Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar android telefon almayı düşünüyorum..htc explorer giriş seviyesinde en iyi olduğunu duydum doğru mu?
    donanımsal özellikleri biraz düşük gibi ...interneti hızlı mı beni yarı yolda bırakır mı ?
    uygulamalarda donma veya kasma var mı ?günlük kullananım için yeterli mi ?
  • Bugun yarin root yapacagim en son cemokanin Verdigi linklrrle.inşallah sorun yaşamam..hafiza sorunu çok kötü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Çok tşkler arkadaşlar..

One klick ile başarili oldunuzmu? Zor muydu?
    Bide telefonu root edince google playden uygulama yukleyemiyir muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: meçhulyolcu

arkadaşlar android telefon almayı düşünüyorum..htc explorer giriş seviyesinde en iyi olduğunu duydum doğru mu?
    donanımsal özellikleri biraz düşük gibi ...interneti hızlı mı beni yarı yolda bırakır mı ?
    uygulamalarda donma veya kasma var mı ?günlük kullananım için yeterli mi ?

Orta segmentli telefonlara göre ama arm7 üst segmentte özellikleri ile hakkını veriyor. Telefonda ve kasma veya donma yaşamadım, internet çok hızlı yani kopma kesilme fln yok ayrıca ekran özelliğine göre HD oyunları kasmadan oynayabilirsiniz, diğer telefonlarda oyun oynarken birsüre sonra batarya ısınır ya, bunda hiç larşılaşmadım 28 kaliteli oyunlar, 43 uygulama olduğu halde.

• Bende markette asphalt7 uyumlu olduğu için satın aldım indirip oynayabiliyorum :)
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama size bir sorum var. Rom atmadan uygulamaları hafıza kartına taşımanın bir yolu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama size bir sorum var. Rom atmadan uygulamaları hafıza kartına taşımanın bir yolu varmı acaba?

Maalesef yok kardeş , botloader kilidini açıp, cm9 yada cm10 android 4.0.4 ve 4.1 birini yükleyip paşa paşa hafıza sorunu olmadan, sorunsuz kullanabilirsin

Ben şimdi cm10 android 4.1.2 sürümünü kullanıyorum, çok hızlı çalışıyor şükür. sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama size bir sorum var. Rom atmadan uygulamaları hafıza kartına taşımanın bir yolu varmı acaba?

Maalesef yok kardeş , botloader kilidini açıp, cm9 yada cm10 android 4.0.4 ve 4.1 birini yükleyip paşa paşa hafıza sorunu olmadan, sorunsuz kullanabilirsin

Ben şimdi cm10 android 4.1.2 sürümünü kullanıyorum, çok hızlı çalışıyor şükür. sorun yok

Anladım hocam teşekkur ederim cevap için.
    yaklaşık 4senedir nokia 5800 kullanıyorum ve devamlı cwf ile kullandım. sanırım alırsam bunuda ek yazılımlar ile kullanıcağım :)

• abi telefonu aldım ama şimdi ne yapayım böylemi kullanayım yoksa rot mu rom mu nedir. onu mu yapayım? tüm yazıları adam akıllı bir okumak lazım :(
  • Arkadaşlar telefonun ekranı ses açıp kapama tarafından kendi kendine işlem yapıyor oyun oynarken farkettim. Bazen yapıyor Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Sorun devam edermi acaba iade etsemmi telefonu.

• quote:

quote:

bu cm10 android 4.1.2 yi nasıl yükleyebiliriz. daha önce hiç root rom vs. neyse atmadım :) adımları eksiksiz olursa yapabilirim ? yardımcı olurmusunuz ? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

quote:

quote:

bu cm10 android 4.1.2 yi nasıl yükleyebiliriz. daha önce hiç root rom vs. neyse atmadım :) adımları eksiksiz olursa yapabilirim ? yardımcı olurmusunuz ? teşekkürler

İlk önce ilk sayfadaki ilk mesajdakileri yapman gerek, yaptığında bana mesaj at sana romun linkini vereyim.

• quote:

quote:

quote:

Al bendende o kadar.gecen gun superone click programiyla yapayim dedim.yapamadim,bidebustune stres oldum.
    Ben htcdev sitesinden kiliti kaldirdim.recovery yukledim pc ye.oylece Bekliyorum yardimci olacak biri cikar diye
    Benim haflza kartim 4 gb lik rom yuklemek icin yeterli olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

quote:

quote:

quote:

Al bendende o kadar.gecen gun superone click programiyla yapayim dedim.yapamadim,bidebustune stres oldum.
    Ben htcdev sitesinden kiliti kaldirdim.recovery yukledim pc ye.oylece Bekliyorum yardimci olacak biri cikar diye
    Benim haflza kartim 4 gb lik rom yuklemek icin yeterli olur mu acaba?

