Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar öncelikle.benim bir sorum olacak.arkadaşımin telefonu.
    bu modelden fakat flashplayer yüklü olmasına rağmen youtube.. videolarini acmiyor acaba neden.artık flashplayer desteklemiyecek deniyor android için sorun ondan mi kaynaklanıyor yoksa telefonun veya android sürümünden mi kaynaklı acaba bu sorun yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca googleplay den indirmeye çalıştığımda youtube u telefonunuz desteklemiyor yazıyor belirtiyim saolun simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar...

Bugün Vodafone kampanyası ile HTC Explorer aldım. Uzun süredir niyetliydim, Youtube'dan inceleme videolarını, çeşitli forumlardan yazıları takip ettim. Birkaç saattir kurcalıyorum. İlk izlenimim gayet iyi... Önceki cihazım Samsung Monte'ye göre (işletim sistemini saymazsak) oldukça kullanışlı ve özellikli bir cihaz... Android zaten işin asıl tatlı tarafı... Root ile ilgili yeterli bilgiyi edindiğimi düşünüyorum ve birazdan Root işlemine girişeceğim. Kendimi gerekliliğine ikna edersem Overclock yapmayı da düşünüyorum. Çeşitli uygulama önerilerinizi, varsa diğer kullanım önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İyi günler dilerim.

Edit: An itibariyle Root işlemini yaptım, recovery ekledim. Yine de Overclock yapmayı düşünmüyorum. PES ya da benzeri oyunlar oynamak gibi bir niyetim yok... İleride kasmaya başlarsa yapmayı planlıyorum.

İşe yarar uygulama önerilerinizi alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariza356 -- 23 Ağustos 2012; 0:12:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barua

quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

arkadaşlar daha önce hiç android kullanmadım ,aslında dokunmatik telefon bile kullanmadım hep klasik telefonlardı :) bugün yarın telefon alacağım 2. el temiz bir ürün buldum htc explorer alabilirim. bu bahsettiğiniz root , rom vs... gibi kelimeler karışık geldi. romu anladım gibi cihazı hızlandırmakla ilgili birşey sanırım. umarım zorluk çekmem. bu root olayınıda açarsanız sevinirim :) şu an oyun için en ideal rom nedir

Daha iyi telefonlar var; Motorola Defy Mini, Samsung Galaxy Ace, Lg Optimus Hub.

300 tl gibi bir fiyata temiz cihaz arıyorum. bu fiyata o cihazları alabilirmiyim 2. el garantisi devam eden. optimus hub ve galaxy ace inceledim daha iyi gibi özellik bakımından fakat fiyat yönünden biraz sıkıntım var

• düşünürsen ben 400tl'ye bırakırım telefonumu,300tl gibi bence çok zor bulman,telefon root'lu ama orjinal yazılım var yedeğide var hafıza kartında kart 8gb'lık
  • eli yüzü düzgün bir android 4 buldum ayrıntılı bilgi şurda 4.0.4 sürümü
    Çalışanlar:

- Ses
    - FM Radyo(Play Store'dan Spirit FM yüklemelisin)
    - donanımsal araçlar
    - Telefon
    - Bluetooth
    - Wifi
    - GPS
    - Video

Çalışmayanlar:
    - Kamera
    - HQ (hd) video gösteriminde sıkıntı olabiliyor
    -Bazı programlarda root işlemi gerçekleşemiyor, yani bazı programlara root izni verilemiyor.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar daha önce hiç android kullanmadım ,aslında dokunmatik telefon bile kullanmadım hep klasik telefonlardı :) bugün yarın telefon alacağım 2. el temiz bir ürün buldum htc explorer alabilirim. bu bahsettiğiniz root , rom vs... gibi kelimeler karışık geldi. romu anladım gibi cihazı hızlandırmakla ilgili birşey sanırım. umarım zorluk çekmem. bu root olayınıda açarsanız sevinirim :) şu an oyun için en ideal rom nedir

Daha iyi telefonlar var; Motorola Defy Mini, Samsung Galaxy Ace, Lg Optimus Hub.

