Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar son yazılım güncellemesi nedir bu cihazdaki? bendeki 2.3.5..htc sense ise 3.5..

Ayrıca özellikle whatsappı popuptan açmaya çalışırken sık sık çöküyor.. neden kaynaklanabilir?

Tşkler..

2.3.5 olmasına rağmen fabrika yazılı en stabil - sorunsuz cihazlardan birisi HTC Explorer dir.

Cihaza son 1 yılda HİÇ güncelleme gelmedi ( hatta kullanıcı iyileştirmesi veya sürücü güncellemesi anlamında bile )

Romlar elimde anlatım yapmam için unlock ve root yapımını anlatmam gerek, ilk mesajda root ve recovery yükledikten sonra bu dediğim romları rahatlıkla yükleyebilirsiniz, eğer link verseydim herkes yüklemeye çalışıp telefonu açılamaz hale sokabilirlerdi, bilinçli telefon kullanan varsa bu romların linklerini verebilirim, bir daha söylüyorum bu dediğim romları yüklemeniz için, ilk mesajdaki ayarları yapmanız gerekli.

• htc ve motorola da bu büyük problem.

ben vdf 945 / galaksy s için root/rom yükledim. Ancak 8 ay kadar Htc explorer kullandım ve paylaşım sıfır. Yükleniyor ama konunun hep ucu açık.

galaksy s başlığına girin son 2-3 sayfaya bakın dediğimi anlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

htc ve motorola da bu büyük problem.

ben vdf 945 / galaksy s için root/rom yükledim. Ancak 8 ay kadar Htc explorer kullandım ve paylaşım sıfır. Yükleniyor ama konunun hep ucu açık.

dostum htc explorer almayı düşünüyorum konuşma sms nadiren fotoğraf ve müzik dinleme nadiren internete girme şeklinde kullanan birisiyim. yani telefonu telefon olarak kullanan son kişilerdenim.

memnunmuydun kullanırken alanı pişman edermi
  • Ben htc explorer den memnunum, dün akşam gangstar vegas yükledim :) muhteşem oynatıyor...

Normal bir kullanıcıya göre telefon gayet hızlı. Onlarca rom denedim sadece 2 rom ve 2.3.5 orijinal romda rahatlık oldu :) hafıza sorunu yok artık benim için...

http://www.youtube.com/watch?v=x7l_GNJf7-U
  • quote:

Orijinalden alıntı: beysmode

quote:

dostum htc explorer almayı düşünüyorum konuşma sms nadiren fotoğraf ve müzik dinleme nadiren internete girme şeklinde kullanan birisiyim. yani telefonu telefon olarak kullanan son kişilerdenim.

Merhaba,

Cihaz güzel ama SMS için ekran 3.2 inç ve yetersiz kalabiliyor ( htc desire c 3,5 inç ve ICS destekli )

Kulaklık sesi - 3g - wifi - hot spot güzel

Cihazda kasılma ve takılma olmuyor ( 512mb ram ve ARM7 tabanlı 600 mhz işlemci var )

Uygulama yüklemek için yer sıkıntısı ve güncelleme gelmeyecek olması haricinde sorun yok

Kulaklık sesi çok iyi - dışarı ses güzel - hatta telefonun ters çevirince sessiz e alma - çanta / cep te iken yüksek ses + titreşim e geçme gibi ÇOK İYİ özellikleri var

Fotoğraf için AF yok / FLASH IŞIK yok. Kamerası 3.2 MP ve çok nadir iyi bir ortamda iyi resimler yakalayabilirsiniz.

Fiyat olarak HB de indirime giriyor birde DH 2ci elde 200TL den bulabilirsiniz alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 23 Haziran 2013; 13:28:24 >

• Ustteki arkadas eksilerini artilarini cok guzel ozetlrmis..
    Bu Aralar hafiza karti almayi dusunuyorum.ama explorer en cok kac gb I kaldirabilir bilmiyorum..
    Kullanan arkadaslar ne tur ozelliklere sahip hafiza karti kullandiklarini yazarlarsa bana faydali olacak.tskler simdiden..

• quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

Ustteki arkadas eksilerini artilarini cok guzel ozetlrmis..
    Bu Aralar hafiza karti almayi dusunuyorum.ama explorer en cok kac gb I kaldirabilir bilmiyorum..
    Kullanan arkadaslar ne tur ozelliklere sahip hafiza karti kullandiklarini yazarlarsa bana faydali olacak.tskler simdiden..

Merhaba 32 gb kaldırmakta ancak zaten F/P olarak kullanmak biraz mantıksız ( class 4 - 6 çok ucuza bulmazsanız )

Ben 16gb class 4 kullandım ( cihaz HD video çekmiyor ve yazma / okuma performansı da çok önemli değil )

F/P olarak EN UCUZ hfz kartı şuanda 8 gb olanlar,

Eğer sıfır almak gibi bir düşünceniz yoksa ( 8 gb class 10 = 22 TL ve 16 gb = 39TL civarında ) , DH den 2 ci el class 6 yüksek GB hfz kartı da alabilirsiniz.
  • Tesekkur ederim.peki fiyattan bagimsiz olarak bir değerlendirme yapabilir misiniz?

• quote:

Tesekkur ederim.peki fiyattan bagimsiz olarak bir değerlendirme yapabilir misiniz?

Ben 16gb class 6 alırdım. Ancak YAKIN ZAMANDA tlf değiştirilecekse kampanyalı ( 35 - 39 tl alınabilir ) 16gb class 10 almak iyi olur.

DH de 2 ci el 8 gb + 8 gb = class 10 gördüm ( İL DIŞI maalesef ) 20 TL hemde :))
  • Ben vodafone bayinde 16 gb class10 hafıza kartı gördüm hemen aldım, 35 tl idi :) eğer bulabilirseniz bayilerde bakmanızı öneririrm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beysmode

quote:

Merhaba,

Cihaz güzel ama SMS için ekran 3.2 inç ve yetersiz kalabiliyor ( htc desire c 3,5 inç ve ICS destekli )

Kulaklık sesi - 3g - wifi - hot spot güzel

Cihazda kasılma ve takılma olmuyor ( 512mb ram ve ARM7 tabanlı 600 mhz işlemci var )

Uygulama yüklemek için yer sıkıntısı ve güncelleme gelmeyecek olması haricinde sorun yok

Kulaklık sesi çok iyi - dışarı ses güzel - hatta telefonun ters çevirince sessiz e alma - çanta / cep te iken yüksek ses + titreşim e geçme gibi ÇOK İYİ özellikleri var

Fotoğraf için AF yok / FLASH IŞIK yok. Kamerası 3.2 MP ve çok nadir iyi bir ortamda iyi resimler yakalayabilirsiniz.

Fiyat olarak HB de indirime giriyor birde DH 2ci elde 200TL den bulabilirsiniz alabilirsiniz.

eyvallah yorumun için ölçtüm biçtim en son xperia tipo siparişini verdim pişman olmam inşallah

internetten çok alışveriş yaptım ama istanbul bilişimden ilk defa yapıyorum sorun çıkmazsa ne ala

• Benim tek sıkıntım tel hafızasının yetersiz olması ve programları karta yükleyememek :/
  • @ beysmode

iSTANBUL BİLİŞİM DEN 2 KEZ TELEVİZYON ALDIM HİÇ SORUN YOK

Sanal alme de olumsuz olmuş fenomen bir firmadır ancak kampanya / ucuz ürün denilince bir çok alış veriş yapan görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Benim tek sıkıntım tel hafızasının yetersiz olması ve programları karta yükleyememek :/

