Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recovry den manuel olarak ta yapabilirsin yada full format zip dosyasını flaşlayabilirsin qwerty16 isimli arkadaşın öyle bir zip modifiyesi var diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnzls

beyler bende QWERTY modifiye rom yüklü ben modifiyesiz duz orjinal htc temali olan qwerty yi yuklemek istiyorum full format mi atmaliyim nasil olacak yardimci olursaniz sevinirim

QWERTY htc temalı olan (modifiyeli rom yapmadan önceki en son version olan qwerty v5 uyar, ayrıca bu roma hafıza stabilizitesi için app2sd scrpt eklenmiştir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

bu benim piconun durumu cm9 built 9.... günlük olarak gayet iyi gidiyor
     HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

Gayet güzel olan CM9 :), bende yüklemiştim (CM9 ilk sürümlerini) ama radyo yok diye kaldırmıştırm.
    Senin bu sürümde (CM9 build9) radyo geldimi ve dahili hafızan naıl, bilgilendirirsen seviniriz...

radyo olarak sprit fm kullanıyorum free sürümünü isteyen olursa link veririm ,philz touch recovery kurulu bende; ext 4 1 gb yaptım recoveryden ;internal memory için script kullandım ;ekranda görünüyor şu an 728 mb yer var; hafıza scriptini romun zipli dosyasına system/etc/init d nin içine kopyaladım ondan sonra formatladığım kartı pc ye takıp romu o şekilde karta attım. picoda öyle bir sorun var hafıza kartınızı recoveryden mountlamanız sorun çıkarıyor genelde.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Cevaplar için teşekkür ederim, dahili hafıza script'i paylaşabilirmisiniz?
    Tavsiye ettiğiniz rom Türkçemidir?
    Radyo, internet'mi kullanıyor, kullnımı-etkinleştirme ayarlarını nasıl yaptınız?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM :)
    Android uygulamaları Türkçeleştirme yapılır, isteyen ulaşsın bana...

• eyvallah cemoka, peki madem.v5 dahaiyi diyorsun link atabilirmisin birde backup aldim ben recoveryden aldigim backup I nasil kuracagim son olarakta bende minitool kullanarak ext3 yapmistim sanirsam bu sikinti olustururmu¿¿ tskkurer

• spirit fm free apk dosyası burada son sürüm 0812http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13380058 ben 0726 yı kullanıyorum sorun yok sürüm free olduğundan bazı özellikler kısıtlı bluetooth üzerinden çalışıyor dolayısıyla internetle işi yok
    evet rom türkçe
    hafıza scripti nasıl paylaşayım bilemedim 2 kb zip dosyası hallederim acil değilse veya mail adresinize atayım özelden mailinizi yazarsanız
  • quote:

spirit fm free apk dosyası burada son sürüm 0812http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13380058 ben 0726 yı kullanıyorum sorun yok sürüm free olduğundan bazı özellikler kısıtlı bluetooth üzerinden çalışıyor dolayısıyla internetle işi yok
    evet rom türkçe
    hafıza scripti nasıl paylaşayım bilemedim 2 kb zip dosyası hallederim acil değilse veya mail adresinize atayım özelden mailinizi yazarsanız

Cevabınız için teşekkür ederim kardeş, sicript'in yanına güzel bir tema koyarsan, o 2kblik script'in boyutu yükselir, enazından boyut artacağı için upload da açılır-mail adresimi özelden atıyorum.
    resim yerine script'in nasıl uygulanacağına dair küçük bir anlatım notu iliştirebilirsiniz de olur..

• bi yardm etseniz.. beyler backup aldim yeni Rom yuklemeyi .istiyorum backup I install from zipcard dan mi
    ¿¿

• quote:

bi yardm etseniz.. beyler backup aldim yeni Rom yuklemeyi .istiyorum backup I install from zipcard dan mi
    ¿¿

Backup'u CWM'denmi aldın?
    Halen rom yüklemediysen, telefonuna Rom Manager uygulamasını kur, hem Rom Manager menüsünden, hemde ClockWordMod'dan backupunu kurabilirsin.
  • quote:

quote:

bi yardm etseniz.. beyler backup aldim yeni Rom yuklemeyi .istiyorum backup I install from zipcard dan mi
    ¿¿

Halen rom yüklemediysen, telefonuna Rom Manager uygulamasını kur, hem Rom Manager menüsünden, hemde ClockWordMod'dan backupunu kurabilirsin.

terimlerde pek iyi degilim(CMW).ama backup ı vol down+powera bastim ordan recovery ydi sanirim.backupı buldum.dedigin uzere Rom manager(clockwork) I indirdim be kurdum sen dinliyorum ustad:)

• quote:

quote:

spirit fm free apk dosyası burada son sürüm 0812http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13380058 ben 0726 yı kullanıyorum sorun yok sürüm free olduğundan bazı özellikler kısıtlı bluetooth üzerinden çalışıyor dolayısıyla internetle işi yok
    evet rom türkçe

Cevabınız için teşekkür ederim kardeş, sicript'in yanına güzel bir tema koyarsan, o 2kblik script'in boyutu yükselir, enazından boyut artacağı için upload da açılır-mail adresimi özelden atıyorum.
    resim yerine script'in nasıl uygulanacağına dair küçük bir anlatım notu iliştirebilirsiniz de olur..

scripti mailine attım burdan isteyen arkadaşlara sen yardımcı ol artık; kullanımı şöyle

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821582 romun xda daki sayfası

