Şimdi Ara

HTC DESTEKLEYEN ÜCRETLİ UYGULAMALAR BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir HTC kullanıcısı olarak bu siteden uygulamaları indirdim sizede öneririm App Dünyası

• ne kadar güvenilir bir site bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apk yi yukleyip wifiden indirdigimiz zamn aciliyomu oyunlar.baska islem gerektirmiyomu hicbisi yazilmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

ne kadar güvenilir bir site bu?

ben indirdim bir sıkıntı yaşamadım sizinde yaşşayacağınızı sanmıyorum benim telde antivirüs var hiçbir şey bulmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozep

apk yi yukleyip wifiden indirdigimiz zamn aciliyomu oyunlar.baska islem gerektirmiyomu hicbisi yazilmamis

Ben 2 taneyi wifi den diğerlerini ise bilgisayara indirip yükledim birşey değişmedi.
  • arkadaşlar ben biraz cahilim androidde kusura bakmayın :). arkadşlar ben bunda angrybirds space i indirdim ve direk kurdum. tek bi download linki vardı. direk indirdim ve kurdum ama nfs shift te ise download apk ve download sd diye iki ayrı link çıkıyor. apk sanırım bi işe yaramıyor. sd yi indiriyim dedi. telefon içerik desateklemiyor dedi. sanırım büyük oyunlarda böyle. ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz? bu arada cihaz one x rootsuz.
  • .apk androidteki uygulamaların formatıdır. javadaki .jar gibi. apk versyonun indirip telefonun hafızasına atman gerekiyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

arkadaşlar ben biraz cahilim androidde kusura bakmayın :). arkadşlar ben bunda angrybirds space i indirdim ve direk kurdum. tek bi download linki vardı. direk indirdim ve kurdum ama nfs shift te ise download apk ve download sd diye iki ayrı link çıkıyor. apk sanırım bi işe yaramıyor. sd yi indiriyim dedi. telefon içerik desateklemiyor dedi. sanırım büyük oyunlarda böyle. ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz? bu arada cihaz one x rootsuz.

Telefonunuza Blackmart Alpha'yı yükleyin ve ordan istediğiniz uygulamayı bedava indirin
  • Hepsi hikaye en iyisiwww.apkmania.com ben bunu bilir bunu söylerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

arkadaşlar ben biraz cahilim androidde kusura bakmayın :). arkadşlar ben bunda angrybirds space i indirdim ve direk kurdum. tek bi download linki vardı. direk indirdim ve kurdum ama nfs shift te ise download apk ve download sd diye iki ayrı link çıkıyor. apk sanırım bi işe yaramıyor. sd yi indiriyim dedi. telefon içerik desateklemiyor dedi. sanırım büyük oyunlarda böyle. ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz? bu arada cihaz one x rootsuz.

apk'yıda sd'yide indirin sd'yi telefonun dosyalarından android'in içinden data bölümüne kopyalayın ve apk kurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.