Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recovery menüden factory reset yap ardından tekrar yükle v5'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

recovery menüden factory reset yap ardından tekrar yükle v5'i

Peki bunu yapacağım ama, şunuda belirteyim; dünakşam google market uygulaması ile süperuser uygulaması güncellendi nasıl olduysa googleplay market uygulaması ile süperuser silinmiş, ben tekrar bu romu yüklersem google play(market) ve superuser uygulaması kaybolurmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 7 Ağustos 2012; 12:02:12 >
  • kaybolmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

kaybolmaz

Kardeşim; Sendomi, bu nasıl oldu anlamadım ama tekrardan rom yüklemeye gerek kalmadı, CWM menüsünden
    wipe/data factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache yaptım bu sefer (iki kez) yaptım bu işlemi ve sd kartı partitonlara tekrar ayırdım CWM menüsünden çıkış ve tekrar başlatılırken, ben Hafıza Kartını çıkarıp, H.Kartı okuyucu ile PC'ye bağladım romu zip olarak atarken, o sırada tel normal bi şekilde sizin verdiğiniz(benim dünakşam yüklediğim) rom ile açıldı güncellemesinide tekrardan yaptım şuan gayet normal çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 7 Ağustos 2012; 15:11:35 >
  • hadi hayırlı olsun o zaman
  • Arkadaşlar gerçekten emeğinize sağlık çok güzel bir başlık ve paylaşım olmuş. Bende htc explorer kullanıcısıyım. bu cihazı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten çok seri bir telefon. Fakat çoğu arkadaşımında bahsettiği gibi tek sorun hafıza, bıktım usandım. Bu bahsettiğiniz olayları hiç bilmiyorum. İlk android telefonum. Eğer bu işlemleri yaparsam en büyük korkum garanti kapsamı dışına çıkması. Bu işlemlere ne kadar güvenilir? En sağlıklı şekilde hangi programlardan yararlanabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar,

Yeni telefon aldım bilen arkadaşlar acilen cevaplarsa çok sevinirim hayır duamı alır. Duruma göre aldığım yere iade edeceğim bugün zaman geçmeden.

İki gün önce ikinci el bir htc exlporer aldım. Telefon vodafone kampanyasından alınmış. Telefonun garantisi var. Fakat sonradan romu değiştirilmiş. Ben dün akşam bir sitede orijinal diye tabir edilen romunu bulup yükledim. Telefonda bir takım problemler var, yazılımı değiştirmeden öncede vardı, garantiye vermem gerekiyor. Acaba garanti dışı kalmış olabilir mi. Benim yüklemiş olduğum sürüm orjinal midir yoksa vodafone un kendi romu felan var mıdır? yüklemem gerekir mi? Vodafonedan telefonu alanlar acaba orijinal rom sürümüne bakabilir mi? Bu arada bu işlerden fazla anlamam yanlış telafuz ettiğim birşey varsa affola :)

android sürümü = 2.3.5

htc sense sürümü=3.5

Yazılım numarası = 1.28.468.1

kernel sürümü=2.6.38.6-g6dd95d7
    htc-kernel@u18000-build-144#1
    Mon Nov 21 13:03:26 CST 2011

Anabant Sürümü
    10.35d.80.09H_1.11.82.17

Build numarası
    1.28.468.1 CL207463 release-keys

Tarayıcı sürümü
    WebKit/533.1

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbozanceo

Merhaba arkadaşlar,

Yeni telefon aldım bilen arkadaşlar acilen cevaplarsa çok sevinirim hayır duamı alır. Duruma göre aldığım yere iade edeceğim bugün zaman geçmeden.

İki gün önce ikinci el bir htc exlporer aldım. Telefon vodafone kampanyasından alınmış. Telefonun garantisi var. Fakat sonradan romu değiştirilmiş. Ben dün akşam bir sitede orijinal diye tabir edilen romunu bulup yükledim. Telefonda bir takım problemler var, yazılımı değiştirmeden öncede vardı, garantiye vermem gerekiyor. Acaba garanti dışı kalmış olabilir mi. Benim yüklemiş olduğum sürüm orjinal midir yoksa vodafone un kendi romu felan var mıdır? yüklemem gerekir mi? Vodafonedan telefonu alanlar acaba orijinal rom sürümüne bakabilir mi? Bu arada bu işlerden fazla anlamam yanlış telafuz ettiğim birşey varsa affola :)

android sürümü = 2.3.5

htc sense sürümü=3.5

Anabant Sürümü
    10.35d.80.09H_1.11.82.17

Build numarası

Tarayıcı sürümü
    WebKit/533.1

Problemleri biraz açsanız telefonun haşadını çıkarmış ben belki bir yorum yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: JyuVioleGrace

quote:

