Şimdi Ara

HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tskler .cok yardiminiz dokundu gercekten..aslinda tema yukleyemedim bugune kadar hic.
    Cok nadir tema buluyordum zaten.yuklemeyi hic beceremedim..
    Bu rom a gore var midir onerebileceginiz tema ve nasil yuklerim?
    [/quote

Şuan benim de kullandığım Next Launcher 3D DinamikTema+Widgets+Saat TR (kendi Türkçeleştirmem) önerebilirim.

Tema ve lanucher apk'sinide aynen SD Kart dizinine atıyorsun ES Dosya yöneticisi ile seçip/yüklüyorsun.

BURDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 4 Ekim 2013; 13:13:55 >

• tskler emeginize saglik .daha once go launcher kullanmistim cok kasmisti telefonu.bu kasmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme

tskler emeginize saglik .daha once go launcher kullanmistim cok kasmisti telefonu.bu kasmadi

Beğeneceğini tahmin etmiştim :) Next Launcher, halen geliştirilen lanucherlerden biridir Saat, Mizik, Hava Durumu, TaskManager witgetlerini ve temayı tamamen kendim Türkçeleştirdim, ayrıca launcherin bir kısmını Türkçeye kazandırdım ve çeşitli uygulamaları Türkçeleştirmeye devam etmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 4 Ekim 2013; 20:44:08 >

• Ellerinize, emeginize saglik go launcheri hic begenmemistim.ayrica temelari da abidik kubidik.
    Bu launcher cok havali ve tarz .calismalarinizin devamini dilerim.

• Arkadaşlar ben htc explorer ve üstüne 200 tl verip sony ericson xperia arc s aldım, htc ile sorulan sorulara artık cevap veremiyorum
  • arkadaşlar pazar günü telefona ayar çekmeyi düşünüyorum. Konuyu okuyorum anlamadığım için çok karışık geliyor. telefonum orjinal hiçbir elleme oynama yapmadım. sadce verilen siteye üye oldum.

1-İlk önce garantilik durumda eski haline döndürmek için telefonun yedeğini almak ve gerekli olan şeyleri yapmak istiyorum.
    2-en iyi rom hangisiyse CM10 mu yada stabil çalışan neyse yüklemek istiyorum. en önemlisi hafıza sorununa çözüm getirmek.

Bunları gözönünde bulundurarak sırasıyla yapacaklarımı yazıp yardımcı olursanız çok sevinirim. (çünkü şu rotta içine gömülü yüklemene gerek yok falan deniyor gömülü olan ne anlamadım)

Benim anladığım
    1) önce telefonun kilidi kaldırılıyor
    2) recovery yapılıyor ama ne için olduğunu anlamadım. telefonun yedeğimi alınıyor yoksa ?
    3) rom yükleniyor
    4) hafıza sorunu için program yükleniyor

bu mudur olay?

• quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

arkadaşlar pazar günü telefona ayar çekmeyi düşünüyorum. Konuyu okuyorum anlamadığım için çok karışık geliyor. telefonum orjinal hiçbir elleme oynama yapmadım. sadce verilen siteye üye oldum.

1-İlk önce garantilik durumda eski haline döndürmek için telefonun yedeğini almak ve gerekli olan şeyleri yapmak istiyorum.
    2-en iyi rom hangisiyse CM10 mu yada stabil çalışan neyse yüklemek istiyorum. en önemlisi hafıza sorununa çözüm getirmek.

Bunları gözönünde bulundurarak sırasıyla yapacaklarımı yazıp yardımcı olursanız çok sevinirim. (çünkü şu rotta içine gömülü yüklemene gerek yok falan deniyor gömülü olan ne anlamadım)

Benim anladığım
    1) önce telefonun kilidi kaldırılıyor
    2) recovery yapılıyor ama ne için olduğunu anlamadım. telefonun yedeğimi alınıyor yoksa ?
    3) rom yükleniyor
    4) hafıza sorunu için program yükleniyor

bu mudur olay?

Öncelikle yapacağın il işlem
    1-Telefonun boot kilidini kaldırmak bu sayfanın ilk mesajındaki yazılanları sırayla uygula
    2-Sonra telefonu ROOT etmen gerek, yine bu konunun ilk mesajında anlatılmakta
    İlk iki işlemi yaptıysan işin çok kolaylaştı demektir
    3-Telefona uygun Recowery yüklemen gerekir- ki yine konunun ilk mesajında
    ayrıca; Recovery yüklemek için başka bir proğramdan da yararlanabilirsin (rom manager)
    4-Yukardaki işlemleri yaptıysan ve sıra rom yüklemeye geldiyse; ister konunun ilk sayfasında verilen ROMları denersin, ister http://www.androidepo.com/htc-explorer.html stabil çalışan ROMları kullanmayı seçersin.
    Her iki durumda da sana BURADAN yardımcı olmaya çalışırız.

