Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar explorer cihazıma factory reset yaptım ama şimdi cihaz hiç açılmıyor ne yapmak lazım htc ekranında donup kalıyor bu şekilde 1 saat bekledim ama olmuyor şimdi tekrar reset atmaya çalıştığım da da bekletiyor ve hiç birşey olmuyor.

telefonu nasıl eski haline getirebilirim sadece açılsın yeter önerilerini bekliyorum.

saygılar...

sd karta evervolv-pico-build isimli zip dosyası ile bambaşka bir görünümde açtım ama orjinal menü için aramalarım sürüyor yardımcı olabilen varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 16 Ocak 2013; 16:55:32 >
  • Arkadaşlar daha yeni rom yükledim htc explorer'a fıstık yeşili olan. Telefon hafızası boş 140 mb a yakın boş gözüküyor. Ama marketten 600 kb lık uygulamada bile kuramıyorum. Hep yeterli depolama alanı yok diyor. Napmam lazım sizce ?
  • Selamlar Bende htc pico kullanıcısıyım...

Cihaz 2. el olarak elime gecti.fiziksel olarak bayağı hırpalanmıs.

Genel olarak cihazın başına gelenler şu şekilde...

-öncelikle bootloader kilidini açtım.fakat cihaz s-on konumdaydı.Sd karttan yükleme menusu gorunmuyordu.onu da yabancı birkaç siteden bulup bootloader menusunu flashladım.

-birkaç tane Rom denedikten sonra Cyanogen mod 9.1 in s3 modifiyeli romunu denedim ve en hızlı ve başarılı sonucu da o verdi.Gapps ları 4.0.4 e uygun olarak yukledım.

-link2sd üzerinden gereksiz uygulamaları dondurup kendı kullandıgım programları ekledım.(örneğin klavye yazılımı gibi,yada sesle arama özelliğini kullanmamam gibi)

-son olarak telefonun dahili belleğini arttırmak için bir script buldum.her ne kadar ilk denememde işler yolunda gitmesede 2gb lık dandikliğin ötesinde olan hafıza kartımı dahili olarak çalıştırdım.

Şu an cihazın 490mb dahili bellegi 1.4gb kadar kart belleği standart çalışmada 200-240 mb kadar boş ram miktarı mevcut....oldukça hızlı ve diğer CM modlar gibi lite deil.
    sadece kilit ekranın da değil ana menude de duzenlemeler yapılıp klasorler eklenebılıyor...

beğendiğim oyunlardan biri olan Arcane Legends i hiç takılma olmadan rahatça oynuyor...Hatta bu cihaza dosya tasıma yontemı ile overclock etmeden Asphalt 7 heat oynatanlar da var....

Class4 8gb bir hafıza kartı ile 3gb dahili 5gb kart alanı oluşturduğumda oyun deneyimlerimi buradan paylasacagım....

Yardımcı olabileceğim arkadaşlar buradan yada öm ile ulaşabilirler...

• Heyecanla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telefonun dokunmatiği sizde naskıl?

bende bu telefonu kullanıyorum ve dokunmatiğinde sorun olduğunu düşünüyorum
    "örnek klavyede a basıyorum bastığım yer yerine başka yeri tıklamışım gibi algıyor"
    (farklı romlarda da bu sorunla karşılaştım)

• Htc explorer telefonum var.telefinumda şebeke sıkıntım var şebeke arada kafasına göre gidiyor ve getirmek için uğraşmak gerekiyor(batarya çıkar tak vs.) Ve şebeke olduğu zamanda gsm/wcdma otomatik seçili yaptığım zaman şebeke geliyor 2 dakika durup tweet atıyor tekrar geliyor ve orada H olmuyor hiç bu sorunla karşılaşan varmidir ve cozumu varmidir?

• Arkadaşlar merhaba, Çok acil bir sorum olucak. Öncelikle ben de bir HTC Explorer kullanıcısıyım ve bugün hem root işlemini yaptım hem de cyanogenmod 9.1 i kurdum. Göünürde herhangi bir sorun yok. Zaten tek sorunum sim kart ile ilgili. Sim karttan kişileri içe aktar dediğimde "sim kartınızda hiçbir kişi yok" hatasını alıyorum. Başka bir telefona taktım tüm reber yerinde herhangi bir sorun yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaghost -- 26 Ocak 2013; 18:54:51 >
  • Arkadaşlar bu telefonu kullanıyordum ve 2 gün önce çalındı ( takas ile almıştım ) elimde İMEİ /FATURA / KUTU yok,

Uygulama / gmail / vb. üzerinden İMEİ kaydedip bizim bulabilme durumu var mı ? gmail / hotmail ve tüm web işlerimi bu cihaz ile yapıyordum.
  • büyük geçmiş olsun.
  • merhaba arkadaslar daha oncede yazmıstım ilk basta cok debelendim ama basardım hafıza sorunu oldu ama su an telefonumda 15 e yakın uygukama ve oyun yüklü ama bir yerde tıkanıp kalıyor neden olabilir hafıza az demeye basladı tekrardan root işlemini yaptım görünüşte karmasık gibi duruyor ama cok da basıtmıs :D ama neden tıkandı anlamadım bu superuser in bi etkisi olabilirmi gecenlerde tekarr format attım recovry yaptım super user yuklemedim ondan kaynaklı olabilirmi ?
  • http://www.yesilcin.com/index.php?topic=15208.0
    HTC Resmi Olarak Yeşilcin'de Sorularınızı Cevaplıyor!

