Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aysuasya

Dogru diyorsunuz aslında aklımi çelmiyor değil
    Pc yok maalesef,bilgisayardan anlamayan değilim ama böyle birseye de hiç kalkışmadim.
    Eşimde aynı Telefonu kullaniyor,keşke yapan biri olsa
    bu arada nickinizi alıntilarken cok uğraştim

HTC + MOTOROLA için kesinlikle root / rom oalyına girmeyin. uzun - zahmetli ve GERİ DÖNÜŞ için tekrar işlem yapmak gerekli,

Galaksy s aldım ( 2 hafta önce ) cihaza rom atmaktan eleğe döndü

örnek olarak ben galasky s başlığında benimile aynı SEMT te olanlara ÜCRETSİZ yardım edceğimi yazdım. Ancak HTC explorer için hiç böyle bir şeye denk gelmedim. ( özellikle PM attığım ve belirttiğim halede )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Haziran 2013; 21:57:07 >

• aysuasya A kullanıcısına yanıt
    Bende 8 gb var faturalı isterseniz uygun fiyata veririm..ama ankdayım ben.. kargo fiyatı yukseltir degmez..
  • @bukalemun forumdakilerden çoğu parasız iş yapmaz
    Sizi takdir ettim..
    Indirim kodlarini bile olmayacak fiyatlara satmaya çalışiyirlar,degerlensin diye bekliyorlar falan
    @raskolnikof tskler ankarada olsam alırdim ama öbür turlusu aynı fiyata gelir,ilginize tskler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@bukalemun forumdakilerden çoğu parasız iş yapmaz
    Sizi takdir ettim..
    Indirim kodlarini bile olmayacak fiyatlara satmaya çalışiyirlar,degerlensin diye bekliyorlar falan
    @raskolnikof tskler ankarada olsam alırdim ama öbür turlusu aynı fiyata gelir,ilginize tskler..

Ben pepsi - coca cola kapak BEDAVA dağıtıyorum ( 4 - 5 yıldır ), PM lere yetişemiyorum hatta.

Umarım bana hitaben olumsuz olarak yazmadınız :((

Ben galaksy S aldım ve rom atmaya başlayıp - öğrenince ( ki farklı bir siteden ve yotube üzerinden izleyerek ) hem ilgili üye olduğum DH forumda paylaşıma geçip , HERKESE ücretsiz yükleme yapabilirim destek olalım dedim / demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 25 Haziran 2013; 0:36:21 >

• Arkadaşlar merhaba. HB de explorer 350 tl. 290 a nokia 303 almıştım sizce iade edip explorer alsam mı yorumları okuyamadım memnun musunuz telefondan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bukalemun yanlis anladınız,sizi takdir ettim demistim ya o zaman bilmiyordum pepsi kodlarini ücretsiz paylaştiginizi şimdi birkez daha takdir ettim
    O zaman pepsi kapak kodları ile ilgili soru sorayim:kodlar geçerli mi hala?kampanya bitmedi mi?bende bir tane kapak var ama süresi 31 mayıs diye kullanmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: mayn01

Arkadaşlar merhaba. HB de explorer 350 tl. 290 a nokia 303 almıştım sizce iade edip explorer alsam mı yorumları okuyamadım memnun musunuz telefondan

Nokia 303 un özelliklerini bilmeyerek konuşuyorum;cihazdan ben memnunum ama dahili bellek sorunu var sürekli hafiza doluyor mesaj falan silmek veya önbellek boşaltmak zorunda kalıyorsunuz.
    Buna rağmen ben Telefonumu seviyorum.303 akıllı Telefon mu bilmiyorum ama degilse iade edip explorer alabilirsiniz.fakat elinizde yedek Telefon varsa biraz bekleyin çünkü çok kısa bir süre önce htc explorer i 299 tl Ye görmüştum.büyük ihtimal hepsiburada daydi.bekleyin düşer en fazla bir aya..

