calısıyor ay sonu fatura suprizi yada aradıgınız kısiye ulasılamıyor HTC DE nasıl

• htc.web.tr den bişey almayın paranıza yazık gidin doğubanktan alın aynı ürün
  • arkadaşlar,htc desire sv aldım 4 gün önce ve smslerim gitmiyor. bu konuda bilgisi olan birisi varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonda her iki hat da AYNI ANDA aktif midir ? Yani birinde konuşurken diğerinde arama gelirse telefon çalar mı ya da bilgi verir mi yoksa Samsung'daki gibi aradığınız kişiye ulaşılamıyor mu der ?
  • iki hat aynı anda aktif mi? samsung gibi biriyle konuşurken diğeri arandığında yönlendirme mi yapıyor? bir hatla görüşürken diğer hat kapanmıyorsa alacağım. yokmu yardımcı olacak biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: nukeshore

iki hat aynı anda aktif mi? samsung gibi biriyle konuşurken diğeri arandığında yönlendirme mi yapıyor? bir hatla görüşürken diğer hat kapanmıyorsa alacağım. yokmu yardımcı olacak biri

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Bu telefonda her iki hat da AYNI ANDA aktif midir ? Yani birinde konuşurken diğerinde arama gelirse telefon çalar mı ya da bilgi verir mi yoksa Samsung'daki gibi aradığınız kişiye ulaşılamıyor mu der ?

2. hat ulaşılamıyor oluyor dedi teknosa fakat yönlendirme açarsan aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor der ama açarsan yönlendirme ücreti ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCToR -- 5 Nisan 2013; 15:04:33 >
  • arkadaşlar dün telefonu aldım htc desire x ve ace 2 arasında gidiyordum ama desire x pek hoşuma gitmedi kenarları çok keskin ve hemen boya atıyor acede pek hoşuma gitmedi ve htc desire sv aldım iyiki almışım ekran görüntüsü olsun kamerası olsun dokunmatigi falan süper en yaygın oyunları oynadım 1 kere bile takılmadı iyiki desire x yada ace 2 almamışım 8 mp kamera sı çok net wifi çekimi çok güçlü 30 mb oyunu 6 sn indiriyor 8 mb lik internetimle ekranı co güzel ve geniş ekran koruyucuyu gittigidiyordan buldum telefon yeni oldundan zor bulunuyor aksesuarları alcaklar a tavsiye ederim teknosadan alın ve düşmeye calınmaya su gecirmeye bozulmaya karşı 39 tl ye tekno garanti var 1 senelik ondanda aldım toplam 860 tlye geldi tel
  • arkadaşlar akşam flaş ile fotoğraf çekerken fotoğrafda bulanıklaşma oluyor sizde de oluyor mu acaba?

ben sorunlu olduğunu düşünerek aldığım yere değişimn için geri yolladım.
  • Her yerde mesaj gönderme sorunundan bahsediliyor çok acil yardım.Siz sorun yaşıyormusunuz.Yarın ya bu telefonu alacağım ya da desire x Gerçekten acil cevap bekliyorum yardımcı olun.
  • ben yaklasik20 gundur kullaniyorum.mesaj gondermede herhangi bir sorun yasamadim.

acaba arka kapaginda oynama olan arkadaşlar var mı?

• Sormak istediğim birşey var.Telefonun hafızasını doldurmuş bizim arkadaş,oyun atmak istiyor yüksek boyutlu.Hafıza kartındaki android data ya veya obb ye atıyoruz ama açılmıyor.Aynı oyunu ben oynuyorum S4'te.Sorun acaba hafıza kartına attığımızdan mıdır ? Root gerektirir mi bunlarda ?
  • ARKADAŞLAR BENDE 2 GÜN ÖNCE ALDIM HTC DESİRE SV İLK BAŞTA İYİ GİBİYDİ SMS SIKINTISI FELAN YOK . AMA ŞİMDİ MESAJLARA VEYA BAŞKA BİRYERE GİRDİGİMDE TEKRAR ANA MENİYE GİRİŞ YAPTIGIM ANDA [YÜKLENİYOR] YAZISI GELİYOR NEDEN ACABA ? GOOGLE CHROME KASINTI YAPIYOR ???? TEŞEKKLÜRLEERR.
  • ben alalı 15-20gün oldu gayet kullanışlı bir telefon herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • bende bu cihazdan aldım..ilk kez android kullanıyorum ,hemen alıştım diyebilirim...üst düzey performans bekleyerek almadım zaten fakat jelly bean yükseltmesini alabilecekmiyiz merakla bekliyorum
  • ziya82 kullanıcısına yanıt
    Konuyu hort etmiş olacağım ama teşekkür etmek istedim size, esimde desire x var o kadar aramıştım 3g özelliğini bulamamıştım sayenizde hallettim sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.