Merhaba arkadaşlar,

android sürümü = 2.3.5

htc sense sürümü=3.5

Anabant Sürümü
    10.35d.80.09H_1.11.82.17

Build numarası

Tarayıcı sürümü
    WebKit/533.1

Problemleri biraz açsanız telefonun haşadını çıkarmış ben belki bir yorum yapabilirim

tesadüf şimdi şirketten bir arkadaşda htc explorer almış yazılım bilgilerine baktım aynı. yani ben kendi orjinal yazılımını kurmuşum. servisteki arkadaşlar daha önce rom yüklemesi yapıldığını göremez sanırım. telefonun problemi mesaj yazarken telefon çıldırıyor :)) abuk sabuk alakasız yerlere giriyor a harfine basıyorum d g f harfleri basıyor gibi :) benim asıl sormak istediğim daha önceki sahibi telefono rom yüklemesi yapmış ama ben orjinalini yüklediğim için garanti dışı kalıp kalmayacağı idi.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

android sürümü = 2.3.5

htc sense sürümü=3.5

Anabant Sürümü
    10.35d.80.09H_1.11.82.17

Build numarası

Tarayıcı sürümü
    WebKit/533.1

tesadüf şimdi şirketten bir arkadaşda htc explorer almış yazılım bilgilerine baktım aynı. yani ben kendi orjinal yazılımını kurmuşum. servisteki arkadaşlar daha önce rom yüklemesi yapıldığını göremez sanırım. telefonun problemi mesaj yazarken telefon çıldırıyor :)) abuk sabuk alakasız yerlere giriyor a harfine basıyorum d g f harfleri basıyor gibi :) benim asıl sormak istediğim daha önceki sahibi telefono rom yüklemesi yapmış ama ben orjinalini yüklediğim için garanti dışı kalıp kalmayacağı idi.

Açıkçası aynısı bende de oluyordu ama ter yüzünden. Özellikle yaz aylarında, elleri terden çıldıran ben mesaj yazamaz hale geldim. Sonra gidip bi ekran jelatini aldım, güzelce olmasa da yapıştırdım. Şu an daha rahat yazıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

android sürümü = 2.3.5

htc sense sürümü=3.5

Anabant Sürümü
    10.35d.80.09H_1.11.82.17

Build numarası

Tarayıcı sürümü
    WebKit/533.1

Açıkçası aynısı bende de oluyordu ama ter yüzünden. Özellikle yaz aylarında, elleri terden çıldıran ben mesaj yazamaz hale geldim. Sonra gidip bi ekran jelatini aldım, güzelce olmasa da yapıştırdım. Şu an daha rahat yazıyorum.

ama benim telefonun problemi farklı. mesela telefonu masaya bırakıyorum kendi kendine bir yerlere giriyor çıkıyor titriyor müzik çaları açıyor :) şimdi servisi aradım daha önce illegal yazılım yüklenmiş bunu tespit edebilir misiniz diye sordum dobra dobra :) bayan kaçamak cevaplar verdi sanırım tespit edemezler.

• Arkadaşlar bu telefonu aldım ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Aradığım özelliklerden en önemlisi gps idi. Telefon özelliklerini belirten tüm sitelerde telefonun compass özelliği olduğunu belirtiyorlardı ben de buna aldanarak almıştım. Telefonun gps gayet güzel çalışıyor ama telefonda magnetometer YOK!! Pusula çalışmıyor, google maps'e girdiğinizde sadece yuvarlak bir nokta var ok işaretiyle yönünü tayin etmiyor. Eğer bu özelliğe önem veriyorsanız bu telefonu almamanızı tavsiye ederim, diğer özellikler bakımından herhangi bir sıkıntım yok. Çoğu telefonun açamadığı oyunları açabiliyor. Ama sonuç olarak hayal kırıklığına uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barua