Cm9.1 Build#9(by liverpool-fan)-http://www.mediafire.com/?d6ahcvl6g88bafm bu adrsten romu indir

http://goo.im/gapps bu adresten gapps-ics-20120429-signed gapps dosyanı indir

sana gönderdiğim zipli dosyayı aç scripti dışarı al ; indirdiğin romun içinde system/etc/init.d klasörünün içine at

telefonu full wipe larını yap formatlarını at recoveryden 1 gb ext4 alanı ayarla telefonu kapat sd kartı kart okuyucuyla pc ye tak

rom ve gappsı karta kopyala sonra kartı telefona takıp recovery modda aç

önce romu sonra gappsı kur reboot ettikten sonra telefon ve rom açıldığında bir daha reboot et scrip işini yapsın

• scriptin bir yolu daha var fakat biraz daha karmaşık gelebilir; scripti roma kopyalama karta kopyala ,romu kur gappsı kur reboot et telefon ayarlarını yap root izni veren herhagi bir dosya yöneticisiyle karta kopyaladığın scripti yine system/etc/init.d klasörüne kopyala R/W izinlerini ver reboot et artık hangisi kolayına gelirse

Not: tema demişsin fakat bende tema yok Nova luncher kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut71 -- 29 Ağustos 2013; 7:51:15 >
  • quote:

scriptin bir yolu daha var fakat biraz daha karmaşık gelebilir; scripti roma kopyalama karta kopyala ,romu kur gappsı kur reboot et telefon ayarlarını yap root izni veren herhagi bir dosya yöneticisiyle karta kopyaladığın scripti yine system/etc/init.d klasörüne kopyala R/W izinlerini ver reboot et artık hangisi kolayına gelirse

Not: tema demişsin fakat bende tema yok Nova luncher kullanıyorum tavsiye ederim

Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim, tabikinde isteyen arkadaşlara bu konularda yardım ederiz/ediyoruz.
    Script kurma/koyma yöntemleri karışık değil, anlatım güzel olunca uygulama kolay olur :)
    Tema derken, [''script paylaşayım ama 2kb uploat nasıl olur'' dediğinize - ek olarak script'in yanına güzel bir resim veya tema eklerseniz o 2kb'lik script'in boyutu artar, mesela 3/5 mb olur ve upladı da ele/avuca sığar boyutuna gelir[ demek istemiştim :)

Neyse; anlatımlarınız ve paylaşım için tekrar teşekkürler...

Selametle....

• quote:

quote:

quote:

¿¿

terimlerde pek iyi degilim(CMW).ama backup ı vol down+powera bastim ordan recovery ydi sanirim.backupı buldum.dedigin uzere Rom manager(clockwork) I indirdim be kurdum sen dinliyorum ustad:)

Alttaki resimde Rom Manager ile yapılabilen işlemler var-TAKİP ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 29 Ağustos 2013; 9:33:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

¿¿

tamam anladım peki şimdi geldik ROM seçmeye sence en iyi rom hangisi cem abi ? cm9 duydum cm10 duydum sen dedin qwerty v5 bana bi tavsiyede bulunda bitirelim bu işi. bide mesela rom yükledim diyelim bütün uygulamalarım gidecek galiba o yüzden backup ı nasıl kurabilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnzls -- 29 Ağustos 2013; 10:53:57 >

• Orijinalden alıntı: gnzls

tamam anladım peki şimdi geldik ROM seçmeye sence en iyi rom hangisi cem abi ? cm9 duydum cm10 duydum sen dedin qwerty v5 bana bi tavsiyede bulunda bitirelim bu işi. bide mesela rom yükledim diyelim bütün uygulamalarım gidecek galiba o yüzden backup ı nasıl kurabilirim ??

Kardeş senin istediğin QWERTY romun sense idi ve ben ona göre QWERTY v5 önerdim. AMA Beklersen CM9 VEYA CM10 gibi çeşidi bol güzel romlar var..
    Backup yine ClockWordMod Recovery menüsünden al, rom yükledikten sonra tekrar ClockWordMod Recovery'den geri yükle..

• kızdırdım galiba kusura bakma:) senin sitene baktım ama cm9 veya 10 göremedim bana bunlardan sence en iyisinin linkini atarmısın bu arada oyuna yönelik olursa fena olmaz hani:)
  • quote:

kızdırdım galiba kusura bakma:) senin sitene baktım ama cm9 veya 10 göremedim bana bunlardan sence en iyisinin linkini atarmısın bu arada oyuna yönelik olursa fena olmaz hani:)

Estafurullah kızdırmadın yaw, dediğim gibi herzaman için yardım ederiz.

İlla CM rom yüklemek istiyorsan, birkaç sayfa geriden yazılan > http://forum.donanimhaber.com/m_59125031/mpage_6/tm.htm ruzgarnufel arkadaşın tavsiyesi olanı yükle veya altta resimlerini paylaştığım romu yükle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 29 Ağustos 2013; 11:29:00 >
  • Beyler bu telefonda uygulamaları nasıl hafıza kartına atıyoruz?Bütün indirdiğim uygulamaları telefon hafızasına atıyor.
  • ya bişey sorcam ben rot attım ama geriyükleme yapmadım şimdide pişman oldum biri backup dosyası atarmısınız
  • Orjinal romu değiştirmeden, minitool aracalığıyle dahili hafızayı yükseltmeye çalışıyorum ama olmuyor, nerede hata yapıyorum hiç bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.