Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avxsfx

...

Rom önerilerin ve emeğin için teşekkürler

Artık konuyla pek ilgilenemiyorum sizlerden böyle mesajlar görmek çok iyi oluyor
  • ekran aşırı şarj yiyor benim takip ettiğime göre ve birde 3g. , sonuçta kullanıma bağlı sarj elbette ama beklemedeykende çok önemli, genel olarak iyi diyorsan o rom a denerim bir ama. ben hiç root falan yapmadım daha önce, güncel olarak nasıl yapılacağını anlatabilir misin, yada bir yerden alıntı? teknoloji ile aram iyidir çoğu şeyden anlarım ama bu telefonlara root işini çok araştırdım ama hiç kalkışamadım , busefer kararlıyım. eğer yardımcı olursanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azade_kral

ekran aşırı şarj yiyor benim takip ettiğime göre ve birde 3g. , sonuçta kullanıma bağlı sarj elbette ama beklemedeykende çok önemli, genel olarak iyi diyorsan o rom a denerim bir ama. ben hiç root falan yapmadım daha önce, güncel olarak nasıl yapılacağını anlatabilir misin, yada bir yerden alıntı? teknoloji ile aram iyidir çoğu şeyden anlarım ama bu telefonlara root işini çok araştırdım ama hiç kalkışamadım , busefer kararlıyım. eğer yardımcı olursanız?

Aresmar'ın hazırladığı teknik rehber var linki bu :http://forum.donanimhaber.com/m_52810970/tm.htm

Ben bu rehbere göre yaptım sen bu rehberdeki adımları tek tek uygulayarak root yapabilirsin ama riskli bir durum bu senin verebileceğin bir karar. Benden sana ufak bir not ayık kafa ile yap yorgunken yapma ben olimpiyat zamanı gecenin saat 11inde yaptım 6-7 yerde yanlış yaparak düzgün yaptım benden tavsiye ayık ol ve dinlenmiş ol yoksa yakarsın makinayı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

http://andromadus.flinny.org/ den rom kurdum
    cok begendım stabıl hızlı
    not: kamera ıcın ayar yaptım kalıte cok ıyı
    ısoyu 200 e cekın dıger ayarlar otomatık cekerken cekıcegınız yere elınızle tutarsanız ekran zoomluyor bır kac ayar daha yapmıstım hatırlayamadım

yalnız konusurken fışırdama oluyor muzık dınlerken sorun yok .... hattanmıdır acaba romdanmı ???

3 saat önce flinnycm10_vision_133 versiyonunu kurdum sorunsuz kuruldu kurmadan önce 4ext ile wipeların hepsini yaptım sonra superwipe g2 ile yeniden wipe attım hersey temiz olsun diye romu kurdum gapps ı kurdum. rom gayet stabil.

fotoğraflarda Panorama modunda ekranda titremeler oluyor ama çekimi etkilemiyor sanki kamera performansı artmış gibi. üzerinde trabuchet launcer var ben onun üzerine Action Launcher kurdum daha bir hoş hava kattı (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrislacy.actionlauncher.pro&hl=tr) buradan inceleyebilirsiniz.

Konuşma olayında bir sorun yok belki radio versiyonundandır. Yankı veya başka bir şey yok. şimdilik gözlemlerim bu kadar. extra birşey görürsem haber ederim.

• quote:

Not: Romlar hakkındaki bilgiler yanlarında linkleri verilmiş sayfalardadır. sorunlar ne gibi eksikleri var ne gibi artıları var hepsi verilmiştir. Şu an sabsa prime romunu test ediyorum şu ana kadar sorun cıkarmadı. Radyo dinlemiyorsanız Gen.Y romunu tavsiye ederim. Foursquare ile ilgili sorun alırsanız ( Still waiting location sorunu) Bu adresden çözümüne bakabilirsiniz. Mimicry romu AOKP romudur Sense yoktur. Alternatif launcherlar deneyebilirsiniz. Nova Apex vs. Umarım bir fikir verebilmişimdir. şu ana kadar yardımları için Aresmar ve shadowtr ye teşekkürlerimi sunarım.

Yapmanız gerekenler Fullwipe+G2 ile wipe etmek. ve clockwork ya da 4ext ile flashlamak
    CM7 den sıkılanlar için alternatif romlar:

sabsa primeu bugün kurdum sorunlu bir rom tam anlamıyla stabil değil.Menüyü açarken falan kasmalar yapıyor ayrıca fiziksel klavyeyi açınca ekran yan dönmüyor.Konu sahibi şahısta bir sonraki güncellemede sorunları düzelteceğini söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex
    sabsa primeu bugün kurdum sorunlu bir rom tam anlamıyla stabil değil.Menüyü açarken falan kasmalar yapıyor ayrıca fiziksel klavyeyi açınca ekran yan dönmüyor.Konu sahibi şahısta bir sonraki güncellemede sorunları düzelteceğini söyledi

valla ben kurdum gayet stabil çalıştı hiç sorun cıkarmadı. Gen.y ye yakın bir rom olmuş. şöyle birşey var bende sabsa bliss sorun cıkardı arkadaşın desire z ye kurduk hiç bir sorun yaşamadık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

http://andromadus.flinny.org/ den rom kurdum
    cok begendım stabıl hızlı
    not: kamera ıcın ayar yaptım kalıte cok ıyı
    ısoyu 200 e cekın dıger ayarlar otomatık cekerken cekıcegınız yere elınızle tutarsanız ekran zoomluyor bır kac ayar daha yapmıstım hatırlayamadım

yalnız konusurken fışırdama oluyor muzık dınlerken sorun yok .... hattanmıdır acaba romdanmı ???

