Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu bilmiyorum kardeş, ben hiç latituda hiç kullanmadım :D kusura bakma

Explorer kullanan yokmu hiç,

cihazımda yüklü oyunlar

nfs most wanted
    modern combat 4
    asphalt 6 ve 7
    nova 2
    gta vice city ve daha fazlası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Onu bilmiyorum kardeş, ben hiç latituda hiç kullanmadım :D kusura bakma

cihazımda yüklü oyunlar

nfs most wanted
    modern combat 4
    asphalt 6 ve 7
    nova 2

Yok kusur falan da.latitude u telefon modeli gibi düşündünüz sanırım.latitude htc explorer in içinde yüklü gelen bir uygulama.google alt yapılı sanırım.
    Internette de pek kullananw rastlamadım.google a sordum cevap yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysuasya -- 16 Nisan 2013; 19:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onu bilmiyorum kardeş, ben hiç latituda hiç kullanmadım :D kusura bakma

cihazımda yüklü oyunlar

nfs most wanted
    modern combat 4
    asphalt 6 ve 7
    nova 2

Latituda bir konum belirleme hizmeti olarak googlenin sundugu yer belirleme sistemidir ve zaten googledan gmailiniz varsa kayıtlısınız demektir.
    Proğramın içinden sağ üst köşedeki yıldız işaretine tıklandığında konumunuzu arazi, uydu,mobil gibi yönlendirme seçilebilir duruma göre konumunuzu belirleyebilirsiniz.
    (benimkisi arazi ve uydu seçili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 20 Nisan 2013; 18:03:25 >
  • arkaşdalar merhaba, skype de bulunan kişiler tel rehberine gelmiş. tel rehberinden skype de bulunan kişileri nasıl silebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegra

arkaşdalar merhaba, skype de bulunan kişiler tel rehberine gelmiş. tel rehberinden skype de bulunan kişileri nasıl silebilirim...

Rehber e girince en üstte telefon rehberi yazıyor yanında ok işareti var.
    Ona tıklayınca orda skype seçili durumdadir.seçimi kaldırın duzelir.

• Buraya kimse girmiyor mu bilmiyorum ama yine de sorucam. Yaklaşık bir haftadır telefonumdan uğultu ses geliyor.sinir bozucu aynı zamanda. Başka bu sorunu yaşayan oldu mu?

• Bende explorer kullanıyorum ama aldığımdan beri hiç uğultu ses felan yok telefonda, istersen garantisi bitmemişşe gönder derim
  • quote:

Bende explorer kullanıyorum ama aldığımdan beri hiç uğultu ses felan yok telefonda, istersen garantisi bitmemişşe gönder derim

Telefonu ikinci el almistim.cok sinir oldum.garantisi yoktu genpa servise goturdum 20 tl ye halletti.icinde buji midir nedir osu yanmis olmus.yeni buji takti duzeldi simdi sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

quote:

Bende explorer kullanıyorum ama aldığımdan beri hiç uğultu ses felan yok telefonda, istersen garantisi bitmemişşe gönder derim

Telefonu ikinci el almistim.cok sinir oldum.garantisi yoktu genpa servise goturdum 20 tl ye halletti.icinde buji midir nedir osu yanmis olmus.yeni buji takti duzeldi simdi sorun yok

Olduğuna sevindim bende 2.el aldım 250 tl ye :) halen garantisi devam ediyor, gio telefondan sonra bu telefon ilaç gibi geldi :D her istediğim oyunu oynayabiliyorum :D 40 dan fazla oyun yüklü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

quote:

Olduğuna sevindim bende 2.el aldım 250 tl ye :) halen garantisi devam ediyor, gio telefondan sonra bu telefon ilaç gibi geldi :D her istediğim oyunu oynayabiliyorum :D 40 dan fazla oyun yüklü

Guzel Telefon ,biz kari koca bu Telefonu kullaniyoruz.eski tip Telefonlara hic gozum kaymiyo artik.normalde bir Telefonu yaptirip kullanmazdim ama bunu kullaniyorum.guzel telefon guzel