300 tl gibi bir fiyata temiz cihaz arıyorum. bu fiyata o cihazları alabilirmiyim 2. el garantisi devam eden. optimus hub ve galaxy ace inceledim daha iyi gibi özellik bakımından fakat fiyat yönünden biraz sıkıntım var

Bu telefonda beni tatmin eden tek şey şarj süresi oldu. Şu an 4 gün 16 saattir şarja takmadım, bu süre zarfında 4,5 saat wireless kullandım, toplam 10 dk telefon görüşmesi yaptım, halen %20 şarjı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barua -- 23 Ağustos 2012; 13:36:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu telefonda beni tatmin eden tek şey şarj süresi oldu. Şu an 4 gün 16 saattir şarja takmadım, bu süre zarfında 4,5 saat wireless kullandım, toplam 10 dk telefon görüşmesi yaptım, halen %20 şarjı var.

htc explorerda oyun performansı nasıldır. daha önce ne dokunmatik nede android kullandım. ne tarz oyunların olduğundan bile haberim yok fakat güncel tutulan oyunlara göre birşey söyleyebilirmisin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

htc explorerda oyun performansı nasıldır. daha önce ne dokunmatik nede android kullandım. ne tarz oyunların olduğundan bile haberim yok fakat güncel tutulan oyunlara göre birşey söyleyebilirmisin

oyunlarla ilgili değilim. Youtube'da çalışan oyunlarla ilgili videolar vardı. Htc Explorer diye aratırsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barua -- 23 Ağustos 2012; 22:12:23 >

• arkadaşlar yeni rom geldi,nextgen rom üzerinden hazırlanmış qwerty16 kardeşimiz tarafından konuya ekledim linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 29 Ağustos 2012; 13:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

arkadaşlar yeni rom geldi,nextgen rom üzerinden hazırlanmış qwerty16 kardeşimiz tarafından konuya ekledim linki

Htc explorer pico qwerty16_v2.0.2 turkce rom Link:http://www.mediafire.com/?db6je512jg8s1bq

Link silinmiş mi?
  • evet link silk gözüküyor hemen halledelim,yeni link bu arkadaşlar

Htc explorer pico qwerty16_v2.0.2 turkce rom

http://www.mediafire.com/?scc8b91ignxbem9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 29 Ağustos 2012; 13:44:29 >
  • Android 4.0.4 IceCream Sandwich(ICS) (HTC Explorer için) (Türkçe)
    Link:http://www.mediafire.com/?dgnshzdm78pgeyg

Google uygulamaları:
    link:http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip

Google uygulamalarını da romdan sonra rom yükler gibi yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocana -- 31 Ağustos 2012; 20:25:35 >
  • iyi dostum böyle link verip yükle demekle olmaz,bu nedir ne değildir stabilmidir,herşey muntazam çalışıyormu sen denedinmi bunları yaz bakalım önce
  • Ben telefono root yaptim.qverty nin verdigi v5 romu kurdum.telefona bir sey indirdigim zaman.telefon kapaniyor.hic birsey yukleyemiyorum.orjinal romun yedegini aldim zannediyordum.almamisim.wipe yapip romu tekrar yukleyince sorun devam ediyor.acil yardim.

• 1. sayfada yeni romun linkleri var yeşil ve ya sarı temalı olanını indir wipe yap ve yükle sorunsuz rom ve oldukça hızlı
  • Sendomi hocam dedigin gibi yesil temali romu kurdum.htc ekraninda takilip kaliyor.v5 romu kuruyorum hic bir sey indiremiyorum.acil yardim lutfen

• http://www.mediafire.com/?lim1od8qrjdbblp burdaki superwipe.zip dosyasını indir hafıza kartına at herhangi bir rom kurar gibi recovery üzerinden kur o direkt herşeyi halledecek ardından romu kur bakalım açacakmı
  • sendomi hocam allah senden razi olsun.dedigin gibi yaptim oldu.buyuksun valla.bu arada ben rom manager kullanarak kartimi ikiye ayirdim zannedersem.basarili olup olmadigimi nasil anlarim.tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: burhaneddin1712

sendomi hocam allah senden razi olsun.dedigin gibi yaptim oldu.buyuksun valla.bu arada ben rom manager kullanarak kartimi ikiye ayirdim zannedersem.basarili olup olmadigimi nasil anlarim.tesekkurler...

önemli değil kardeşim işin hallolduysa sorun yok,kartı ikiye ayırdıysan pc'den baktığında boyutundan anlarsın ancak kartı recovery üzerinden bölmen lazımdı 1gb'lık bir alan bırakıp bölümlendirip halledecektin
  • Arkadaşlar telefona oyun bulamıyorum.Lütfen bilen çalıştıran yardımcı olabilir mi ?

Modern combat 3 , max payne , gta 3 , fifa 2012 , pes 2012 , real racing , real football 2012 falan olursa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.