Şimdi Ara

HTC Flyer kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
21.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kımsenın ılgısını cekmıyor galıba bu cıhaz :) bugun electroworldde gıttım ınceledım. Yanında exper easypad ve asus transformer vardı. En renklı ve parlak ekran kesınlıkle htc. Tam karsıdan bakmasanız bıle renklerde bozulma olmuyor. 1200 tl flıatı var. Ama 3g ve usb cıkısının olmaması ve televızyona henuz cıkmamıs bır koonektorle baglanacak olması benım ıcın alınmazlar arasına soktu.
  • Kullanan arkadaşlar şarzı nasıl acaba ? ipad2 kullanıyorum gerçekten 10 saate yakın gidiyor şarzı, dokunmatiği ipad gibi ise sırf boyutları ufak diye alacağım bu cihazı.
  • Arkadaşlar 3G modelde telefon özelliği mevcut mu? Telefon özelliği varsa almayı düşünüyorum da yardımcı olurmusunuz?

Yokmu hiç bilen yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdtv -- 26 Temmuz 2011; 16:56:38 >
  • Merhaba, uzun bir süre uğrayamadım.
    HTC'yi yaklaşık bir aydır yoğun olarak kullanıyorum.

Sorulara cevap vermeye çalışayım:

3G modelde telefon özelliği mevcut mu?
    -Hayır mevcut değil. SMS alışverişi yapabilirsiniz. Ancak, skype yükleyerek, internet üzerinden, flyer'la gelen kulaklık-mikrofon setiyyle telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
    Şarjı ne kadar gidiyor?
    -3 G'li modelde, telefon hattını açarsanız daha çabuk bitiyor. Uçak modunda, GPS'le navigasyon programını kullanırken, -ara sıra ekranı kapatarak- 7-8 saat kadar kullandım %10 gibi bir şarj kalmıştı.
    Onun dışında kullanım yoğunluğunuza bağlı olarak 5 saat kadar gider sanırım, ama tam ölçmedim. Bir de tabii farklı uygulamalar farklı şekilde enerji harcıyor.
    Bir de pili sömüren bir "htc sense" uygulaması (sanırım "kişiler" uygulaması) olduğu, bu uygulamaların kapatılmasıyla pil ömrünün uzadığı söyleniyordu forumlarda.
    USB bellek evet takılamıyor. USB kablosundan, bilgisayara bağlanılabiliyor. USB girişinden, standart mini uçlu USB şarj adaptörleriyle şarj edilebiliyor.

ilave sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih900 -- 26 Temmuz 2011; 17:57:56 >

• flash bellek olayini neden bu kadar dert ettiniz anlayamiyorum, ayrica bir adaptor ve flash bellek kullanmaktansa cihazi direk kendi data kablusuyla medya oynaticiya bagladiginizda flash bellek gibi calisacak zaten...

ayrica flyer da su an telefon ozelligi yok ama xda takimi isin pesinde, bircok tablet icin kulaklikla konusmayi saglayacak bir uygulama gelistiriyorlar. baya da ilerlediler. Bilmiyorum ama o ozellik icin cihazin root edilmus olmasi gerekiyor olabilir kuvvetle muhtemeldir.
  • torrent tan film indirip flash belleğe atıp wd mediaplayerda izlemek istiyorum , o nedenle benim için flashbellek takılması önemli, belki sgs2 için çıkan bir ucu micro usb -öbür ucu standart usb olan adaptörlerle flash bellek takılabilir
  • ürün electroworld de 1200 tl civarında yanında 32gb hafıza kartı veriyorlar.. bilginize
  • merhaba pek kimse htc ile ilgelenmiyor ama şirket çok değer kazandı saygın bir yeri var. bizim ülkemizde vodafone ürünlerini getiriyor. Vodafonun kampanyasından alsam mı? sizce pahalı mı ya da nereden alayım. tek başına 3gli modeli 1400 lira. Değer mi yoksa galaxy tab aynı para onu mu almalı? Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 5 gündür vodafondan almış olduğum cihazı kullanıyorum. Samsung galaxy ve exper easypad kullandım. Bu cihaz bir başka herhangi bir cihazla kıyaslanamaz bence. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Görüntü kalitesi süper boyut ve görünüm küçültülmüş bir ipad2 sanki.
    Ve en önemlisi cihazı root yaptım ve dosya da birkaç ayar sonrası telefon özelliği ortaya çıktı. Kendim yaratmadim tabii yurt dışı sitelerde yazıyordu ben uyguladim .Telefon olarak kullanılabiliyor sadece bluetooth kulaklikla diğer türlü ses geliyor ama sizin sesiniz gitmiyor karşıya zaten bu büyüklükte bir aleti ancak kulaklikla kullanabilirsiniz.
    Telefon özelliğini aktive etmek isteyen arkadaşlar içinhttp://blog.toaninfo.com/2011/09/s-off-cwm-recovery-root-add-phone-to.html adresindeki sistemi öneriyorum . Sorumluluk herkesin kendine aittir. Ben yaptım kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldi -- 20 Eylül 2011; 18:47:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goldi

