Bildirim
HTC EVO 3D video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
izliyip editlicem.
edit : telefon çok iyi her alanda en çok yeni sense arayüzünü beğendim fakat telefon biraz ağır sanki 170gram ama bu tür telefon için normaldir düşünüyorum ağırlığı dışında güzel telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snow-leopard -- 29 Ağustos 2011; 20:53:31 > -
Harika bir telefon, fiyatı biraz ucuzladığında almayı planlıyorum. -
Videonun HD versiyonu yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: sultanomar
Videonun HD versiyonu yok mu?
Merhaba,
Videonun HD versiyonu var ve yayında. HD İzle butonuna tıklayarak videonun HD versiyonunu izleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Erdi ÖZÜAĞ
Donanimhaber.com -
gayet güzel telefon ama illa 3D isteyenler LG Optimus 3D'e yönelsinler donanımı ile htc evo 3d'ye bariz fark atan telefondur. -
İncelemede 3d özelliği pek belli olmamış -
quote:
Orijinalden alıntı: snow-leopard
izliyip editlicem.
İlk mesajı atmış olmak neden bu kadar önemli anlayamıyorum. -
quote:
izliyip editlicem.
Kapak:
"Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz."
Yani editlesende senin yorumunu hiç görmeyeceğim:) -
inceleme için teşekkürler n9 u da bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
İncelemede 3d özelliği pek belli olmamış
iyide hd özelliği nasıl belli olacak ki :D 2d monitörden ve 2d kamera ile çekilmiş video izlerken,Süper telefon bence öyle concept iphone ile hayrete düşenler bunu görsün bence :)) -
video ve fotoğraf kalitesini bir tek ben mi beğenmedim.bana kötü geldi. -
Sağlam telefon hakketten htc işini biliyor.Ama 3D felan daha fazladan olan bir özellik gibi geliyor bana. -
Video kalitesi bariz kötü ama fotoğraf kalitesi gerçekten iyiymiş.Ayrıca flash video oynatımı konusunda oldukça başarılı duruyor telefon.Keşke S2 donanımı ve Sense arayüzünü tek bir telefonda buluşturabilsek süper olurdu !!!! -
2 d lcd monitör 2d video çeken kamera ile 3d performansını net anlayamazsınız ayfoncular burada yorum yapmadan söyleyelim :P -
quote:
Orijinalden alıntı: lnfoman
quote:
izliyip editlicem.
Kapak:
"Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz."
Yani editlesende senin yorumunu hiç görmeyeceğim:)
senin görmen için yorum yapmadım -
3d çekilmiş fotograflara şaşı bak şaşır tarzında olmuş:)))
İnceleme bi yere kadar 3d deneyimi için elimize alıp incelememiz gereken bir cihaz olduğunu düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: OvernightSensation
gayet güzel telefon ama illa 3D isteyenler LG Optimus 3De yönelsinler donanımı ile htc evo 3dye bariz fark atan telefondur.
peki ya htc kalitesine de fark atabiliyormu -
iPad'den izleyemiyorum.Videonun uygun versiyonu bulunamadı yazıyor. -
Harika bi inceleme.. batarya gps, 3d modları.. tarayıcı performansı, eksiksiz. elinize sağlık
Benzer içerikler
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- netgsm zam
- whatsapp tek tık
- whatsapp gizleme
- instagram takip etmeyenleri bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X