Şimdi Ara

Htc e8 tavsiye edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc e8 almayı planlıyorum benim için önemli olanlar dayanıklılık , oyun ve internette batarya performansı , otg varmı , üstteki açma kapama tuşu çokmu rahatsız edici ? bunlar önemli benim için diğer altarnetifim z1. cevap verecek herkese Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartalizma67 kullanıcısına yanıt
    tavsiye ederim... dayanıklılık kullanıma bağlı biraz da, batarya tatmin eder, üzmez... otg var, üstteki tuşu hiç kullanmıyorsun, ekrana iki kere vurarak ekranı açıyorsun...
  • Ben bir kere telefon alır 3-4 sene kullanırım ondan biraz sık dokuyorum :) dayanıklılık G2 gibi olmasın mesala yoksa elimde samsung var plastik ve çok dayanıklı. Üstteki tuşu ekranı kapatırken yani kitlerken kullanıyoruz o zaman. Birde oyunu arada oynarım ama interneti aşırı kullanırım batarya yoğun internet kullanımında günü çıkarırmı ?

• Screen off adlı program ile sanal tuşları yukarı kaldırarak farklı animasyonlarla telefonu kitleyebilirsin böylece üst tuşu hiç kullanmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartalizma67

Ben bir kere telefon alır 3-4 sene kullanırım ondan biraz sık dokuyorum :) dayanıklılık G2 gibi olmasın mesala yoksa elimde samsung var plastik ve çok dayanıklı. Üstteki tuşu ekranı kapatırken yani kitlerken kullanıyoruz o zaman. Birde oyunu arada oynarım ama interneti aşırı kullanırım batarya yoğun internet kullanımında günü çıkarırmı ?

Ben de dot view kılıf var, o yüzden üst tuşu hiç kullanmıyorum. kilif kapağını kapattığımda ekran kapanıyor haliyle. dediğim gibi telefonu ilk aldığımda açmak için dokundum o tuşa sadece sonrasında hiç kullanmadım. Bataryası da tüm gün boyunca telefonu elinden düşürmez kurcalarsan 1 günü rahat çıkarırsın, normal kullanımda bende şu anda 2,5 günde %20ye düşüyor. dayanıklılık konusunda da kasası oldukça tok duruyor ama sen yine de bir mağazada bak istersen. Ben daha teli hiç düşürmesin veya bi yere çarpmadım. test etmek de istemiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 28 Ocak 2015; 20:53:33 >

• Çok teşekkürler cevaplarınız için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.