5 gündür vodafondan almış olduğum cihazı kullanıyorum. Samsung galaxy ve exper easypad kullandım. Bu cihaz bir başka herhangi bir cihazla kıyaslanamaz bence. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Görüntü kalitesi süper boyut ve görünüm küçültülmüş bir ipad2 sanki.
    Ve en önemlisi cihazı root yaptım ve dosya da birkaç ayar sonrası telefon özelliği ortaya çıktı. Kendim yaratmadim tabii yurt dışı sitelerde yazıyordu ben uyguladim .Telefon olarak kullanılabiliyor sadece bluetooth kulaklikla diğer türlü ses geliyor ama sizin sesiniz gitmiyor karşıya zaten bu büyüklükte bir aleti ancak kulaklikla kullanabilirsiniz.
    Telefon özelliğini aktive etmek isteyen arkadaşlar içinhttp://blog.toaninfo.com/2011/09/s-off-cwm-recovery-root-add-phone-to.html adresindeki sistemi öneriyorum . Sorumluluk herkesin kendine aittir. Ben yaptım kullanıyorum.

Hocam root nasıl yaptınız, hangi yöntemle? Sanırım farklı farklı yöntemler var, ben easypad'de farklı, galaxy tab'da farklı şekilde yapmıştım...

Burada da honeycomb 3.2 kurmuşlar flyer'a...
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?79413-htc-flayer-s-of-ve-sense-li-android-3.2-kurulum

Ben de alacağım da acaba alsam mı deyip duruyorum hala...

• Üstte verdiğim blogdaki yöntemle yaptım önce topta sonra dosyada düzenleme bir sorun yasarsaniz yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldi

Üstte verdiğim blogdaki yöntemle yaptım önce topta sonra dosyada düzenleme bir sorun yasarsaniz yardımcı olurum.

Flyer'ı henüz aldım bugün nihayet bir karar verip ama daha kurcalamaya henüz vaktim olmadı, bir süre daha olmayacak maalesef... Ama başlayınca sizden yardım isteyebilirim

Bir soru sorayım madem, Galaxy Tab'daki swype olayı Flyer'da dahili olarak var mı, denediniz mi hiç.
  • Hadi ya ben de mi alsam bir yorum yapın pls. üstte yazdık güme gitti.
  • dahili olarak yok swype uygulaması..
  • Demin şöyle bir kurcaladım, titreşim motoru tok değil de sivrisinek gibi vızıldanıyor, arkadaşınki pek toktak titriyordu, kendiminkisinde ilk sevmediğim nokta

Ekran koruyucu kapladım ama onu da pek beğenmedim, bir ara nettek anti-glare birşeyler almak lazım sanırım.
  • şimdi buna rom yükleyerek kullaklıkla telefon görüşmesi yapabiliyoruz değil mi?
  • Evet de ben de ilk gün deneyiminden sonra bu cihazın Galaxy Tab'dan en az 2 gömlek üstte olduğunu söyleyebilirim. Tablet alacaklar mutlaka incelesinler, özellikle kalem olayı bambaşka.

Biraz incelemeden sonra ilk iş goldi'nin anlattığı yöntemle telefon işi. Sonrasında belki Honeycomb 3.2 deneyebilirim ama henüz tırsıyorum

Bir de cihazın arka kapağı açılmıyor yahu. Amma sıkı kapatılmış. Kırılacak diye korktum resmen. Kolay bi yolu var mı

Edit: Kapak açmanın püf noktası. Youtube sağolsun http://www.youtube.com/watch?v=GCunuUw1lOQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kego -- 23 Eylül 2011; 21:46:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozkan

şimdi buna rom yükleyerek kullaklıkla telefon görüşmesi yapabiliyoruz değil mi?

ROM yuklemiyoruz sadece root yapıp sonra dosya içinde editleme yapıyoruz yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldi -- 23 Eylül 2011; 22:17:21 >
  • merhaba ben de almayı düşünüyorum. ben de galaxy s ve ipod touch var. şimdi bunu da alırsam abartmış mı olurum acaba? Samsung galaxy tab 10.1 kullandım ama ölü piksel derdinden kurtulamadım. HTC her zaman almak istediğim bir marka. HTC Desire HD alacak sırf amalod ekranı var diye galaxy s aldım. Ama bundan sonra samsung almayacam. HTC tablette daha çok yolda film izlemek ve internete bağlanmak için tercih edeceğim. Bu konudaki performansı nasıl?
  • goldi tşk ederim ama.. lg optimus pad 3D beni htc den alı koydu gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.