Sanırım bu sorun artık HTC Desire c de yok Ayrıca HTC hem batıyorum deyim hemde HTC ONE a benzeyen 3,5 inç ürünler çıkarmaya devam ediyor ( hatta JB 4.1 rom lu )

HTC explorer düşük tutulan işlemci ve düşük sabit hafızası ile rakip cihazlara her zaman yeni düştü maalesef :((((
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Tşkler.. aslında tam işimi gören bir tel özellikleri ve boyutu ile.. Ancak romsuz sd karta program yükleme için bazı yollar denedim ama cihazın dengesini bozdu..rom işine de girmek istemedim.. kısmet artık..
  • Aynen bende root yapmak istemiyorum dengesi bozulmasin diye..
    Sizin yazmanizla da kesinlestirmis oldum.
    Her ne kadar hafızadan şikayetci olsamda yinede Telefonumu seviyorum.1.5 yıldır kullaniyorum bozulmadigi sürece böyle devam ederim.aveanin 10 tl lik sınırsiz internetiyle iyi bir ikili oldular

• quote:

quote:

Tesekkur ederim.peki fiyattan bagimsiz olarak bir değerlendirme yapabilir misiniz?

Ben 16gb class 6 alırdım. Ancak YAKIN ZAMANDA tlf değiştirilecekse kampanyalı ( 35 - 39 tl alınabilir ) 16gb class 10 almak iyi olur.

DH de 2 ci el 8 gb + 8 gb = class 10 gördüm ( İL DIŞI maalesef ) 20 TL hemde :))

Ikinci ellerde herhangi bir sıkınti olur mu sizce?
    Bide mümkünse link verebilor misiniz bahsettiginiz hafiza kartıyla ilgili?
    Tesekkur ler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için..

• quote:

Aynen bende root yapmak istemiyorum dengesi bozulmasin diye..
    Sizin yazmanizla da kesinlestirmis oldum.
    Her ne kadar hafızadan şikayetci olsamda yinede Telefonumu seviyorum.1.5 yıldır kullaniyorum bozulmadigi sürece böyle devam ederim.aveanin 10 tl lik sınırsiz internetiyle iyi bir ikili oldular

ROM ve Root hakkında fazla bilgisi olmayan bile bu işlemleri yapabilir. Hafıza olayına gelince; eger-ki oyun ve uygulamalar ile içli/dışlı iseniz cihazın hafızası zamanla şişer (sms bildirimleri, tarayıcı, youtube, facebook önbellekleri gibi, hatta buletoot aktarımları bile cihaz belleğine işler) bunlardan kurtulmanız için veya farklı rom'lar denemek için root şart. Ben cihazı alalı 7 ay oldu vodafone kampanyasından 3üncü ayında root attım Jelly Bean 4.1_TR rom yükledim birkaç ay sonra sıkıldım, bu konunun en başındaki QVARTY_v5 yükledim ondan sonrasında güncel QVARTY_V2stabilite yükledim. Şuan 16b kart ile Htc Explorer canavar gibi kullanıyorum.Telden android için Türkçe çeviri dahi yapmaktatım. Uzun lafın kısası telefonunuzun sınırlarını zorlayın, hakediyor çünkü

• Dogru diyorsunuz aslında aklımi çelmiyor değil
    Pc yok maalesef,bilgisayardan anlamayan değilim ama böyle birseye de hiç kalkışmadim.
    Eşimde aynı Telefonu kullaniyor,keşke yapan biri olsa
    bu arada nickinizi alıntilarken cok uğraştim

• quote:

quote:

quote:

Ikinci ellerde herhangi bir sıkınti olur mu sizce?
    Bide mümkünse link verebilor misiniz bahsettiginiz hafiza kartıyla ilgili?
    Tesekkur ler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için..

Merhaba,

2 ci el hafıza kartı satışlarında ya düşük hız sebei ile ( cihaz ile gelen hafıza kartı ) yada GB yükseltmesi amacıyla satışlar var, hiç bir sorun yaşamazsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_74641060/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.