Şimdi Ara

HTC DESIRE SV vs Samsung Galaxy Ace2vs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC DESIRE SV vs Samsung Galaxy Ace2 vs LG E460 OPTIMUS L5 II

evet arkadaşlar sizin tercihiniz hangi telefon yönünde olurdu

telefondan istediklerim :

- akıcı ve hızlı olsun donma takılma problemi istemiyorum

- internette hızlı gezmek istiyorum

- oyun pek umrumda değil çok nadir oynarım muhtemelen

- sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmamı elverebilecek fotoğraf kalitesi tercihim

- flash desteği de önemli sayılır benim için

tercihiniz hangisi olurdu ?

başka öneriniz varsa bekliyorum

---

s3mini
    lumia 520 falan bu tarz telefonları zaten inceledim ama nedense karara veremedim. s3miniye o parayı çok gördüm l520de iyi ama onda da sorunlar var falan deniliyor kararsız kaldım

• Hocam general mobile discovery, htc one v, xperia l'yi incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

Hocam general mobile discovery, htc one v, xperia l'yi incelemenizi tavsiye ederim.

hocam ace2 nin vaadettiği özellikler htc one v den daha iyi

general mobile discovery bu senenin f/p canavarı olarak lanse ediliyor ancak içime sinmedi telefon. ön yargı değil bir arkadaşım da aldı kendisi gayet memnun ancak güvenemiyorum çünkü bu ilk akıllı telefonum olacak. en azından ilk telefonumda daha güvenilir daha stabil bi telefon istiyorum

xperia l çok iyi telefon zaten dikkatimi çekmişti ancak fiyat olarak bütçemin üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: curious engineer

quote:

Hocam general mobile discovery, htc one v, xperia l'yi incelemenizi tavsiye ederim.

hocam ace2 nin vaadettiği özellikler htc one v den daha iyi

general mobile discovery bu senenin f/p canavarı olarak lanse ediliyor ancak içime sinmedi telefon. ön yargı değil bir arkadaşım da aldı kendisi gayet memnun ancak güvenemiyorum çünkü bu ilk akıllı telefonum olacak. en azından ilk telefonumda daha güvenilir daha stabil bi telefon istiyorum

xperia l çok iyi telefon zaten dikkatimi çekmişti ancak fiyat olarak bütçemin üzerinde

Hocam general mobile discovery sizinde dediğiniz gibi f/p canavarı bir ürün, fakat ilk akıllı telefon olarak anladığım kadarıyla bilindik bir cihaz almak istiyorsunuz. hocam htc one v'yi tavsiye etmemin nedeni daha önce test etmiş olduğum bir cihaz olması. Galaxy ace 2 yerine s3 mini'yi incelemenizi tavsiye ederim.

• htc one v hakkında bazı olumsuz şeyler okudum telefonun kendiliğinden kapandığı gibi o moralimi bozdu biraz. siz test mi ettiniz yoksa bir süre kullandınız mı telefonu gözlemlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

s3 mini bütçemin biraz üzerinde ama çıkmama değeceğini düşünüyor musunuz s3mini için ?
  • quote:

htc one v hakkında bazı olumsuz şeyler okudum telefonun kendiliğinden kapandığı gibi o moralimi bozdu biraz. siz test mi ettiniz yoksa bir süre kullandınız mı telefonu gözlemlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

s3 mini bütçemin biraz üzerinde ama çıkmama değeceğini düşünüyor musunuz s3mini için ?

Hocam htc one v'yi kullanmadım bir süre test etme şansım oldu, oldukça hızlı ve akıcı bir cihaz. Ayrıca oynadığım 1-2 oyunda kasılmalar ile karşılaşmadım (Temle run ve benzeri bir oyun.) Fakat samsung galaxy s3 mini alınmaya değer bir cihaz hocam
  • quote:

quote:

htc one v hakkında bazı olumsuz şeyler okudum telefonun kendiliğinden kapandığı gibi o moralimi bozdu biraz. siz test mi ettiniz yoksa bir süre kullandınız mı telefonu gözlemlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Hocam htc one v'yi kullanmadım bir süre test etme şansım oldu, oldukça hızlı ve akıcı bir cihaz. Ayrıca oynadığım 1-2 oyunda kasılmalar ile karşılaşmadım (Temle run ve benzeri bir oyun.) Fakat samsung galaxy s3 mini alınmaya değer bir cihaz hocam

anladım teşekkür ediyorum en iyisi telefonu ele alıp inceleyip son kararı vermek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

anladım teşekkür ediyorum en iyisi telefonu ele alıp inceleyip son kararı vermek

Önemli değil hocam. Bu arada dediğiniz gibi en iyisi cihazı ele alıp inceleyip son kararı vermek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.