Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atillamuslu

bende hafıza sorunu yaşıyanlardanım, 150 mblık hafızaya atıyor ne varsa ve yetersiz uyarısı geliyor... ve ben bu custom rom olayında gerçekten sıfır deneyime sahibim bir bilgimde yok, burda bana yardım edebilecek birileri varmıdır, msnde eklesek adım adım gitsek, yapan bir arkadaşla...

hocam ben de cihazı aldığımda sizinle aynı sorunu yaşamıştım ve ufak bir araştırmayla bu yöntemi buldum.root veya custom roma gerek kalmadan ve cihazın garantisini bozmadan 5 dakikada bu işlemi yapabilirsiniz.bu şekilde hafıza kartına taşınamayan bütün uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsiniz.takıldığınız bir kısım olursa sorabilirsiniz.

burdan

• Bu cihazın tek eksiği kamerası ve flasi... Oynatamadigi oyun yok shadowgun bile canavar gibi .. orjinal rom ile link2sd kullanan varmı? Ve memnunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu cihazın tek eksiği kamerası ve flasi... Oynatamadigi oyun yok shadowgun bile canavar gibi .. orjinal rom ile link2sd kullanan varmı? Ve memnunmu

kamerası güzel , böyle bir kamera da FLASH IŞIK olsa bile sanırım LENS kalitesi ( s3 - htc one x incelemesine bakın ) yeterli olmayacaktı , belki FENER uygulamasında işe yarardı , ben KALİTELİ fotolar yakalıyorum ancak, AUTO FOCUS makineye kasten sabotaj yapılması gibi EKSİK bırakılmış :(((

ARM 7 gerçekten performanslı , youtube de 800mhz oc yapılmıştı vb. orjinal room ve LİNK2sd bende çalışmıyor :)) en büyük problemim ADOBE FLASH PLAYER 12.4 mb ımı kapatıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu cihazın tek eksiği kamerası ve flasi... Oynatamadigi oyun yok shadowgun bile canavar gibi .. orjinal rom ile link2sd kullanan varmı? Ve memnunmu

kamerası güzel , böyle bir kamera da FLASH IŞIK olsa bile sanırım LENS kalitesi ( s3 - htc one x incelemesine bakın ) yeterli olmayacaktı , belki FENER uygulamasında işe yarardı , ben KALİTELİ fotolar yakalıyorum ancak, AUTO FOCUS makineye kasten sabotaj yapılması gibi EKSİK bırakılmış :(((

ARM 7 gerçekten performanslı , youtube de 800mhz oc yapılmıştı vb. orjinal room ve LİNK2sd bende çalışmıyor :)) en büyük problemim ADOBE FLASH PLAYER 12.4 mb ımı kapatıyor :))

Zaten benimde flasi istememdeki en büyük neden htc nin orjinal flaş uygulaması içindi:) tel. Ile pek fotoğraf çeken biri değilim. Cam scanner not almam gereken yerlerde çok işe yarıyor bundan önceki telim wildfire s di onun kamerası bundan çok iyidi. Suan 27 uygulama yüklü 52 mb boş hafıza var. Root yaparsam eğer ilk işim gereksiz bir kaç uygulamayı kaldırmak. Yeni güncelleme gelene kadar bu şekilde devam.

• Arkadaşlar türkçe rom ve nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?

1 . sayfadaki root yapılışı custom rom nasıl yüklenir birde dosya silinmiş elinde olan varsa yükleyebilir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade3flash

quote:

bende hafıza sorunu yaşıyanlardanım, 150 mblık hafızaya atıyor ne varsa ve yetersiz uyarısı geliyor... ve ben bu custom rom olayında gerçekten sıfır deneyime sahibim bir bilgimde yok, burda bana yardım edebilecek birileri varmıdır, msnde eklesek adım adım gitsek, yapan bir arkadaşla...

hocam ben de cihazı aldığımda sizinle aynı sorunu yaşamıştım ve ufak bir araştırmayla bu yöntemi buldum.root veya custom roma gerek kalmadan ve cihazın garantisini bozmadan 5 dakikada bu işlemi yapabilirsiniz.bu şekilde hafıza kartına taşınamayan bütün uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsiniz.takıldığınız bir kısım olursa sorabilirsiniz.

