Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar htc explorer kullanıcısıyım derdim usb kablosuyla pc den telefonu internete bağlayamamak
    herkes tam tersini yapmış konular tlf dan pc ye yönelik benim derdim tam tersi yardımcı olacak arkadaş varmıdır acaba

teşekkürler
  • tüm htc explorer alanlara hayırlı olsun,oyun dışında herşeyi çok güzel telefonun,600 mhz işlemci ile bile hızlı sorunsuz video izlemek bile güzel,birçok oyun problemsiz çalışıyor hd oyunlarda dahil,en önemli noktası taşıma kolaylığı yoksa 4'''lik telefonda alınabilir ama telefon sıfatından çıkıyor benim için o ölçülerde ki bir cihaz
  • alanlara hayırlı olsun.bende bir aydır kullanıyorum.önceki ideos x5 e göre baya küçük geldi elime.ilk başlarda garipsedim ama alıştım şimdi.kşbar bir telefon.
  • incememed kardeş öncelikle htc sync programını indir, bilgisayarına kur. bilgisayarın telefonla senkronize olması lazım. telefonu usb ile bilgisayara tekrar bağladığında telefonun bağlantı seçenekleri bölümünde en altta internet geçişi adında bi sekme var. onu okeyle. senden tekrar bi onay isteyecek . onu da kabul et . cihazın sol üst kısmında internet geçişi işareti çıktığında işlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aday1 -- 2 Mayıs 2012; 13:09:57 >
  • bende araniza katildim
  • Selam arkadaşlar,

tüm uygulamalar menüsünün altında bulunan "Androit market" dosyası kayboldu. Bunu nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz :))
  • Arkadaşlar sd card beklenmedik şekilde çıkarıldı hatası alıyorum...sd card okumuyor...tak çıkar kapat aç falan filan zar zor geliyor...deliricem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doridori85

Selam arkadaşlar,

tüm uygulamalar menüsünün altında bulunan "Androit market" dosyası kayboldu. Bunu nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz :))

google'a play store'a dönüşmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıncık gibi

quote:

Orijinalden alıntı: doridori85

Selam arkadaşlar,

google'a play store'a dönüşmüştür.

teşekkürler :))
  • Bu zamana kadar ben hep T9 ile mesaj yazardım. Bu telefonda t9 ile nasıl mesaj yazabilirim. Bilen birisi yanıtlarsa cok sevinirim.
  • S:Bilgisayarımdan telefonuma İnternet bağlantımı nasıl paylaşabilirim?Collapse

C:İnternet geçişi ya da USB bağlantısı, bilgisayarınızın İnternet bağlantısını telefonunuzla paylaşmanızı sağlar.

Bilgisayarınızın İnternet bağlantısını telefonunuzla paylaşmak için, lütfen telefonu, USB kablosu aracılığıyla bilgisayara bağlayıp, ekranın üst kısmından durum çubuğunu sürükleyin. Bağlantı türü olarak İnternet geçişi seçeneğini işaretleyin. Telefon, bilgisayar bağlantısı aracılığıyla İnternet erişimi sağlayabilecektir.

http://www.htc.com/tr/help/htc-explorer/#faq
  • quote:

Orijinalden alıntı: incememed

selam arkadaşlar htc explorer kullanıcısıyım derdim usb kablosuyla pc den telefonu internete bağlayamamak
    herkes tam tersini yapmış konular tlf dan pc ye yönelik benim derdim tam tersi yardımcı olacak arkadaş varmıdır acaba

teşekkürler

cevabı üstteki olabilir.
  • kardeş konu. wildfire s ile pek farkı yok.
  • elimde ipod touch 4 var ( ABD ürünü ),

bir arkadaş birebir TAKAS teklif etti düşünceniz nedir ? elimde VDF 945 var. cihazı 1 yıldır kullanıyorum ve ROOM / UYGULAMA sorunum da yok. hatta froyo 2.2 çalışmaları başladı STABİL,

ancak bu üründe kamera - farklı bir cihaz isteğim beni dürtüyor.