Arkadaşlar bu telefonu aldım ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Aradığım özelliklerden en önemlisi gps idi. Telefon özelliklerini belirten tüm sitelerde telefonun compass özelliği olduğunu belirtiyorlardı ben de buna aldanarak almıştım. Telefonun gps gayet güzel çalışıyor ama telefonda magnetometer YOK!! Pusula çalışmıyor, google maps'e girdiğinizde sadece yuvarlak bir nokta var ok işaretiyle yönünü tayin etmiyor. Eğer bu özelliğe önem veriyorsanız bu telefonu almamanızı tavsiye ederim, diğer özellikler bakımından herhangi bir sıkıntım yok. Çoğu telefonun açamadığı oyunları açabiliyor. Ama sonuç olarak hayal kırıklığına uğradım.

alternatif gps yazılımları denedin mi acaba? GPS fazla kullanmadığım için yeterli bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocana

quote:

Orijinalden alıntı: Barua

Arkadaşlar bu telefonu aldım ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Aradığım özelliklerden en önemlisi gps idi. Telefon özelliklerini belirten tüm sitelerde telefonun compass özelliği olduğunu belirtiyorlardı ben de buna aldanarak almıştım. Telefonun gps gayet güzel çalışıyor ama telefonda magnetometer YOK!! Pusula çalışmıyor, google maps'e girdiğinizde sadece yuvarlak bir nokta var ok işaretiyle yönünü tayin etmiyor. Eğer bu özelliğe önem veriyorsanız bu telefonu almamanızı tavsiye ederim, diğer özellikler bakımından herhangi bir sıkıntım yok. Çoğu telefonun açamadığı oyunları açabiliyor. Ama sonuç olarak hayal kırıklığına uğradım.

alternatif gps yazılımları denedin mi acaba? GPS fazla kullanmadığım için yeterli bilgim yok.

Babamda Samsung Galaxy Pocket vardı onda denedim Google Maps'ı, telefonu ne tarafa döndürürsen aynı şekilde google mapsteki ok işareti de dönüyordu yönü gösteriyordu. Htc Explorer'da bu donanım yokmuş, sadece gps var o da yerini buluyor. Htc'de igo my way programını denedim program çalışıyor ama navigasyon olarak kullanmak için fırsatım olmadı, turn by turn özelliğinin çalışıp çalışmadığından emin değilim, muhtemelen çalışsa bile çok yavaş olacaktır.

• mesaj silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysky2013 -- 13 Ağustos 2012; 10:18:35 >
  • mesaj silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysky2013 -- 13 Ağustos 2012; 10:18:57 >
  • ben igo kurup denemiştim gayet iyiydi belirlediğim noktaya en kısa yolu direkt çiziyordu
  • Hayırsever bir vatandaş bu root işlemini tam olarak anlatabilir mi? Nasıl stock yedeği alacağız? Stock yedeği aldıktan sonra bu çalışacak mı? Root edip tekrar unroot etsek telefon garanti dışı kalır mı? Elimde Türkçe stock rom var eğer backup yaptığım stock rom işe yaramazsa bu internetten bulduğum stock rom çalışır mı? Çalışırsa garanti dışı kalır mı? :D çok soru sordum galiba
  • arkadaşlar daha önce hiç android kullanmadım ,aslında dokunmatik telefon bile kullanmadım hep klasik telefonlardı :) bugün yarın telefon alacağım 2. el temiz bir ürün buldum htc explorer alabilirim. bu bahsettiğiniz root , rom vs... gibi kelimeler karışık geldi. romu anladım gibi cihazı hızlandırmakla ilgili birşey sanırım. umarım zorluk çekmem. bu root olayınıda açarsanız sevinirim :) şu an oyun için en ideal rom nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

arkadaşlar daha önce hiç android kullanmadım ,aslında dokunmatik telefon bile kullanmadım hep klasik telefonlardı :) bugün yarın telefon alacağım 2. el temiz bir ürün buldum htc explorer alabilirim. bu bahsettiğiniz root , rom vs... gibi kelimeler karışık geldi. romu anladım gibi cihazı hızlandırmakla ilgili birşey sanırım. umarım zorluk çekmem. bu root olayınıda açarsanız sevinirim :) şu an oyun için en ideal rom nedir

Daha iyi telefonlar var; Motorola Defy Mini, Samsung Galaxy Ace, Lg Optimus Hub.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.