Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flinny hemen 4.2.2 romu çıkarmış. rom konusunda inanılmaz şanslıyız da keşke ram 768 falan olsaydı mükemmel olurdu. abimde sensation var ve desire z için çıkan 4.2.1 romları kadar stabil jelly bean romu bile yok neredeyse.
  • Andromadus Mimicry romunu 1 haftadır kullanıyorum gayet stabil olmuş sadece bugün şarj 30lardayken rehbere girip çıkarken tıkanmaya başladı telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

flinny hemen 4.2.2 romu çıkarmış. rom konusunda inanılmaz şanslıyız da keşke ram 768 falan olsaydı mükemmel olurdu. abimde sensation var ve desire z için çıkan 4.2.1 romları kadar stabil jelly bean romu bile yok neredeyse.

Desire Z rom desteği konusunda şanslı çünkü full fiziksel klavye sağlayan son telefon. Efsane oldu resmen. Şu rami 768 olsaydı diye kafamı taştan taşa vuruyorum :)
  • ya bu arada ekşi sözlükte okudum bir desire z kullanıcısı telefonunu servise vermiş anakart arızası varmış (ciddi miydi yoksa dalga mı geçiyordu bilmiyorum) bir hafta sonra arayıp yerine evo 3d vereceklerini söylemişler? sizce bu mümkün mü?
  • Efsane Desire Z'yi sattım, pazartesi Evo 3D'ye geçiyorum. Desire Z güzel telefon kaya gibi sağlam ama stock rom sorunlu, sırf HTC yazısına düşüp "Yükleniyor" yazısı için sattım artık can sıkıyordu. HTC ile yola devam yinede :)
  • HTC ekranında donup kalıyor benimki de. Öldü. Gittim Ace 2 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

ya bu arada ekşi sözlükte okudum bir desire z kullanıcısı telefonunu servise vermiş anakart arızası varmış (ciddi miydi yoksa dalga mı geçiyordu bilmiyorum) bir hafta sonra arayıp yerine evo 3d vereceklerini söylemişler? sizce bu mümkün mü?

belki ellerinde sıfır desire z kalmayınca fatura bedeli kadar yeni telefon vermek zorunda kalmışlardır.

Bu arada aosp build 10 çıkmış deneyen varmı?
  • çok donuyor artık telefon. hangi romu yüklersen yükle bir zaman sonra kullanamayacağın duruma geliyor :( Şu Ubuntu mobil sürümünü çıkarsada denesek. Android her telefon şişiyor gibi geliyor bana. Windows mobileda çekici gelmiyor. ortalıkta kalmış gibiyim :D
  • arkadaşım desire z kullanıyor.telefonu çok kasıyor rehberı 2 defa gıttı.en basit oyunları kaldırmıyor.2 defa format attı sonra tekrar kasmaya basladı.şimdi telefon kendılıgınden kapandı acılmıyor servistekılerde sadece format attıgı ıcın kesın bır cozum olmuyor...4.0.3 kullanıyor.ne yapmak gerekıyor nasıl eskı surumune donebilir ACİLLLLLLLLLLLL YARDIM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xorlandox

arkadaşım desire z kullanıyor.telefonu çok kasıyor rehberı 2 defa gıttı.en basit oyunları kaldırmıyor.2 defa format attı sonra tekrar kasmaya basladı.şimdi telefon kendılıgınden kapandı acılmıyor servistekılerde sadece format attıgı ıcın kesın bır cozum olmuyor...4.0.3 kullanıyor.ne yapmak gerekıyor nasıl eskı surumune donebilir ACİLLLLLLLLLLLL YARDIM....

eğer recovery sayfasına girebiliyorsanız farklı bir rom kurmayı deneyebilirsiniz. belki çözüm olur
  • sonunda mükemmel bir rom:) my sense z... swap da yaptım.. çok zor çalışan batman oyunu bile o kadar akici ki inanmadım... herşey akıcı ve mükemmel:) tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk_iye

sonunda mükemmel bir rom:) my sense z... swap da yaptım.. çok zor çalışan batman oyunu bile o kadar akici ki inanmadım... herşey akıcı ve mükemmel:) tavsiye ederim...

link verebilirsen bizde deneyelim
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164694

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyenlerden ayrıntılı bir GenY karşılaştırması istiyorum.

Bu arada BF3 severler imzamdaki youtube kanalıma bi göz atın. Reklamlar bitti. :P
  • Ayrıntılı olmasa da ben bir şeyler söyleyeyim. GenY ile arasında çok bi fark yok. Ama performans olarak bana daha iyi gibi geldi. xda'da bir iki gün içinde yeni bir güncelleme çıkarıp tüm sorunları çözeceğim demiş. Onu beklemek en hayırlısı.
  • Konu Dışı

@aresmar bf 3 ıdim BerkBulut beraber oynayacak birilerini arıyorum başlayalı çok olmadı eklersen sevinirim
  • Mysense i hiç beğenmedin ama bir kaç sürüm sonra güzel olma yolunda
  • Sıkıntım var : )
    hocam ya bu asphalt 6 adrenaline yüklüydü bende bugun arkdaşla kapışalım dedik bende multiplayer girince account istiyor bu locak online muhabeti cıkmıyor htc uyumlu değildi felan bi ara çözülmedi mi bu sorun daha araştırdım forumda ama net bir bilgiye rastlayamadım. bütün asphalt ile alakalı ne varsa silip yeniden yükledim felan ama alakası yok lg de huawei de felan problem yasamadım ama bendeki desire z sıkıntı yaptı bana : )) bu arada 2.3.3 versiyon ve htc bu 2.3.5 güncellemesini daha yayınlamadı ya rootlasak mı artık acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

hocam siz telefonu değiştirecektiniz buraları uzun zamandır takip edemiyorum ne yaptınız ? bu konuda çok emeğiniz var ayrılırsanız herkes üzülecek muhtemelen.

• Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Bu olayda telefonda gömülü gelen uygulamaları nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatacağım.
    Nasıl yapılır?

- Menü - Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - ARA(tuş)

İşinize yaramayacak örnek uygulamalar;
    LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Google+ (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Google Talk (kullanmıyorsanız),
    Google Haritalar(BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Galeri (BUNUN YERİNE QUİCKPİC ÖNERİRİM),
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Facebook, (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Dropbox,
    ... gibi ''kullanmadığınız'' uygulamalara girip DEVREDIŞI seçeneğini seçerek uygulamayı pasif yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.