Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon genel kullanim olarak hosuma gitti. Lakin ekranin icine hafif toz kacti. Ilerleyen zamanda tozlar rahatsiz edici duzeye gelirse nasil temizlerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 26 Ağustos 2013; 12:12:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bir çok rom gördüm, performans olarak çok fark olur mu? Rootlamaya karar verdim cihazı umarım elime yüzüme bulaştırmam, dahili belleği yükseltmekle ilgili şeyler gördüm nette bunların bir çoğunu yapsam ilerleyen zamanda telefonun sapıtma durumu olur mu. 16 gb hafıza kartı cihaza büyük gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

İnternette bir çok rom gördüm, performans olarak çok fark olur mu? Rootlamaya karar verdim cihazı umarım elime yüzüme bulaştırmam, dahili belleği yükseltmekle ilgili şeyler gördüm nette bunların bir çoğunu yapsam ilerleyen zamanda telefonun sapıtma durumu olur mu. 16 gb hafıza kartı cihaza büyük gelir mi?

Vodafone kampanyasından garantili aldım ve ikinci ayda root ve rom yükledik, şuan 16GB hafıza kartı takılı telefonunda, pekçok uygulama ve oyun yüklü olmasına rağmen, telde ne donma nede performans kaybı yaşamadım. Tavsiyem dahili hafızası arttırılabilen CM rom yüklemendir, veya (dahili hafıza olayında rahatlama sağlayan) QWERTY v5 ROM yükle.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

İnternette bir çok rom gördüm, performans olarak çok fark olur mu? Rootlamaya karar verdim cihazı umarım elime yüzüme bulaştırmam, dahili belleği yükseltmekle ilgili şeyler gördüm nette bunların bir çoğunu yapsam ilerleyen zamanda telefonun sapıtma durumu olur mu. 16 gb hafıza kartı cihaza büyük gelir mi?

Vodafone kampanyasından garantili aldım ve ikinci ayda root ve rom yükledik, şuan 16GB hafıza kartı takılı telefonunda, pekçok uygulama ve oyun yüklü olmasına rağmen, telde ne donma nede performans kaybı yaşamadım. Tavsiyem dahili hafızası arttırılabilen CM rom yüklemendir, veya (dahili hafıza olayında rahatlama sağlayan) QWERTY v5 ROM yükle.

Teşekkürler hocam çok sağolun :) ilk root daha sonra rom değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 27 Ağustos 2013; 18:27:59 >

• kardeşim bence rom root ve android terminolojisi hakkında biraz araştırma yap oku soru sor ondan sonra yapacaklarını sıralandırırsın çok acele etme ne yaptığını bilerek yapmak iyidir herzaman
  • bu benim piconun durumu cm9 built 9.... günlük olarak gayet iyi gidiyor
     HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut71 -- 28 Ağustos 2013; 2:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

bu benim piconun durumu cm9 built 9.... günlük olarak gayet iyi gidiyor

Gayet güzel olan CM9 :), bende yüklemiştim (CM9 ilk sürümlerini) ama radyo yok diye kaldırmıştırm.
    Senin bu sürümde (CM9 build9) radyo geldimi ve dahili hafızan naıl, bilgilendirirsen seviniriz...

• quote:

kardeşim bence rom root ve android terminolojisi hakkında biraz araştırma yap oku soru sor ondan sonra yapacaklarını sıralandırırsın çok acele etme ne yaptığını bilerek yapmak iyidir herzaman

Bugünden sonra iyice bakayım dünkü root olayı korkuttu çünkü

• http://forum.donanimhaber.com/m_78335921/f_//tm.htm#78335921
    Arkadaşlar bu açtığım konuda 1.mesajda bootloader kilidi kaldırma ve 2.mesajda ise recovery mod yükleme talimatları eklenmiştir, bir bakmanızı öneririm, eksik felan varsa söylerseniz sevinirim. 3.mesajda ise rom nasıl yüklenir onu anlatacağım :) root işine girmeyeceğim çünkü yükleyeceğim romlarda zaten rootlu geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

bu benim piconun durumu cm9 built 9.... günlük olarak gayet iyi gidiyor

Gayet güzel olan CM9 :), bende yüklemiştim (CM9 ilk sürümlerini) ama radyo yok diye kaldırmıştırm.
    Senin bu sürümde (CM9 build9) radyo geldimi ve dahili hafızan naıl, bilgilendirirsen seviniriz...

radyo olarak sprit fm kullanıyorum free sürümünü isteyen olursa link veririm ,philz touch recovery kurulu bende; ext 4 1 gb yaptım recoveryden ;internal memory için script kullandım ;ekranda görünüyor şu an 728 mb yer var; hafıza scriptini romun zipli dosyasına system/etc/init d nin içine kopyaladım ondan sonra formatladığım kartı pc ye takıp romu o şekilde karta attım. picoda öyle bir sorun var hafıza kartınızı recoveryden mountlamanız sorun çıkarıyor genelde.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

• rom ve root olayına ilk htc desire la girdim ,sensationla devam ettim bu 3. htc :) bunada aslında birçok 4.2.2 rom yükledim fakat bir türlü robotik ses olayını çözemedim taki bu roma kadar (2g 3g anahtarıyla robotik ses çözülüyor fakat bu sefer internet data stabil kalmıyor) bu romda öyle sorunlar yok http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821582
    bu adresteki build 9 benim kullandığım gapps linkide orada zaten nasıl kurduğumu önceki mesajda yazdım
  • Beyler bu telefon micro sdhc 8 gb kartı destekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiliman

Beyler bu telefon micro sdhc 8 gb kartı destekler mi?

Ben micros sd kard class10 16 gb kullanıyorum, 32 gb kadar destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: tiliman

Beyler bu telefon micro sdhc 8 gb kartı destekler mi?

Ben micros sd kard class10 16 gb kullanıyorum, 32 gb kadar destekliyor.

Bu telefonla birlikte şu kartı alacağım.Sıkıntı olmaz değil mi?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1100011&Productid=bd750455

• Arkadaşlar bir türlü rootsuz telefon uygulamalarını sd karta aktarmayı beceremedim daha önce oneclick ile yapanlar varsa yardım edebilir mi
  • telefonda hızlı sistem isteyen class 10 dan aşağı almasın farkı büyük bir hafta önce bir arkadaşa aldım kadıköy yazıcıoğlundan 16 gb sandisk class10 39 tl.birde bazı satıcılarda clasın ne olduğunu bilmiyorlar :)
  • beyler bende QWERTY modifiye rom yüklü ben modifiyesiz duz orjinal htc temali olan qwerty yi yuklemek istiyorum full format mi atmaliyim nasil olacak yardimci olursaniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.