• quote:

@bukalemun yanlis anladınız,sizi takdir ettim demistim ya o zaman bilmiyordum pepsi kodlarini ücretsiz paylaştiginizi şimdi birkez daha takdir ettim
    O zaman pepsi kapak kodları ile ilgili soru sorayim:kodlar geçerli mi hala?kampanya bitmedi mi?bende bir tane kapak var ama süresi 31 mayıs diye kullanmadim

Merhaba,

Hergün sadece kapak PM ile şifre yolluyorum. ( hatta başlık açtım ama yetişemeyince kaldırdım ) Aktif herkes PM ile pepsi kapak kodu istiyor ben hangi işlem için lazım diye pek sormuyorum.

n11
    mynet tavla
    hb kargo kampanyası
    online oyun için kullananlar diye biliyorum,

Şuanda coca cola kampanyası için elimde kapak birikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayn01

Arkadaşlar merhaba. HB de explorer 350 tl. 290 a nokia 303 almıştım sizce iade edip explorer alsam mı yorumları okuyamadım memnun musunuz telefondan

Merhaba öncelikle donanım hariç YAZILIM farkı anlamında HTC daha iyi.

Ancak nokia 303 ile sosyal ağlar - youtube ve kamera olarak memnunsanız bence gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 25 Haziran 2013; 13:02:45 >
  • Anladim,pepsi şişelerindeki tarihi bilmiyorsunuz yani..
    Tesekkur ederim ,bugün elimdeki kapağı deneyeyim bakalim..

• Kiyas.la dan yaptığım karşılaştırmalarda explorer daha iyi duruyordu. 303 hem qwert klavye hem dokunmatik o yüzden tercih ettim ama explorer daha çok hoşuma gitti şu an. Bir gelsin 303 e bakayım olmadı iade edip beklerim bir süre 300 e düşünce alırım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android telefonlar için en gerekli uygulamalar
    http://fatihsayin.com/android-icin-en-gerekli-uygulamalar.html

Android telefonlar için dev oyun arşivi
    http://fatihsayin.com/android-dev-oyun-arsivi-300-adet.html
  • Resimleri yenileme şansımız var mı acaba.Açılmıyorlar
  • Yine Şu cihaza kaldım yahu...

neyse antutu ilk kurdum ilk denemede 4812 puan aldı... Ss atacagım

sizlerde antutu puanlarınızı Atın cihaz performanslarını,rom performanslarını karşılaştıralım arkadaşlar..
  • 4800 puan nasıl aldı bende 3900 anca buldu :) hangi romda denedin ya da overlockmu yaptın yoksa, ben 800 mhz de 3800 küsür puan aldım. cm 9 2013.06.20 UNOFFICAL pico sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 30 Haziran 2013; 23:37:46 >
  • 1976 puan aldiroot şartvgaliba..

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Yine Şu cihaza kaldım yahu...

neyse antutu ilk kurdum ilk denemede 4812 puan aldı... Ss atacagım

sizlerde antutu puanlarınızı Atın cihaz performanslarını,rom performanslarını karşılaştıralım arkadaşlar..

ss bekliyorum kardeş senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

4800 puan nasıl aldı bende 3900 anca buldu :) hangi romda denedin ya da overlockmu yaptın yoksa, ben 800 mhz de 3800 küsür puan aldım. cm 9 2013.06.20 UNOFFICAL pico sürümü

daha once yayınlanılan 800 900 ve 1300mhz overclock konularının fake oldugu ortaya cıktı...xda da yenı yontemlerle overclock uzerıne calısılmıs...

4800 puanı pandora revised kernel ile 844 mhz de aldm..fakat kernelın stabılıte sorunları vardı...

bugun xda da buyuk yankı uyandıran cute_prince isimli arkadasın PLL metodu ile jarvis kernel v2 kurdum...

test edıp ss ekleyecegım...fakat bahsettıgım puanlar dogrudur...Antutu ıle cıhazınızı test edıp karsılastırmada ısmımı

ve aldıgım puanı da gorebılırısnız...
  • Jarvis kernel v2 ilk deneme

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

2.deneme..

tüm bunlar dahili bellek script i ile alınan puanlardır...henüz en iyi performansı veren i/o turunu bulamadım buldgmda puan az da olsa deısıcektr...

pandora kernelden 100-200 kadar daha az puan verdı ama bu daha stabil gibi...

Mini cm10 + jarvis kernel +gapps striped kullanılarak, kullandgm programlar yuklu ıken denenmiştir...

saygılar...

• Bu da 3. deneme arkadaşlar...

sizlerden de puanları bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.