Arkadaşım telefonun boot kilidini kaldırdıysan ve recowery yüklediysen işin çok daha kolay :)
    Öncelikle 4GB hafıza kartın (senin kullanım şekline bağlıdır ve Rom için minimum 500MB 'dir)
    İlk mesajlardaki verilen QUWERTY V2 ROM'uda yükleyebilirsin veya önceki konularda geçen HTC Explorer Holo sandowic CM9 ROM yükleyebilirsin ve, veya üst konularda bahsi geçen ve arkadaşların denemelerinde kullandıkları Rom'ları yükleyebilirsin.
    YÜKLEME TALİMATLARI:
    (anlatım HTC DEV sitesinden BOOT kilidi kaldırılmış ve Recowery yüklenmiş olarak yapılmıştır)
    1-Öncelikle SD Kartını formatla ve sadece pc'den ROM'U zip şeklinde at
    2-Full Format tool v3TR verdiğim Full Format tool'u rardan çıkar (qwerty TR olanını kullanabilirsin) ve ROM zipini attığın gibi SD Kartına pc'den Full Format tooll v3TR zip şeklinde at
    Ses KIS+Güç tuşlarına aynı anda bas ve telefonu recovery mod'a al
    3-Eğer recovery moddaysan ''install zip from sdcard'' seçeneğini gördüğünde, dokun ve SD kartının menüsü gelecek ekrana,
    4-daha önce sd karta attığımız Full Format tool v3TR zipini görmen lazım ki (bu işlemleri, buraya kadar doğru bir şekilde yaptıysan sd kartında rom zipi ve Full Format tool zipi görmen lazım -diye devam ediyoruz) Full Format tool v3TR zipine dokun ve birkaç saniye bekle, (ekranda türkçe yapılan işlemleri takip edebilirsin)
    5-Full Format tool v3TR telefonunuzun önceki romundan kalan artıklar ve romu temiz bir şekilde otomatik siler
    (Full Format tooll v3TR kullanıyoruz, çünki recovery'de rom temizleme ve temiz kurulum işlemleri manuel yapılıyordu ama xda sitesinde bi arkadaşın geliştirdiği Super_Vipe ile vipe işlemlerini otomatik yapan bir tool yazmış, qwerty arkadaş bu tool'u Türkçeleştirmiş ve bizler için vipe işlemlerini otomatik hale getirmiş)
    6-Tool'un işlemi bitince (telefonu kapatmıyoruz) recovery'den tekrar ''install zip from sdcard'' seçeneğin geliyoruz ve yine daha önce pc'den ds kartımıza attığımız rom zipi üzerine geliyoruz ve bunada tıklayıp 1/2 dk bekliyoruz ve ekranda 'install complate' yazısını gördüğümüzde recovery'den çıkmadan
    7-Recovery'in en başındaki yazıya ''- reboot system now'' tıklıyoruz, telefonunuz kapanıp tekrar açılmasını bekliyoruz
    8-5 ila 15 dk içinde telefonunuz açılacktır (telefonunuz uzun süre bekleyipte açılmadığı taktirde TELAŞLANMAYIN telefonun pilini çıkarın ve 30 sn bekleyip pili takın ve telefonu normal açın :)

İşlemler Bukadar.. (takıldığınız bir yer olursa sorun-cepaplarız)

Android için pekçok uygulama ve oyun+ TÜRKÇE uygulamalar için :İRTİBAT1 İRTİBAT2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 25 Temmuz 2013; 11:36:04 >

• @cem0ka yardiminiz icin tesekkurler.hafiza kartimi 8 gblik class 10 alayim diye karar Verdim ancak kac Telefoncuya girdiysem class I ilk defa benden duyan kisilere class in ne oldugunu aciklamak zorunda kaldim
    Ya netten alacagim yada Standart bi hafiza karti alip kullanacagim heralde..
    Bu arada dun htc tool diye bir link vermistiniz indirdim.
    Bugun linkcyenilenmis sanki,hangisini kullanmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

@cem0ka yardiminiz icin tesekkurler.hafiza kartimi 8 gblik class 10 alayim diye karar Verdim ancak kac Telefoncuya girdiysem class I ilk defa benden duyan kisilere class in ne oldugunu aciklamak zorunda kaldim
    Ya netten alacagim yada Standart bi hafiza karti alip kullanacagim heralde..
    Bu arada dun htc tool diye bir link vermistiniz indirdim.
    Bugun linkcyenilenmis sanki,hangisini kullanmaliyim?

Eger hafıza kartı alacaksanız class 10 olsun, netten araştır uygun fiyata bulursun (benimki 16GB CLASS10 netten altım)
    Htc super tool diye indirdiğiniz, aslında tam ismi Full format idi (kafa karıştırmasın diye ismini tam olarak yazdım, yani indirdiğiniz dosya DOĞRU ve rar içinden iki dosya çıkacak 1incisi=Super Vipe (ingilizce) / 2incisi=Full Format (Türkçe - Qwerity arkadaşın Türkçeleştirdiği) İkiside aynı işlemi görüyor, tek farkı biri ingilizce, biri Türkçe olmasıdır.

• cemoka kardeşim bu bahsettiğin cm10 4.1.2 hangi rom acaba ? xda danmı ? sorunsuz olduğunu yazmışsın robotic voice sorunu varmı ? ext4 alana ihtiyaç duyuyormu ? hafıza scripti olarak ne kullanılmış biraz bahsedersen sevinirim
  • Arkadaşlar konunun yeri burası değil ama bir türlü cevap alamadığım için yazıyorum; Bugün hepsiburada.com dan sipariş ettiğim Htc Explorer bana ulaştı. Şarj ettim %100 e kadar. Güç tuşuna bastım ve beyaz fonda Htc yazısından öteye geçemiyor telefon. Güç tuşu + Ses kısma tuşu ile girdiğim menüde fotografta gördüğünüz gibi LOCKED yazıyor sorunun bu olduğunu düşüyorum. İade etmek yerine birebir başka cihazla değiştirmek istiyorum ama böyle bi şey de yok sanırım iade edeceğim. Siz ne dersiniz?
     HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

• Telefonu kapatın pili çıkarıp 2 dakika bekleyin sonra pili takıp telefonu açın

• Ben de yaklaşık 5-6 ay önce qwerty nin yaptığı romla telefonu kullanıyorum fakat son 1 aydır durup dururken reset atıyor. Reset atarken beyaz htc ekranında takıldığı da oluyor. Çözümü var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.