Şimdi Ara

HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yannou kernel yükledim ama donanım bilgisinde 600mhz gözüküyor birde bu romda ext alanı kendiliğinden geliyor derken? Recovery ekranından bölümlendirme yapmam gerekli değil mi?

Edit: qwerty 3.0.7 üstüne mount2sd yükledim dahili hafıza arttı, batarya konusunda servise göndermeyi düşünüyordum ama sanırım yedek batarya alsam daha iyi, serviste ne olur ne olmaz. Pil olayı belki garantiye girmez diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Eylül 2013; 0:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Bende yannou kernel yükledim ama donanım bilgisinde 600mhz gözüküyor birde bu romda ext alanı kendiliğinden geliyor derken? Recovery ekranından bölümlendirme yapmam gerekli değil mi?

Edit: qwerty 3.0.7 üstüne mount2sd yükledim dahili hafıza arttı, batarya konusunda servise göndermeyi düşünüyordum ama sanırım yedek batarya alsam daha iyi, serviste ne olur ne olmaz. Pil olayı belki garantiye girmez diye düşünüyorum..

600mhz'yi No frills CPU Control proğramını yükle ve onla düzenle.
    Ext alanını recover' den ''Format to sd cart'' bölümünden swap alanı (0 veya 250MB) ve EXT alanını enaz 512MB olacak şekilde yapabilirsin.
    Bu romdan öncesini kullanmaktayım, bu romda dahili alan yapılmış olup olmadığını bilmiyorum ama(QWERTY16 ilk çalışmalarından v5'te dahili alan romla birlikte geliyordu, yani A2SDGUI proğramını ile Darktremor script , telefon/sd karta ne yüklerseniz/yükleyin telefon hafızası dolmuyordu :) mount2sd ile oluyorsa yaptığın işlemleri anlatabilirsen seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 29 Eylül 2013; 11:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Bende yannou kernel yükledim ama donanım bilgisinde 600mhz gözüküyor birde bu romda ext alanı kendiliğinden geliyor derken? Recovery ekranından bölümlendirme yapmam gerekli değil mi?

600mhz'yi No frills CPU Control proğramını yükle ve onla düzenle.
    Ext alanını recover' den ''Format to sd cart'' bölümünden swap alanı (0 veya 250MB) ve EXT alanını enaz 512MB olacak şekilde yapabilirsin.
    Bu romdan öncesini kullanmaktayım, bu romda dahili alan yapılmış olup olmadığını bilmiyorum ama(QWERTY16 ilk çalışmalarından v5'te dahili alan romla birlikte geliyordu, yani A2SDGUI proğramını ile Darktremor script , telefon/sd karta ne yüklerseniz/yükleyin telefon hafızası dolmuyordu :) mount2sd ile oluyorsa yaptığın işlemleri anlatabilirsen seviniriz.

Hocam romu kurduktan sonra, sd kartta 1024 alan açtım, ardına recovery ekranından mount2sd kurdum, cihazı açtım. Hiç bir şey yapmadan superuseri açıp telefonu yeniden başlattım dahili hafıza yükseldi. Yalnız benim telefon şimdi tırtladı onu kurcalamam lazım :/

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2169776 şimdilik işimi görecek bir rom hoşuma gitti. Wifi çekim gücü diğer ics romlardan daha iyi mountsd2 iyi kurdum çok iyi oldu. Bug göremedim şimdilik pil tüketimi iyi
  • Teşekkürler.iki kere oldu donma oluyor telefonda .birinde batarya yi çıkarıp tekrar açtım.
    Diğeride dün gece geç saatteydi öylece bıraktım sabah düzelmişti.öyle telefonu kasacak birşey de yapmadım yani..
    Çağdaş cm 9 rom kullandım.benim şarj cok çabuk bitiyordu onda.şu an kullandıgim rom daha az şarj yiyor.
    Ama cm 9 yok daha fiyakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysuasya -- 30 Eylül 2013; 10:04:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

Teşekkürler.iki kere oldu donma oluyor telefonda .birinde batarya yi çıkarıp tekrar açtım.
    Diğeride dün gece geç saatteydi öylece bıraktım sabah düzelmişti.öyle telefonu kasacak birşey de yapmadım yani..
    Çağdaş cm 9 rom kullandım.benim şarj cok çabuk bitiyordu onda.şu an kullandıgim rom daha az şarj yiyor.

Yok bu şarj konusunda biraz daha iyi elimden düşmüyor cihaz çok az şarj yiyor, ayrıca cm9 temaları kolay bulunuyor :)
  • quote:

quote:

Teşekkürler.iki kere oldu donma oluyor telefonda .birinde batarya yi çıkarıp tekrar açtım.

Yok bu şarj konusunda biraz daha iyi elimden düşmüyor cihaz çok az şarj yiyor, ayrıca cm9 temaları kolay bulunuyor :)

Oyun yükleyip deneme imkanın varmı? cihaz oyunlarda stabilite açısından ne düzeyde õzellikle yüksek boyutlu oyunlarda şarz durumu fln deneme şansın olabilirmi?