• Arkadaşlar, daha önce android telefon kullanmadım. 2.el explorer almak isterim, ürünün sıfırını mağzada inceledim.hot spot özelliği var. evdeki bilgsayarımda ve tablette bu telefondan dağıtacağım interneti kullanmak istiyorum. (çok fazla şeyler değil mesela telefonun internetini kullanıp tabletten facebook'a baglanmak veya gazete okumak gibi.) bu şekilde kullanmamda sorun olurmu? ayrıca forum bu sayfaya kadar nedeyse root atma olayı ile gelmiş (o konuyu tam anlayamadım inceliyorum)
    Bu telefonun 2.elini alırken nelere dikkat etmeliyim.(bazı arkadaşlar root attım olmadı, hafıza problemli filan yazmışlar, yani adroid işletim sisteminde bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaphaber

Arkadaşlar, daha önce android telefon kullanmadım. 2.el explorer almak isterim, ürünün sıfırını mağzada inceledim.hot spot özelliği var. evdeki bilgsayarımda ve tablette bu telefondan dağıtacağım interneti kullanmak istiyorum. (çok fazla şeyler değil mesela telefonun internetini kullanıp tabletten facebook'a baglanmak veya gazete okumak gibi.) bu şekilde kullanmamda sorun olurmu? ayrıca forum bu sayfaya kadar nedeyse root atma olayı ile gelmiş (o konuyu tam anlayamadım inceliyorum)
    Bu telefonun 2.elini alırken nelere dikkat etmeliyim.(bazı arkadaşlar root attım olmadı, hafıza problemli filan yazmışlar, yani adroid işletim sisteminde bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım)

Hotspot özelligini rahatça paylaştırabilirsin, sorun olmaz. Root olayına gelince; 8 ay önce vodafondan garantili aldım ve 15 gün içinde telu rootladım ve 7 aydır bu şekilde kullanmaktayım-ki root yaparken veya şuana kadarki zamanzamanda hiçbir problem yaşamadım. En önemlisi hafıza olayı için root yapman şart.

• Arkadaşlar son yazılım güncellemesi nedir bu cihazdaki? bendeki 2.3.5..htc sense ise 3.5..

Ayrıca özellikle whatsappı popuptan açmaya çalışırken sık sık çöküyor.. neden kaynaklanabilir?

Tşkler..
  • Bilen yok mudur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Bilen yok mudur???

En son surum yazdiginiz gibi.ancak whatsupp daki sorununuz hakkinda fikrim yok hic denemedim..

• Az once what'sapp yukledim sorunsuz calisti.
    Cokda guzel bir uygulamaymis tesekkurler

• aysuasya A kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın :)
  • Htc explorerde sorunsuz olarak android 4.0.4 kullanmak veya sense 4 kullanmak için

Saf Android sürüm evervolv pico build3 kullanın
    sense 4 kullanmak isterseniz tiger sense v2 kullanın

Bu 2 romdada stabil ve düzgün çalışmaktadır, en iyi romlar bence bu ikisidir. Sd karta Ext3 yada 4 açarsanız hafıza sorunu ortadan kaldırmış olursunuz..
  • quote:

Htc explorerde sorunsuz olarak android 4.0.4 kullanmak veya sense 4 kullanmak için

Saf Android sürüm evervolv pico build3 kullanın
    sense 4 kullanmak isterseniz tiger sense v2 kullanın

Bu 2 romdada stabil ve düzgün çalışmaktadır, en iyi romlar bence bu ikisidir. Sd karta Ext3 yada 4 açarsanız hafıza sorunu ortadan kaldırmış olursunuz..

BU dedikleriniz CÜMLE olarak kalmış :))

Yani ne link var ne açıklama var ne SS var.

HTC nin en büyük problemi root / custom rom yükleme. Zaten HTC explorer paylaşım ve destek olarak SIFIR seviyesinde ( Alcatel 995 + ace 2 gibi ilk aklıma gelen örnekler )

Bilgi güzel ama İÇİ maalesef boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar son yazılım güncellemesi nedir bu cihazdaki? bendeki 2.3.5..htc sense ise 3.5..

Ayrıca özellikle whatsappı popuptan açmaya çalışırken sık sık çöküyor.. neden kaynaklanabilir?

Tşkler..

2.3.5 olmasına rağmen fabrika yazılı en stabil - sorunsuz cihazlardan birisi HTC Explorer dir.

Cihaza son 1 yılda HİÇ güncelleme gelmedi ( hatta kullanıcı iyileştirmesi veya sürücü güncellemesi anlamında bile )
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.