Bildirim
Htc e8 tavsiye edermisiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tavsiye ederim... dayanıklılık kullanıma bağlı biraz da, batarya tatmin eder, üzmez... otg var, üstteki tuşu hiç kullanmıyorsun, ekrana iki kere vurarak ekranı açıyorsun... -
Ben bir kere telefon alır 3-4 sene kullanırım ondan biraz sık dokuyorum :) dayanıklılık G2 gibi olmasın mesala yoksa elimde samsung var plastik ve çok dayanıklı. Üstteki tuşu ekranı kapatırken yani kitlerken kullanıyoruz o zaman. Birde oyunu arada oynarım ama interneti aşırı kullanırım batarya yoğun internet kullanımında günü çıkarırmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Screen off adlı program ile sanal tuşları yukarı kaldırarak farklı animasyonlarla telefonu kitleyebilirsin böylece üst tuşu hiç kullanmazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartalizma67
Ben bir kere telefon alır 3-4 sene kullanırım ondan biraz sık dokuyorum :) dayanıklılık G2 gibi olmasın mesala yoksa elimde samsung var plastik ve çok dayanıklı. Üstteki tuşu ekranı kapatırken yani kitlerken kullanıyoruz o zaman. Birde oyunu arada oynarım ama interneti aşırı kullanırım batarya yoğun internet kullanımında günü çıkarırmı ?
Ben de dot view kılıf var, o yüzden üst tuşu hiç kullanmıyorum. kilif kapağını kapattığımda ekran kapanıyor haliyle. dediğim gibi telefonu ilk aldığımda açmak için dokundum o tuşa sadece sonrasında hiç kullanmadım. Bataryası da tüm gün boyunca telefonu elinden düşürmez kurcalarsan 1 günü rahat çıkarırsın, normal kullanımda bende şu anda 2,5 günde %20ye düşüyor. dayanıklılık konusunda da kasası oldukça tok duruyor ama sen yine de bir mağazada bak istersen. Ben daha teli hiç düşürmesin veya bi yere çarpmadım. test etmek de istemiyorum :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 28 Ocak 2015; 20:53:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler cevaplarınız için :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X