• hidroliktr nickli arkadasım!

Alıntıdan ziyade ctrl+c olmussa nedenini belirtmişiz zaman durumu ile ilgili...

Şimdi düzenledim ve yazıyı tamamen kaldırdım.

1 teşekkür edeceğine sacma sapan yorum yapıyor ustune ustluk belrttiğim kaynagı gormuyorsun...

bn copy+paste yaptıysam eger kendın ararsın bulursun yaparsın varsa öyle bir kaynak düzenleme...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarnufel -- 15 Şubat 2013; 0:27:51 >
  • Arkadaşlar bellek script ni Cm9 tabanlı romlarınızda kullanabilirsiniz.her rom da çalışmayacaktır...sisteminiz çökebilir...

son olarak bellek script inde dediğim işlemleri yapıp da hala çalıştıramayan varsa bana bir öm atmaları yeterlidir...
  • konunun çoğu yerinde buraya tıklayarak indirin yazıyor senin Alıntıdan ziyade Ctrl + C olmuş bari aldığın siteyide ekle linkleri bulabilelim!
  • Selamlar

Yurtdışından gelen Htc explorer cihazıma burdaki ilk sayfadaki gibi Türkçe rom yükledim bu işlerden hiç anlamayan biri olarak ilk kez yaptım 1 gn uğraştım sonunda başardım yüklendi.,

Şu an 2 sorunum var 1. si çok önemli 2. idare edilebilir.

1.Sorun : cihaza hiçbirşey yükleyemiyorum daha doğrusu sadece 2 program yükleyebildim biri 2mb diğeri 7mb Disk Yer Yok hatası veriyor. Sd kartı bölümlerken 2 seçenek vardı ilki 128mb 2. si swep di sanrım 32mb da yapmıştım sonra bunları arttırmama rağmen düzelmedi.
    App leri sd kartın içine atıp ordan da çalıştırmayı denedim buna rağmen yine de aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.,

Kartım microSd 4gb 3 gb dan fazlası kullaılabilir durumda

2.Sorun : çok önemli değil ama ara sıra batarya göstergesi mesela %90 ken % 6 gibi gösteriyor.Açıp kapayınca düzeliyor vs.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Rom'u Yapanın eline sağlık

• Neyse hallettim sd kartı bölümleme ile alakalı daha öce denemiştim olmamıştı şimdi yeniden denedim geçici dosyaları sildim temizleidm oldu.
  • Konu çok başarılı teşekkürler benim de cihaz bugün elime geçti 90 mb lık kendi hafızasına çok uyuz oldm ve bir kaç uygulama yükledikten sonra da telefon bayağı yavaşladı en kısa sürede Root yapmayı düşünüyorum en güncel sürümü nedir root lamak için ,teşekkürler
  • Selam bildiğim kadarı ile bu sayfadaki en güncel ve stabil çalışanı yüklemelerin hepsini hallettim sonunda 30 küsür uygulama yükledim hala da yer var :) yüklemekten sıkıldım valla :)
    Yalnız bu bir risk tabi ona göre davranın.Aradabir hata verebiliyor aklınızda olsun .

Umarım kolaycana halledersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juanvalse

Selam bildiğim kadarı ile bu sayfadaki en güncel ve stabil çalışanı yüklemelerin hepsini hallettim sonunda 30 küsür uygulama yükledim hala da yer var :) yüklemekten sıkıldım valla :)
    Yalnız bu bir risk tabi ona göre davranın.Aradabir hata verebiliyor aklınızda olsun .

Umarım kolaycana halledersiniz.

hangi sürümü yüklediğinizi öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juanvalse

Selamlar

Yurtdışından gelen Htc explorer cihazıma burdaki ilk sayfadaki gibi Türkçe rom yükledim bu işlerden hiç anlamayan biri olarak ilk kez yaptım 1 gn uğraştım sonunda başardım yüklendi.,

Şu an 2 sorunum var 1. si çok önemli 2. idare edilebilir.

1.Sorun : cihaza hiçbirşey yükleyemiyorum daha doğrusu sadece 2 program yükleyebildim biri 2mb diğeri 7mb Disk Yer Yok hatası veriyor. Sd kartı bölümlerken 2 seçenek vardı ilki 128mb 2. si swep di sanrım 32mb da yapmıştım sonra bunları arttırmama rağmen düzelmedi.
    App leri sd kartın içine atıp ordan da çalıştırmayı denedim buna rağmen yine de aynı hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.,

Kartım microSd 4gb 3 gb dan fazlası kullaılabilir durumda

2.Sorun : çok önemli değil ama ara sıra batarya göstergesi mesela %90 ken % 6 gibi gösteriyor.Açıp kapayınca düzeliyor vs.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Rom'u Yapanın eline sağlık

bunun için bilgisayarınıza ext alan destekleyen bir yazılım kurup o 2 alanı silmeniz yararınıza olacaktır...

1.ext alanı kucuk yaptıgınz ıcın program yada script sadece 1. alanı goruyor.ve geri donusum ayarladgnzdan olstrdgnz alanın tamamı gorunmuyor...

sadece ext ve ntfs destekleyen bı pc programı ıle dıskınızı yenıden yapılandırabılırsınız....

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.