burdan

dostum çok teşekkür ederim, tek tek programları indirdim ama komut olayına geldiğimde saçmalıyorum yapamadım, özeldende mesaj attım, hatta başka bir arkadaşın türkçe yolladığı sayfayıda okudum burdan, komuta geldiğimde eclipse ten sonraki komutları bulmuyor.... bana bunu msnde adım adım anlatacak fedakar arkadaş varmı :))

• @ redloves

" HTC wildfire s " kullanmadım ama , paylaşımı çok fazla ( T10 / T20 / X5 vb gibi ) bende 1,5 yıl kadar CDF 945 vardı üzerinde 5mp yazıyorsa da hem 720P video çekmiyordu hemde AF hariç hiç bir işe yaramıyordu. 3 - 5 mt lik fotoları BERBAT !! flash ışık olmasına rağmen cihazın YAZILIM sorunları nedeni ile zaten FENER / IŞIK için olan uygulamalar uyumsuzdu

Varolan donanımı kullanamadık , şimdi güzel bir cihaza sahibim ama AF - FLASH IŞIK YOK - 3MP KAMERA ya sahip

ben youtube den eski / yeni telefonun için TEST videosu ekledim , kesin bakmalısın ARM 7 fabrika çıkış haliyle bile çok performanslı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

@ redloves

" HTC wildfire s " kullanmadım ama , paylaşımı çok fazla ( T10 / T20 / X5 vb gibi ) bende 1,5 yıl kadar CDF 945 vardı üzerinde 5mp yazıyorsa da hem 720P video çekmiyordu hemde AF hariç hiç bir işe yaramıyordu. 3 - 5 mt lik fotoları BERBAT !! flash ışık olmasına rağmen cihazın YAZILIM sorunları nedeni ile zaten FENER / IŞIK için olan uygulamalar uyumsuzdu

Varolan donanımı kullanamadık , şimdi güzel bir cihaza sahibim ama AF - FLASH IŞIK YOK - 3MP KAMERA ya sahip

ben youtube den eski / yeni telefonun için TEST videosu ekledim , kesin bakmalısın ARM 7 fabrika çıkış haliyle bile çok performanslı.

bu hafıza sorununu çözümünde yardımcı olabilirmisiniz? bütün gerekli şeyleri indirdim ama cmd'ye geldiğimde sıkıntı yaşıyorum ordan sonrasını yaparken eclipse ten sonra ki komutlarda sıkıntı var

• quote:

quote:

quote:

burdan

dostum çok teşekkür ederim, tek tek programları indirdim ama komut olayına geldiğimde saçmalıyorum yapamadım, özeldende mesaj attım, hatta başka bir arkadaşın türkçe yolladığı sayfayıda okudum burdan, komuta geldiğimde eclipse ten sonraki komutları bulmuyor.... bana bunu msnde adım adım anlatacak fedakar arkadaş varmı :))

hocam ilk önce Android SDK'yı kurun.Ardından Android SDK'nın içinden Google USB Driver Package'i indirin.
     HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

Kurulumu tamamladıktan sonra telefonunuzdan Ayarlar-Uygulamalar-Geliştirme'den USB Hata Ayıklama Modu'nu aktifleştirin ve telefonu bilgisayara bağlayın.Daha sonra cmd'yi açın ve resimdeki komutları bilgisayarınızda SDK'yı kurduğunuz yere göre değiştirerek uygulayın.Eğer "device not found" hatası alıyorsanız buradan HTC driverına ulaşabilirsiniz.

Ardından telefondan Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet'i açın SD Kart sekmesine geldiğinizde bir hata yapmadıysanız artık bütün uygulamaların hafıza kartına taşınabilir olduğunu göreceksiniz.
    İşlemi tamamladıktan sonra USB Hata Ayıklama Modu'nu kapatmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade3flash -- 20 Haziran 2012; 20:23:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

burdan

hocam ilk önce Android SDK'yı kurun.Ardından Android SDK'nın içinden Google USB Driver Package'i indirin.

Kurulumu tamamladıktan sonra telefonunuzdan Ayarlar-Uygulamalar-Geliştirme'den USB Hata Ayıklama Modu'nu aktifleştirin ve telefonu bilgisayara bağlayın.Daha sonra cmd'yi açın ve resimdeki komutları bilgisayarınızda SDK'yı kurduğunuz yere göre değiştirerek uygulayın.Eğer "device not found" hatası alıyorsanız buradan HTC driverına ulaşabilirsiniz.

