Arkadaşlar Htc Desire Z kullanıcısıyım wifi den bağlandığım zman güzel bağlanıyı sağlıyorum yanlız aradan 5 dakka falan geçiyor wifi işareti kayboluyor ve wifi etkin durumda iken disable oluyor tekrardan wifiyi açmak zorunda kalıyorum bunun için ne yapmak gerekkiyor yardımcı olabilimirsiniz.Konuyuda buraya açtım bilmiyorum ama burayamı açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: anil_bilal
Arkadaşlar Htc Desire Z kullanıcısıyım wifi den bağlandığım zman güzel bağlanıyı sağlıyorum yanlız aradan 5 dakka falan geçiyor wifi işareti kayboluyor ve wifi etkin durumda iken disable oluyor tekrardan wifiyi açmak zorunda kalıyorum bunun için ne yapmak gerekkiyor yardımcı olabilimirsiniz.Konuyuda buraya açtım bilmiyorum ama burayamı açılıyor.
Yabancı forumlarda yardımcı olmuştum bu konuya. Ben de çok muzdarip olmuştum ama Türk aklı işte kurcuklarken hallettim.
Kendi yazımı alıntıyla yazayım.
Bi teşekkür yeterli
İngilizcem kötü. Üzgünüm.
Wi-Fi sorununun çözümü için şu yolu izleyin.
Menu / Ayarlar / Kablosuz Ağlar / Wi-Fi ayarları / Menu / Gelişmiş Ayarlar / En iyi Wi-Fi Performansı bölümünü aktif edin.
Sorun devam ederse Sabit İP kullanın.
Modeminize göre ayarlayın.
Örnek: İp Adresi : 192.168.0.7 (Modeminize göre değiştirin) Ağ Geçidi : 192.168.0.1 (Modeminize giriş yaptığınız İP) Ağ Maskesi : 255.255.255.0 (Standart) DNS 1 : 4.2.2.1 DNS 2 : 4.2.2.5