Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boadloader kaldırma işlemin de cmd ye herşeyi yapıyorum o kopyalacak yer gelmiyo cihaz bekleniyor yazı
  •  HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

burda kalıyo herşeyi yükledim ayarladım ama htc sync telefonu görmedi ondan olabilirmi
  • Arkadaşlar piyasası nedir telefonun..?Benimki 4 aylık garantili faturalı sıfır gibi cihaz..satmak istiyorum ama telefoncular öldürüyor sanki..nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaşlar piyasası nedir telefonun..?Benimki 4 aylık garantili faturalı sıfır gibi cihaz..satmak istiyorum ama telefoncular öldürüyor sanki..nedir??

350 - 360 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün Htc Explorer (edit ) 3 aylık cihazı fatura + garanti + kutu + 2GB hafıza kartı + kılıf
    290 tl ye aldım. piyasada fiyat yelpazesi baya geniş. 300-450 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 9 Kasım 2012; 14:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

bugün Htc Explorer (edit ) 3 aylık cihazı fatura + garanti + kutu + 2GB hafıza kartı + kılıf
    290 tl ye aldım. piyasada fiyat yelpazesi baya geniş. 300-450 arası

325 - 375TL gayet normal. ancak rom / destek ve HTC den güncelleme maalesef yok !

kötü mü değil ama geçen gün İDEOS X5 gördüm 310TL ben şahsen onu alırdım. 720p video , AF , rom Paylaşım , 3.8" ekran en büyük artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Arkadaşlar bende htc explorer kullanıyorum.Ve telefonun perfonmansını arttırmak istiyorum.Şu root olayını azcık araştırdım.Ama pek anlamam bu işlerden o yüzden bu olayı bu olayı çok detaylı ve basit şekilde anlatır mısınız

Yardım lütfen

• quote:

quote:

Arkadaşlar bende htc explorer kullanıyorum.Ve telefonun perfonmansını arttırmak istiyorum.Şu root olayını azcık araştırdım.Ama pek anlamam bu işlerden o yüzden bu olayı bu olayı çok detaylı ve basit şekilde anlatır mısınız

Yardım lütfen

selam,

sanırım telefonları toplayıp SENDOMİ ye yollamak gerekli , aklıma en kısa yol bu geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

Yardım lütfen

selam,

sanırım telefonları toplayıp SENDOMİ ye yollamak gerekli , aklıma en kısa yol bu geliyor.

Yanlış kişiyi alıntıladın galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen

selam,

HAYIR ,

root - rom yükleme ve performans için @ sendomi isimli üye ye yollamak gerekli. HTC bu cihazı 2.3.5 ile sanki hiç GÜNCELLEME almaya gerek yok diyerek ( 2.3.7 YE KADAR OLMASI GEREK ) yalnız bıraktı , zaten sanal ortam da paylaşımı olan bir cihaz dğeil. Ben daha önce VDF 945 e bile çok rahat / kolay 4 kez farklı room yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 16 Kasım 2012; 21:07:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen

selam,

HAYIR ,

root - rom yükleme ve performans için @ sendomi isimli üye ye yollamak gerekli. HTC bu cihazı 2.3.5 ile sanki hiç GÜNCELLEME almaya gerek yok diyerek ( 2.3.7 YE KADAR OLMASI GEREK ) yalnız bıraktı , zaten sanal ortam da paylaşımı olan bir cihaz dğeil. Ben daha önce VDF 945 e bile çok rahat / kolay 4 kez farklı room yükledim.

Sendomi adlı üye bana rom tavsiyesi verebilir mi

• @lukolde

@ sendomi nin açıklaması " performanslı qwerty16 3.0.7 "
  • herşeyi anlatıldığı gibi yaptım ama aceleden rom dosyasını sd karta atmayı unuttum.