Ardından telefondan Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet'i açın SD Kart sekmesine geldiğinizde bir hata yapmadıysanız artık bütün uygulamaların hafıza kartına taşınabilir olduğunu göreceksiniz.
    İşlemi tamamladıktan sonra USB Hata Ayıklama Modu'nu kapatmayı unutmayın.

kardeşim eline sağlık birazdan deniyeceğim, birde artık marketten indirdiklerimi bu işlemi yapmadanda taşıyabileceğim değil mi?

• önemli degil hocam.bu işlemi bir kere yaptıktan sonra yeni yüklediğiniz uygulamalari da taşiyabilirsiniz.

• Tşk.ler güzel bir paylaşım. Stok rooma güncelleme gelene kadar sdk ile idare edicez.

• http://www.youtube.com/watch?v=0t5EU8gLdK0 adam OYUN arşivi yapmış :)) cihaz OC li olsa ve 3,5 inç sanırım uçurcak :))
  • sdk yüklemesi biter bitmez deniyeceğim.teşekkürler.çok lazım birşey
  • KOLAY GELSİN ÖNCELİKLE BEN ANLATIMLARDAKİ ROOT İŞLEMİNİ TAMAMLADIM YEDEĞİMİ ALDIM FALAN SORUN YOK.
    YALNIZ FABRİKA AYARLARINA DÖNMEK İSTEDİĞİMDE TELEFON HTC GİRİŞ EKRANINDA TAKILI KALYOR VE AÇILMIOR YANİ ROOT İŞLEMİ SONRASINDA FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ YAPAMAZMIYIZ BUNUN BAŞKA Bİ YOLU OLMALI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseyfo

Merhaba arkadaşlar.
    Telefonunu root'layıp benim gibi pişman olan varsa
    işte link.
    Nasıl yükleyeceginizi Benioku dosyasına yazdım.
    Çok uzun araştırmalar sonunda buldum bu dosyayı.
    Kendi upload'ım...

<https://****.com/files/3299104163/Htc_Explorer_Orjinal_Türkçe_Rom_1.28.468.1_Radio_10.35d.80.09H_1.11.82.17_release_228564_signed.zip>

Arkadaşlar bu arkadışın paylaştığı backup a yükleyebilen var mı?ya da yüklemeyip de nasıl yükleneceğini bilen arkadaş var mı?
  • Arkadaslar sonunda bende aldim yalniz bir sorum var :

Simdi kendi hafizasi bitmek uzere 10 gm gibi bisey kalmis dahili sd kartta takili olmasina ragmen hafiza da yer yok sorunu yasiyorum ,

internetten herhangi bir uygulama indirmeye calistigimda hafiza sorunu nedeni ile iptal ediliyor , bu indirilenlerin direk sd karta yuklenmesini nasil yapacagiz biraz baktim ama bulamadim , internetten de baktim Es file explorer diye bir uygulama ile olur yazmislar ama onunlada yapamadim bu sorunu cozebilen var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseyfo

Merhaba arkadaşlar.
    Telefonunu root'layıp benim gibi pişman olan varsa
    işte link.
    Nasıl yükleyeceginizi Benioku dosyasına yazdım.
    Çok uzun araştırmalar sonunda buldum bu dosyayı.
    Kendi upload'ım...

<https://****.com/files/3299104163/Htc_Explorer_Orjinal_Türkçe_Rom_1.28.468.1_Radio_10.35d.80.09H_1.11.82.17_release_228564_signed.zip>

Arkadaşlar şu çözümü yapabilen var mı? Arkadaşın dediği gibi yaptıktan sonra htc ekranında takılıyor alet. Avrupa stock romundan sonra jaggyrom kullanıyorum ama türkçe diline ihtiyacım var. qwerty'i kurmak istemedim

Düzenleme: 2 gündür uğraşıyorum stock türkçe rom bulup ona geçmeye, artık kafam götürmüyor. Kendi rom zipimi bile yaptım ama yemedi. Ben de qwerty'i indiriyorum onu kuracağım. Yeter artık yav nedir bu
    Bu da V4 link. Konudaki link silinmiş.
    http://www.mediafire.com/?lgwwg1jgkhksw4w

Şayet Türkçe stock rom bulup zip haline getirebilen olup da paylaşırsa veya bulursa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JyuVioleGrace -- 28 Haziran 2012; 15:55:28 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.