Bildirim
HTC EVO 3D Görüntülü konuşma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
skype indir dostum en basitinden veya gtalk(gmailin kendi mesajlasma programi) uzerinden rahatca goruntulu konusma yapabilirsin.. -
ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3g görüntülü görüşme ile ilgili herhangi bir özellik yok (operatörler arası) bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. -
Yokmu bir bilen gerçekten ilginç cihazı o kadar inceledim bulamadım görüntülü görüşme için bir ayar -
Üst seviye cihazlarda bundan sonra operatör destekli görüntülü görüşme mümkün olmayacak gibi...
Telefon üreticileri artık bu özelliğe çok önem vermiyor. Nedenleri tabii ki tartışılabilir..
Yani telefonun 3G desteğinin olması veya önde kameranın olması demek operatör destekli görüntülü görüşme yapabileceği anlamına gelmiyor.
Ama üçüncü parti programlar ile görüşme yapılabilir siniz.
Skype, Gtalk, Tango gibi programlar ile 3G veya Wifi üzerinden (karşı tarafta da yüklü olması koşulu ile) görüntülü görüşme mümkün oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 15 Kasım 2011; 15:12:22 > -
Çok ilginç ama ya .mecburmuyum illaki o yazılımları kullanmaya. Cevabınız için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: pro_man
skype indir dostum en basitinden veya gtalk(gmailin kendi mesajlasma programi) uzerinden rahatca goruntulu konusma yapabilirsin..
skype, tango,fring ayrı bir şey 3G şebeke üzerinden görüşmek ayrı bir şey.
yukarıda arkadaş 3 G şebekesi üzerinden yapılan görüntülü konuşmadan bahsetmiş,
3G şebekesi üzerinden yapılan görüntülü konuşmalar/görüşmeler ayrıca ücretlendirilmezler, normal telefondan görüşürken ne kadar ücret yazıyorsa yada kontör gidiyorsa 3G şebekesi üzerinden görüntülü görüşmede de aynı ücret gider. -
ne nakadar saçma yani hayret ediyorum. önde kamera var ama 3g görüntülü görüşme yapılamıyor. -
Operatörlerin yeni paket tarifelerinin bazılarında toplu sesli görüşme dakikalarınızı ekstra ücret ödemeden veya karşı tarafa herhangi bir ücret yansımadan 3g görüntülü görüşme olarak, paketin sesli görüşme dakikaları içinden kullanabiliyorsunuz. Bunun olup olmadıgı tarifenizin detaylarında yazar. Mesela Avea'nın yeni 500 dakika ve sınırsız internet içeren 30 tl'lik tarifesinde var. Vodafone red tarifelerinde de var, diğerlerine bakmadım.
Bu durumda operatör üzerinden görüntülü görüşme haliyle önem arzediyor, ekstra hiçbir ücret yok, hem de konuştugunuz kişinin skype yüklenebilecek akıllı bir telefon olmasına da gerek kalmıyor.
Mesela, şu an eşime verdiğim Samsung Wave II telefona, Bada işletim sisteminden dolayı Skype, Viper, Fringe, Tango v.s. hiçbiri yüklenmiyor. Samsung'un telefon menüsünden şebekeden görüntülü görüşme özelliği var ama onun da tarifesinde sesli dakikalarını görüntülü görüşme olarak kullanma opsiyonu yok.. Benim tarifemdeki dakikalardan görüntülü gürüşme opsiyonum var, dolayısıyla görüşmeyi benim başlatmam lazım, bende de hızına ve özelliklerine bayıldığım olduğum ama şebekeden görüntülü görüşme yapamayan Htc Evo 3d var! Hakikaten uzay çağı teknolojisi yani... Ne kadar can sıkıcı bir durum..
Sadece 3g destekleyen, önde kamerası olan standart basit telefonlarla bunu yapıp Htc Evo 3d ile yapamıyor muyuz gerçekten? Belki de bir çözümü yok mudur?
Android'i bu kadar hızlı ve stabil yorumlayan, böyle yetenekli bir telefondan beklemem doğrusu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteran -- 20 Mart 2012; 12:36:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X