Doğal olarak full format dosyasını çalıştırdım, rom u yükleyemeden yannou yu yükledim. Sistemi tekrar başlat dedim, yaklaşık 10dkdır açılmasını bekliyorum. Bir problem çıkar mı acaba? Rom u telefon açılınca yüklesem problem olur mu? Yani şuan rom kurulu değil ve sadece HTC yazısı var ekranda
  • olay tamamdır çözdüm en sonunda arkadaslar ;) süper oldu banamısın demiyor telefon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycarisma06 -- 27 Aralık 2012; 23:14:25 >
  • neyi çözdün arkadaşım
    yaptığın işlemleri anlatırmısın bende yapmalıyım
  • bende bu roomu kurdum fakat uygulama yükledikçe kilitlenmeler ve resetler başladı. bene hafıza kartından olabilir diye 16 gb lexar class 10 hafıza kartı aldım, formatlayıp roomu yeniden kurdum ilk başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe 1-2 ay sonra aynı sorunlar tekrar başladı. tavsiyesi olan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramudi

bende bu roomu kurdum fakat uygulama yükledikçe kilitlenmeler ve resetler başladı. bene hafıza kartından olabilir diye 16 gb lexar class 10 hafıza kartı aldım, formatlayıp roomu yeniden kurdum ilk başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe 1-2 ay sonra aynı sorunlar tekrar başladı. tavsiyesi olan ...

hocam yannou kerneli yüklerseniz sorun çözülür muhtemelen
    http://www.mediafire.com/?f9il1i8sgylmbxv
  • Maalesef yüklemiştim. android li . c o m sitesinde detaylı açıklamaları var. Bu formu okudum hem onu benim sorunumla karşılaşan başka biride yok ona şaşırıyorum herkes memnun qwerty'den
  • htc explorer kullanıcısıyım,telefonumun hafıza sorunu nedeniyle root atmaya karar verdim.İlk önce bootloader kilidini kaldırdım,ardından anlattığınız,Custom Recovery Yükleme ve root etmeyi yaptım.Emin olmak için root checker programını dahi indirip root u kontrol ettim ve başarılı olduğunu gördüm.Telefonuma eski programlarımı ve oyunlarımı yüklediğimde hala hafıza az uyarısı alıyorum,yüklediğim superuser programı bi işe yaramıyor,zaten programları ve oyunları yüklediğimde otomatik sd karta dosyaları atıyolar,telefonun yine belli bi kısım belleği azalıyor.150mb tan geriye 7mb hafıza kaldı.roottan öncede aynı programlar vardı ve kapladıkları alan aynıydı,yani hiç bi şey değişmedi.superuser programına girdiğimde herhangi bir uygulama görmüyor.superuser programını güncellediğim halde.hafızayı arttırmak için daha ne yapmalıyım,yardımcı olursanız sevinirim.telefonum şu an bootloader açık ve rootlu??? ayrıca whatsapp,twitter gibi uygulamaların sd karta taşı tuşları kapalı,verilerini telefon hafızasına kaydetmeye devam ediyorlar.

Hafıza sorununun olmaması için app2sd nin mi yüklenmesi lazım,yeni rom mu yüklemem gerekiyo,yada daha başka cevabı olan varmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataycy

htc explorer kullanıcısıyım,telefonumun hafıza sorunu nedeniyle root atmaya karar verdim.İlk önce bootloader kilidini kaldırdım,ardından anlattığınız,Custom Recovery Yükleme ve root etmeyi yaptım.Emin olmak için root checker programını dahi indirip root u kontrol ettim ve başarılı olduğunu gördüm.Telefonuma eski programlarımı ve oyunlarımı yüklediğimde hala hafıza az uyarısı alıyorum,yüklediğim superuser programı bi işe yaramıyor,zaten programları ve oyunları yüklediğimde otomatik sd karta dosyaları atıyolar,telefonun yine belli bi kısım belleği azalıyor.150mb tan geriye 7mb hafıza kaldı.roottan öncede aynı programlar vardı ve kapladıkları alan aynıydı,yani hiç bi şey değişmedi.superuser programına girdiğimde herhangi bir uygulama görmüyor.superuser programını güncellediğim halde.hafızayı arttırmak için daha ne yapmalıyım,yardımcı olursanız sevinirim.telefonum şu an bootloader açık ve rootlu??? ayrıca whatsapp,twitter gibi uygulamaların sd karta taşı tuşları kapalı,verilerini telefon hafızasına kaydetmeye devam ediyorlar.

Hafıza sorununun olmaması için app2sd nin mi yüklenmesi lazım,yeni rom mu yüklemem gerekiyo,yada daha başka cevabı olan varmı??

hocam recovery'den sd kartinizi bolumlendirdikten sonra verilen linkten qwerty romu yüklerseniz hafıza problemi yaşamazsınız hiçbir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade3flash -- 14 Ocak 2013; 8:00:04 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.