kağıt üstünde vdf 945 5mp + flash ışık detekli gözüküyor ( + ) OLARAK
  • htcdev e girmemiz şart mı unlock işlemi için ? Siteye üyelik aldım aktifleştirdim ama giriş yaptığımda giriş yapmamış gibi gözüküyor :S Bu dediklerinizi yapsam cihaz root olurmu biraz karışık anlatmışsınız da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir26

alanlara hayırlı olsun.bende bir aydır kullanıyorum.önceki ideos x5 e göre baya küçük geldi elime.ilk başlarda garipsedim ama alıştım şimdi.kşbar bir telefon.

bende ideos'u kardeşime verdim bundan almak istiyorum ikisini karşılaştırırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

alanlara hayırlı olsun.bende bir aydır kullanıyorum.önceki ideos x5 e göre baya küçük geldi elime.ilk başlarda garipsedim ama alıştım şimdi.kşbar bir telefon.

bende ideos'u kardeşime verdim bundan almak istiyorum ikisini karşılaştırırmısınız

flash ışık yok , 3,2 mp kamera ve KÖTÜ , AF yok. arka kapak SIK SIK aç / kapa için uygun değil . ROOM hızlı , 3,5 sense RAM / PERFORMANS sağlıyor. Ürün HTC ve değişik diye şuanda pahalı.

huwaei X5

1: 800 mhz ( oc oluyor )
    2: paylaşım çok
    3: ekran KESİNLİKLE büyük
    4: gündüz FOTO ÇEKİM güzel , VİDEO iyi
    5: dokunmatik hızlı , F/P ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

İlk başlarda garipsedim.boyutları çok farklı.mesaj yazmakta kısa bir süre zorluk çektim.alıştım sonra.yatay olarak kullanınca gayet iyi yazılabiliyor.teknik özellikleri olarak ideos a kısmen yaklaşabliyor.600 mhz lik işlemcisi var.bide birkaç yerde okudugum kadarıyla htc explorerin içinde ekran kartı var falan yazıyordu.onuda pek bilmiyorum.pek oyun oynamam ama yüklersem durum nedir onuda yazarım bir ara.radyosu var.ideos kullanırken netten radyo dinlemek zorundaydım.ara sıra kasılmalar oluyor telefonda.onuda task manager programları vasıtasıyla halledebiliyoruz.batarya süresi 1 gün gidiyor.geçenlerde baya bi kullanmadım.sadece arama ve mesaj için kullandım 3 gün dayandı.flash playeride iyi.takılma olmadan film falan izleyebiliyorum.son olarak ideos haliyle daha iyi bence ama explorer de çok ufak tefek bir telefon.ideos u kullanırken pantolon ceplerimden birini ona feda ediyordum şimdi öyle değil.şimdilik rom falan yüklemedim.satarım belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

hayırlı olsun,bende böyle bir sorun yoktu en kısa zamanda root yapmanı tavsiye ederim,cihaz garanti dışı kalır ama yedeğin varsa geri yüklersin garanti kapsamına girer tekrar,cihaz donanımsal olarak bakıldığında zayıf ama bunu bir telefon olduğunu düşünürsen gayet iyi oc ile 800mhz oluyor,jaggyrom'da gayet stabil sorunsuz tek kusuru türkçe olmaması,deadspace,pes 2012,sf 4 hd falan gayet güzel çalışıyor,telefon hızlı çok aşırı beklentin yoksa seni gayet tatmin eder,küçük olması artısı elde kütük gibi durmuyor internet sayfa geçişleri hızlı,dokunmatik gayet iyi,qwerty klavyeyi yan kullanmak en iyi çözüm zira dikeyde çok küçük kalıyor harfler,igo kurup navigasyonu test etdim süper,hem telefon işimi görüyor,hem navigasyon,hem video oynatıcı,hem mp3 çalar,hem oyun gerçi ben böyle cihazlarda oynanan oyunlara pek sıcak bakmıyorum gamepad'in yerini asla tutmaz hatta bazen iğrenç diyebilirim ama can sıkıntısına çözüm oluyor arada

Merhaba, ben de yeni aldım explorer fakat uygulamaları hafıza kartına atmayı bir türlü bulamadım root yapmam gerekecek sanırım ama biraz tırsıyorum açıkcası ilk androitim ve 24 ay garanti çöpe gitsin istemiyorum, garantim kesin olarak gitmeyecekse root yapabilirim link verebilir misin
    şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar her yere baktım ama unroot ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.