• Arkadaşlar kapalı kutu htc exploreri 280 e alma durumum var 2 yıl garantili annem için alıyorum uygun mu tavisiye edermisiniz.Ara sıra konuşan birine kaç gün gider şarjı
  • telefon kilidini kaldırdım recovery mod da yükledim ama romm nasıl atacağım ? rom dosyasını nereye yükleyeceğim
    tıkandım yardımcı olurmusun ?

edit: sonunda qwerty 16 rom yükleyebildim :) hafıza sorunu yok. ve iyi çalışıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 1 Kasım 2013; 11:48:06 >
  • ara sıra konuşma diyorsan 4-5 gün gider diye düşünüyorum.
  • qwerty yükledim ama son birkaç gündür mesaj yaacağım zaman klavye hatası alıyorum, ayrıca arama yapmak istediğimde ekranda sağ altta telefon sekmesine tıklıyorum ama bazen açılmıyor. şuan en verimli sürüm hangisi android 4 falan yokmu stabil ve türkçe ?
  • quote:

qwerty yükledim ama son birkaç gündür mesaj yaacağım zaman klavye hatası alıyorum, ayrıca arama yapmak istediğimde ekranda sağ altta telefon sekmesine tıklıyorum ama bazen açılmıyor. şuan en verimli sürüm hangisi android 4 falan yokmu stabil ve türkçe ?

Yukarıda verdiğim linkten konuya bakarsan HTC Explorer için çeşitli ROMlar verdiğimi gõrürsün ki inanki JB veya diğer ROMlar değilde en stabil QWERTYin verdigi ROMlardır, diğerleri sadece görsellikten başka bi +ları yoktur. Yinede sen bilirsin ama linklere üstte verilen mesajdaki yerden ROMlarda ulaşabilirsin.

• quote:

oyle yapAalim o zAmn
     HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme

@conqierors
    En son yukledigim bu romdan cok. Memnunum tavsiye ederim 1 ayi gecti hic hata vermedi.@cemoka vermisti linki..

• Ben Hayalcinin ilk sayfada verdiği QWERTY yi yükledim. bir önceki mesajda aysuasya nın resmini attığı ROM la qwerty karşılaştırırsak hangisi iyi ? hangisini tavsiye edersin. ben son hafta mesaj yazamama ve ana ekrandaki "telefon" kısmını bazen açamamaktayım.
  • Merhabalar. Bu romda ilk defa bugün sorun yaşadım.arama yapamıyorum şebeke gidip geliyor.neden boyle oldu bilmiyorumguncellememi geldi .wipe data falan yaptım ama sorunum hallolmadi en yakın zamanda değiştiricem.sorunum hakkında bilgi sahbi olan varsa çok makbule geçer bir cevap

• quote:

Ben Hayalcinin ilk sayfada verdiği QWERTY yi yükledim. bir önceki mesajda aysuasya nın resmini attığı ROM la qwerty karşılaştırırsak hangisi iyi ? hangisini tavsiye edersin. ben son hafta mesaj yazamama ve ana ekrandaki "telefon" kısmını bazen açamamaktayım.

Her bi ROMun kendine has +ları -leri var, ben şuanda qwerty16_v4 kullanıyorum gayet memnunum, daha önce aysuasya'ya önnerdiğim(kullandığım) romda gayet güzeldi ama radyo olmadığı için silmiştim ama ROM gayet şık durmakta idi. Valla nediyim ki, ikisinide dene istersen, QWERTY'in de birden fazla versiyon ROMLARI var, kimisi dahili bellek açık olan, kimisi sade veya xperia modlu olan vs. veya JB ROMlarında değişik olanları var,(JB 9'kullanmıştım, oda gayet akıcı idi) tabiki kullanıp gözlemlemek gerek.

• quote:

Merhabalar. Bu romda ilk defa bugün sorun yaşadım.arama yapamıyorum şebeke gidip geliyor.neden boyle oldu bilmiyorumguncellememi geldi .wipe data falan yaptım ama sorunum hallolmadi en yakın zamanda değiştiricem.sorunum hakkında bilgi sahbi olan varsa çok makbule geçer bir cevap

Sim kartı oturmuyo olabilir, sim kartını çıkart ve silgi ile pinleri temizle.
    BURDAN BURDAN SD Maid Pro-System cleaning tool v2.1.3.9-TÜRKÇE Adlı kendi Türkçeleştirdiğim proğram ile sistem temizaliği/kalıntı temizliği yaptır.

• Cevap icin tesekkurler @cemoka .sim kartla ilgisi yok dun gece esimin telefonunda (htc explorer yine) denedik.sim kartta sorun yok,operatorde (avea) sorun yok.
    Gece tesadufen 3g yi kapattim hersey duzeldi.2g kullanicam sorunun kaynagini bulana kadar.en azindan arama yapabiliyorum

• şimdi kim hangi romu kullanıyor memnun mu ?
    ben bunu kurdum 1 hafta olacak. hata verme sorunu yok ama arasıra geç çalışıyor bekleme ve takılmalar oluyor :( qwerty gibi seri değil.
    bu kurduğum 2. rom
    olmadı qwerty new kurup yeni yannou kurnel eklicem.
    CEM0KA qwerty16_v4 kullanıyorum demiş ama ben bulamadım :(

• quote:

şimdi kim hangi romu kullanıyor memnun mu ?
    ben bunu kurdum 1 hafta olacak. hata verme sorunu yok ama arasıra geç çalışıyor bekleme ve takılmalar oluyor :( qwerty gibi seri değil.
    bu kurduğum 2. rom
    olmadı qwerty new kurup yeni yannou kurnel eklicem.
    CEM0KA qwerty16_v4 kullanıyorum demiş ama ben bulamadım :(

Bulamazsın çünki daha yayınlamadım.
    Htc explorer pico qwerty16_v4.0.3.Turkuaz Temalı olan bu rom, yine yannou kernel ile gelmektedir ve stabildir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.