Şimdi Ara

HTC diamond Ekran Sorunu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar. Severek sayarak kıldan tüyden sakındığım telefonumun başına 2 3 gündür bir husumettir aldı başını gidiyor.
    Ekranın tam ortasında dikdörtgen şeklinde bi bölümde baş parmak büyüklüğünde bi dalgalanma mevcut. ekran açıkken görülmesi pek mümkün değil fakat ekran kapalıyken ve karanlık ortamda ekrana bir ışık geldiğinde bariz bi şekilde bu bölüm gözüküyor. Eski tetrisler vardır hatırlarsınız. ekranına dokununca böyle bi dalgalanma olurdu aynı o şekilde bi dalgalanma mevcut. Bu nedir nasıl gider ne yapılır ne edilir hiçbir bilgim yok. Dedim belki su falan kaçmıştır yatırdım pirincin içine milim düzelmedi hala ilk gördüğüm şekilde o dalga mevcut. yardımlarınız bekliyorum. fotoğrafını çekmeye çalışacağım bakalım çekebiliecekmiyim. çekene kadar bilen duyan gören fikri olan yazarsa çok sevinirim. hayırlı geceler.

EDİT : Fotoğraf ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4ever -- 21 Mayıs 2011; 2:30:13 >

• hocam pixeller karışmış gibi, farketmeden mıknatısla temas etmiş olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

hocam pixeller karışmış gibi, farketmeden mıknatısla temas etmiş olabilirmi?

Mıknatısın lcd monitörlere hiçbir etkisi yok.
  • Ne mıknatısa yakınlaştı telefon nede herhangi bir su teması yaşadı. Belki geçen günlerde yanılmıyorsam Salı yada Çarşamba günüydü hava istanbulda akıl almaz derecede sıcaktı cebimde terler de bişey olur diye o gün full elimde taşımıştım. Ne oldu buna bi anlasam delireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4ever

Ne mıknatısa yakınlaştı telefon nede herhangi bir su teması yaşadı. Belki geçen günlerde yanılmıyorsam Salı yada Çarşamba günüydü hava istanbulda akıl almaz derecede sıcaktı cebimde terler de bişey olur diye o gün full elimde taşımıştım. Ne oldu buna bi anlasam delireceğim

belki elinde terlemiştir hocam bi de güneş ışınları ekrana tam olarak geliyordur elinde taşırken, bu olay güneşin etkisinde de olmuş olabilir bilemeyiz
  • İmkanı yok hocam elim hayatta terlemez benim. Ki öyle saatlerce bi güneşte kalmak durumuda söz konusu değil. Max. yarım saat falan dışardaydım sonra bi mekana gidip oturmuştum. Çıktığımda akşamdı. zaten o gün olmadı ki bu durum. Ertesi gün gece farkettim bunu . yani sizin dediğiniz gibi olması için elim havada ekranı güneşe dönük bi şekilde yürümem gerek sanırım
  • quote:

İmkanı yok hocam elim hayatta terlemez benim. Ki öyle saatlerce bi güneşte kalmak durumuda söz konusu değil. Max. yarım saat falan dışardaydım sonra bi mekana gidip oturmuştum. Çıktığımda akşamdı. zaten o gün olmadı ki bu durum. Ertesi gün gece farkettim bunu . yani sizin dediğiniz gibi olması için elim havada ekranı güneşe dönük bi şekilde yürümem gerek sanırım

hocam teknik servise gönderin o zaman, üretici hatasından kaynaklanan bi sorun olabileceği için ücret talep edeceklerini sanmıyorum

• Sanırım bunlara Newton halkaları deniyor. Benim diamond'ınmda da olmuştu garantiden ekranı değişti. aalesef servise gitekten başka çaresi yok...
  • garantisi yok ki :( hay ben şansımın taaaa köküne :D mıknatıs falan tutsak düzelmez dimi
  • hiç olmazsa adını öğrenebildim ya newton ring gerçekten sorunum buymuş newton ring problemim var :D

benim telefon bu değil fakat bundaki görüntünün aynısı benimkisindede mevcut birebir aynısı hiçbir farkı yok.

• quote:

hiç olmazsa adını öğrenebildim ya newton ring gerçekten sorunum buymuş newton ring problemim var :D

benim telefon bu değil fakat bundaki görüntünün aynısı benimkisindede mevcut birebir aynısı hiçbir farkı yok.

oha hocam çok berbat bi durummuş ya, ekran değiştirmeside zor olur eldende çıkaramazsınız

• Şom ağzını seviyim moondalina :D sattım bugün cihazı :D
  • quote:

Şom ağzını seviyim moondalina :D sattım bugün cihazı :D

çok iyi yapmışsın hocam o markadan da uzak dururum ben artık o nası bi hastalıkmış ya newton ring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo sir -- 23 Mayıs 2011; 23:21:35 >
  • Yok yok yine htc alıcam :D incırıdıbıl S düşünüyorum düşünmekle kalmadım alıcam sanırım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.