Şimdi Ara

Htc evo 3d kullananlara soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün teknosaya gidip telefonları inceledim daha öncede internetten araştırmıştım yorumların yarısı samsung s2 yarısı htc evo önerisinde bulunuyordu. teknosaya gidip 2 telefonu da karşılaştırdım. samsung s2 nin ekran parlaklığı daha iyi ona sözüm yok ama öncelikle aralarında 700 lira oynuyor onu da hesap etmek gerekir. 2 telefonu da kapatıp açtım aynı anda htc nin açılması 3 saniye sürmedi hemen menuye geçiş yapıyor açar açmaz. samsung da ise bu süre oldukça uzundu. tamam samsungun işlemcisi htc den daha iyi ama bana yavaş geldi. bunun dışında elde şık durması açısından kesinlikle htc evo çok daha iyi. samsung kaba duruyor dikdörtgen bi cisim tutar gibi hissettim ama htc nin duruşu kesinlikle daha iyi geldi.

şimdi öğrenmek istediğim htc evo 3d kullananların görüşleri. telefonu kullandığınızdan bu yana üzerinizde oluşan artıları ve eksileri öğrenmek istiyorum. sırf ekranı daha parlak diye 700 lira fazla verip s2 düşünmüyorum ama 1100 lira vereceğim htc evo telefonunda eksilerini öğrenmek istiyorum. kısacası vereceğim paraya deyip değmeyeceğini öğrenmek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

birde ek olarak satıcıya sorduğumda eğer android 4.0 güncellemesini yüklersem garantiden çıkacağını söyledi. orjinalini bekle gibi birşeyler dedi bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luciferizmir -- 4 Nisan 2012; 19:47:05 >

• kimse yok mu cevap verebilecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.