Şimdi Ara

HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: conqierors

ben de twrp yüklemiştim. Rom kurmakta sıkıntı yaşadım. Asıl telefonumu servise verince yine bu eski emektara kaldım. Twrp recovery kullanarak FIUI kurdum. Şu an için yavaş ama yine de kullanılabilir. Geçici olarak kullanmaya uygun ama ana telefon olarak kullanılmaz artık. Orjinal rom ben de yükleyemedim. Telefonu bilgisayara taktığımda, sürücüler yüklü dahi olsa "waiting device" yazısı çıkıyor.
    Xda formunda orijinal romu var, bende twrp yüklüydü, orijinal rom için eski cwm'ye geçtim. Google hesabı açmadan kullandığım için telefon yağ gibi akıyor =). Eski bir cwm bulursan, orijinal romu rahat yüklersin. Bilgisayarım olsaydı, linkler verirdim. Bence bilgisayar olmadan hafıza kartı varsa hazırda ilk recovery değiş(hafıza kartına recovery artıp, monitör adlı uygulama ile adım yaparsın youtube'da var), recovery değiştikten sonra yine hafıza kartına orijinal romu atıp öyle yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 21 Ağustos 2019; 13:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    az önce buldum, google play de "rom manager" var. Bunun sayesinde şükür ki CWM recovery en son sürümünü kurabildim. Yavaş da olsa şu an çalışan FIUI rom kurulu o yüzden orijinal rom kurmak istemedim. Servisten asıl telefonum gelip bu yedeğe çıkınca biraz kurcalarım artık. Bugün 1 metre yüksekten tam ekran üzerine düştü, ekran elips şeklinde bir çizgi oluştu ama sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.