3 saat önce flinnycm10_vision_133 versiyonunu kurdum sorunsuz kuruldu kurmadan önce 4ext ile wipeların hepsini yaptım sonra superwipe g2 ile yeniden wipe attım hersey temiz olsun diye romu kurdum gapps ı kurdum. rom gayet stabil.

fotoğraflarda Panorama modunda ekranda titremeler oluyor ama çekimi etkilemiyor sanki kamera performansı artmış gibi. üzerinde trabuchet launcer var ben onun üzerine Action Launcher kurdum daha bir hoş hava kattı (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrislacy.actionlauncher.pro&hl=tr) buradan inceleyebilirsiniz.

Konuşma olayında bir sorun yok belki radio versiyonundandır. Yankı veya başka bir şey yok. şimdilik gözlemlerim bu kadar. extra birşey görürsem haber ederim.

radyo versiyonu nedir ???

• Arkadaslar yakin zamanda telefon degistirecegim buyuk ihtimalle iphone 5 olacak ama Htc nin desire z ye benzer guncel klavyeli bir telefonu varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Buraya bakabilirsen :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970809

not en ıyı versıyon sanırım :vision_Radio_12.62.60.27_26.13.04.19
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551537
    yukledım bıraz duzelme var bır de kulaklık sesı cok yuksekmıs kısınca da ıyılesme oldu
    1)lınkden radıo versıyonunuzu ındırın 2)ısmını PC10IMG olarak degıstırın 3)sd karta atın 4)bootloader modunda acın sıze update edıyımmı der ses dugmesı arttıra basın bekleyın yenı versıyon yuklenır 5)karttan sılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 9 Şubat 2013; 16:51:29 >

• Elinde yozgatlının Gen.Y Vision R1.3 romu olan varsa bir yere upload edebilir mi?

linki çalışmıyor.

acil lazım arkadaşlar...
  • tamam teşekkür ederim. rom olarak da Gen.Y yi kurayım değil mi?
    telefonu garantiye göndereceğim gitsin gelsin sonra kurulum yaparım;)
  • tuslara komut atama nasıl bılen varmı ??
    mesela kamera tusuna basınca baska bır kamera programı acılsın ıstıyorum
    bunu nasıl yapabılırım ???
  • Konu içi aramayı kullanamıyorum mobil olduğum icin, screenshot nasıl alınıyor bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

Konu içi aramayı kullanamıyorum mobil olduğum icin, screenshot nasıl alınıyor bilen var mı?

ekran görüntüsü almak istediğin herhangi bir yerde ses kısma tuşuyla beraber telefonun açıp kapadığın güç düğmesine basarsan ekran görüntüsü alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosysteam

quote:

Konu içi aramayı kullanamıyorum mobil olduğum icin, screenshot nasıl alınıyor bilen var mı?

ekran görüntüsü almak istediğin herhangi bir yerde ses kısma tuşuyla beraber telefonun açıp kapadığın güç düğmesine basarsan ekran görüntüsü alabilirsin.

Deniyorum ve olmuyo malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prosysteam

quote:

Deniyorum ve olmuyo malesef

o zaman senin romun desteklemiyor dostum. 3.parti uygulamalarla bu sorunu çözebilirsin.
    https://play.google.com/store/search?q=screenshot&c=apps
    buradan birini kurup dene bakalım

• Güç tuşuna basılı tutup Home dokunmatik tuşu ekran görüntüsü alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opua

Elinde yozgatlının Gen.Y Vision R1.3 romu olan varsa bir yere upload edebilir mi?

linki çalışmıyor.

acil lazım arkadaşlar...

Kusura bakma biraz geç olacak ama hala işini görecek olursa şimdi senin için upload ediyorum. Ve romla ilgili bir kaç sıkıntımı dile getirmek istiyorum. Sony Xperia arayüzünü kullandım 1,5 ay kadar romda biraz yavaşlamalar oldu sense olan arayüzü kurdum sonrasında daha telefonu ilk kullanmaya başlar başlamaz kasmalar meydana geldi ve şuanda telefon belli bir süre içerisinde restart atıyor kendiliğinden. Bende mi sıkıntı var onu anlamış değilim. Sonrasında Sabsa Prime kurdum sanki biraz sıkıntılı gibi rom akıcı değil. Şuanda Andromadus | Flinny kurdum bir süre deneyeceğim.

Gen.Y Vision R1.3

• quote:

Orijinalden alıntı: gripin_one

quote:

Orijinalden alıntı: opua

Elinde yozgatlının Gen.Y Vision R1.3 romu olan varsa bir yere upload edebilir mi?

linki çalışmıyor.

acil lazım arkadaşlar...

Kusura bakma biraz geç olacak ama hala işini görecek olursa şimdi senin için upload ediyorum. Ve romla ilgili bir kaç sıkıntımı dile getirmek istiyorum. Sony Xperia arayüzünü kullandım 1,5 ay kadar romda biraz yavaşlamalar oldu sense olan arayüzü kurdum sonrasında daha telefonu ilk kullanmaya başlar başlamaz kasmalar meydana geldi ve şuanda telefon belli bir süre içerisinde restart atıyor kendiliğinden. Bende mi sıkıntı var onu anlamış değilim. Sonrasında Sabsa Prime kurdum sanki biraz sıkıntılı gibi rom akıcı değil. Şuanda Andromadus | Flinny kurdum bir süre deneyeceğim.

Gen.Y Vision R1.3

r3 rom kurdum basarılı tavsıye ederım (sadece sd kart baglantısında sorun oldu onu da wifile transfer ıle halledıyorum ıyı de oldu )
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1799376

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.