Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet recovery'den bölümlendir kartını,romu yüklediğinde 140mb boş alanla açılır telefon,800 mhz için yannou kernel yüklemen lazım
  • Herkese günaydın.ben yanlışlıkla hafıza kartimi formatladim.play store falan gitti.yeni rom kuracam.daha önce bu formundan indirmistim REDMENUBAR.ZIP dosyasını bulamıyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.bildiğiniz başka renk menubar varsa link atabilirsiniz.red menubar çok hosuma gitmişti.yardimlariniz için teşekkürler.
  • kırmızı barı yüklediğinde ki romun kerneli ile en son yayınlanan romun kerneli farklı onun için yeniden yüklediğinde telefon açmayabilir,gerçi romu tekrar yükleyip halledersin ama karar senin
  • Senfoni hocam su anda kullaniyoum stabil.ama ışte dosyası silindi link atarsanız sevinirim
  • sendomi hocam bekliyorum hala.link gelmedi.
  • Allah rızası için biri bana yardımcı olsun ya redmenubar.zip dosyasının linkiiii.
  • Ben hala bekliyorum.çok tesekkurler anında paylaşım geldiii.
  • Ben burdaki bütün işlemleri sorunsuz gerçekleştirdim.

Ama hala dosya indirmeye çalıştığımda hafıza dolu hatası alıyorum.

Telefonu fabrika ayarlarına mı döndürmem lazım acaba?
  • Arkadaşlar Wildfire S ile Explorer arasında kaldım. Görüşlerinizi bekliyorum. Neden Explorer almalıyım/almamalıyım? Wildfire S ile bu telefon arasında olsanız hangisini seçerdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

Arkadaşlar Wildfire S ile Explorer arasında kaldım. Görüşlerinizi bekliyorum. Neden Explorer almalıyım/almamalıyım? Wildfire S ile bu telefon arasında olsanız hangisini seçerdiniz?

Wildfire S de sanırım flash ışık var, belki AF olabilir ,

Ancak ARM 7 işlemcili HİÇ BİR sürüm desteği almamış STABİL explorer a PERFORMANS anlamında yetişemez.

yotube test lerine bakarsanız aldıkları PUAN bile farklı, 2 ci el UCUZ cihaz bakıyorsanız ( 375 - 400 TL ) HTC EXPLORER gayet mantıklı. Stabil X5 de alabilirsiniz oda F/P cihazı ve çok çok ucuzladı.

2012 biterken;

1: HTC desire C
    2: XPERİA u

incelemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 16 Eylül 2012; 0:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Arkadaşlar Wildfire S ile Explorer arasında kaldım. Görüşlerinizi bekliyorum. Neden Explorer almalıyım/almamalıyım? Wildfire S ile bu telefon arasında olsanız hangisini seçerdiniz?

Ancak ARM 7 işlemcili HİÇ BİR sürüm desteği almamış STABİL explorer a PERFORMANS anlamında yetişemez.

yotube test lerine bakarsanız aldıkları PUAN bile farklı, 2 ci el UCUZ cihaz bakıyorsanız ( 375 - 400 TL ) HTC EXPLORER gayet mantıklı. Stabil X5 de alabilirsiniz oda F/P cihazı ve çok çok ucuzladı.

2012 biterken;

incelemeni öneririm.

Teşekkürler,
    Xperia U'yu sırf bekleme süresi için direk eledim zaten. Desire C, WF S ve Explorer'den açık ara öndeyse fiyatların düşmesini bekleyebilirim? Performansı Explorer'den iyiyse tamamdır. Kamerada flash olmaması kötü olmuş ama onu da görmezden geleceğiz artık. Bekleme süresi WF S ile aynı zaten. 1 günü aşması yeter. Bu arada ikinci el değil sıfır bakıyorum ve max. 500 TL bütçe var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

2012 biterken;

incelemeni öneririm.

Teşekkürler,
    Xperia U'yu sırf bekleme süresi için direk eledim zaten. Desire C, WF S ve Explorer'den açık ara öndeyse fiyatların düşmesini bekleyebilirim? Performansı Explorer'den iyiyse tamamdır. Kamerada flash olmaması kötü olmuş ama onu da görmezden geleceğiz artık. Bekleme süresi WF S ile aynı zaten. 1 günü aşması yeter. Bu arada ikinci el değil sıfır bakıyorum ve max. 500 TL bütçe var.

HB sitesinde YKB kkartına avantaj var , orada HTC DESİRE c uygun bir rakam a satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı:

Ben burdaki bütün işlemleri sorunsuz gerçekleştirdim.

Ama hala dosya indirmeye çalıştığımda hafıza dolu hatası alıyorum.

Telefonu fabrika ayarlarına mı döndürmem lazım acaba?

Bi fikri olan var mı acaba??
  • öncelikle merhaba forumda yeniyim ve bu konu çözüme ulaştıysa ve haberim yoksa fırçalamayın lütfen hemen...elimde bir adet htc3333 var ve bunun türkçeleştirilmesi gerekiyor ve telefon işlerinden pek anlamadığım için bişey yapamıyorum birileri yardım edebilir mi htc 3333 mega touch 2 modeli için
  • benim telefon bu aralar saçmaladı opera miniye tıklıyorum setup programını açıyor rehberde son arayan kişinin üstüne basıyorum z harfine gidiyor ve beni en sinir eden konu yazı yazerken kendi kendine nokta virgül koyuyor örn; ge.liyo, r,um bu şekil yazıyor
    acaba sizdede böyle sıkıntı oldu mu olduysa çözeniniz varmı veya neden olabilir şimdiden teşekkürler
  • Dokunulduğunda titreşim seçeneğini kapatın. Bu nedenle algılamada sorun çıkıyor.
  • Telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeye çalışıyorum, yeşil HTC ekranında takılıyor. Çözümü nedir? Telefonum şuan unlock durumda.

Locklayıo servise mi göndersem, vodafone kampanyasıyla almıştım.
  • Ayrıca root yapmama rağmen hala hafıza sorunu alıyorum, nefret ettim artık telefondan o yüzden fabrika ayarlarına çevirmeye çalıştım ama o da olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Ayrıca root yapmama rağmen hala hafıza sorunu alıyorum, nefret ettim artık telefondan o yüzden fabrika ayarlarına çevirmeye çalıştım ama o da olmuyor.

Hafıza kartını ext bölümleme yaptınızmı?
    Telefona app2sd kurulumu?
    Titanium Backup ile telefondaki tüm uygulamaları (lanucher- hariç) Hafıza kartına taşı işlemi yapın..

Hala hafıza sorunu alıyorsanız , telefonunuzda yaptığınız işlemleri yazın-ki ona göre, adım adım yapılacak işlemlerinizin üzerinden geçeriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensati77

öncelikle merhaba forumda yeniyim ve bu konu çözüme ulaştıysa ve haberim yoksa fırçalamayın lütfen hemen...elimde bir adet htc3333 var ve bunun türkçeleştirilmesi gerekiyor ve telefon işlerinden pek anlamadığım için bişey yapamıyorum birileri yardım edebilir mi htc 3333 mega touch 2 modeli için

Burayı incele..>http://forum.donanimhaber.com/m_38441429/mpage_60/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.