• quote:

quote:

quote:

Oyun yükleyip deneme imkanın varmı? cihaz oyunlarda stabilite açısından ne düzeyde õzellikle yüksek boyutlu oyunlarda şarz durumu fln deneme şansın olabilirmi?

Oyunlarla pek aram yok bir oyun önerebilirmisiniz? Deadtrigger tarzı olmasın pek uzun süreli oynayamıyorum :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunlarla pek aram yok bir oyun önerebilirmisiniz? Deadtrigger tarzı olmasın pek uzun süreli oynayamıyorum :))

BURDAN istediğin oyunlara ulşabilirsin, eğer istediğin bir oyun varsa belirtmen yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 30 Eylül 2013; 22:23:27 >

• İyi aksamlar Qwerty 16 beni pek sarmadi ve durduk yere donma lar devam etti.bende gecen gun @cem0ka nin onerdigi rom u kurdum.pek kibar oldu cok begendim.
    Ancak tarayicisi yok dolphin browser indirdim.browser.apk bulup indirmem lazim.yardimci olabilecek varsa sevinirim.

• quote:

İyi aksamlar Qwerty 16 beni pek sarmadi ve durduk yere donma lar devam etti.bende gecen gun @cem0ka nin onerdigi rom u kurdum.pek kibar oldu cok begendim.
    Ancak tarayicisi yok dolphin browser indirdim.browser.apk bulup indirmem lazim.yardimci olabilecek varsa sevinirim.

Buyur kardeş, kendi kullandığım Dolphin Browser® Mini 2.3

• Cok cok tskler.bunu nasil yuklemem gerekiyor?
    Bu arada ekran goruntuleri buyrun

HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme

• quote:

Cok cok tskler.bunu nasil yuklemem gerekiyor?
    Bu arada ekran goruntuleri buyrun

HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme

Resimler açılmıyor, resim yükle sitesine atarsan açılabilir. Öncelikle apk'yi sd kartına at, google play'den es file explorer dosya yöneticisi yükle ve es dosya yöneticisinden sd kartın bölümlerini görebilirsin, resimleri uygulamalarını yönetebilir apk uzantılı oyun ve uygulamaları bunla kurabilirsin..

• oyle yapAalim o zAmn

• quote:

oyle yapAalim o zAmn

şimdi resimler gözükmekte kardeş birde, ana ekran ve ayarlarlardan hafıza bölümlerini gösteren resimler gönderebilmen mümkünmüdür? (hani; Dahili ve Harici hafıza kullanımı) görüntüleme açısından..

Eğer ki başka rom denemek istersen de adresi biliyorsun :)

Kolay gelsin..

• Tabi buyrun hemen
     HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme
    Tesekkurler yardiminiz icn.
    Su an siz bu rom.u m.u kullaniyorsunuz klavye sapitiyo arada
    .sizde de oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysuasya -- 4 Ekim 2013; 0:35:50 >

• quote:

Tabi buyrun hemen
     HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme HTC Explorer Kilit kaldırma ve Recovery, Rom yükleme
    Tesekkurler yardiminiz icn.
    Su an siz bu rom.u m.u kullaniyorsunuz klavye sapitiyo arada
    .sizde de oluyor mu

Ben aylar önce kullanmıştım , sadece 2 ay o zamanlar bi sorun yoktu klavye olsun wifi olsun gayet stabil kullanmıştım işte radyo olmadığı için QWERTY rom v5 kullanıyorum şuan iliriki zamanlarda da HTC Explorer_MiniCM9-3.0.5.B4+mountsd2 Dahili Bellek Scripti-Türkçe geçmeyi düşünüyorum (tabii radyo SPRİT FM Türkçeleştirdikten sonra :)

Senin şuan kullandığın ROMda gördüğüm kadarı ile dahili hafıza olayı yapmamışsın mı? banamı öyle geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 4 Ekim 2013; 1:48:59 >

• Son 2 resimde ext alan acildigi anlasiliyor.
    toplam alana bakmayin uygulamalar 182 mb olmasina ragmen hala bos 141 mb alanim var.
    Mount2sd de de sd ext yazan yer benim dahili alanim.1024acmistim.cogu yer bos.zamanla dolar tabi

• quote:

Son 2 resimde ext alan acildigi anlasiliyor.
    toplam alana bakmayin uygulamalar 182 mb olmasina ragmen hala bos 141 mb alanim var.
    Mount2sd de de sd ext yazan yer benim dahili alanim.1024acmistim.cogu yer bos.zamanla dolar tabi

Boş alan sorunu yoksa tamam yane güle güle kullan. Eğer ki istediğin uygulama veya oyun fln olursa da adrese yeterlidir.
  • Tskler .cok yardiminiz dokundu gercekten..aslinda tema yukleyemedim bugune kadar hic.
    Cok nadir tema buluyordum zaten.yuklemeyi hic beceremedim..
    Bu rom a gore var midir onerebileceginiz tema ve nasil yuklerim?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.