Şimdi Ara

HTC Flyer kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
21.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bazı aksaklıklardan sonra nihayet goldi arkadaşın verdiği linkten yararlanarak GSM özelliğini nihayet aktive edebildim. Jabra BT kulaklıkla gayet güzel sonuç alınabiliyor. goldi arkadaşım paylaşımından dolayı tekrar teşekkür etmek isterim, sağolasın...

Bu arada dikkat edeniniz var mı bilmiyorum ama kalemin arkası da normal capacitive stylus şeklinde çalışıyor, üstelik lastik uçlulara göre de baya başarılı, deneyin bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kego -- 24 Eylül 2011; 1:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

Evet bazı aksaklıklardan sonra nihayet goldi arkadaşın verdiği linkten yararlanarak GSM özelliğini nihayet aktive edebildim. Jabra BT kulaklıkla gayet güzel sonuç alınabiliyor. goldi arkadaşım paylaşımından dolayı tekrar teşekkür etmek isterim, sağolasın...

Bu arada dikkat edeniniz var mı bilmiyorum ama kalemin arkası da normal capacitive stylus şeklinde çalışıyor, üstelik lastik uçlulara göre de baya başarılı, deneyin bir

Rica ederim.
  • arkadaşlar htc flayer almayı düşünüyorum telefon olarak gerçekten kullanabiliyo muyuz bu tableti?

bi telfn yazsanızda bi arayıp bilgi alsam sizden benm telfn 0536 453 9164 çaldırın arıyım. teşekkürler....
  • arkadaşlar tabletler daha yeni yeni tutulmaya başladı. bende sırtımdaki 3 kg luk asustan kurtulmak için HTC flyer 32gb wifi-3g siparişi verdim yarın elimde olacak ınsallah. izlenimlerimi aktarcam burdan. alırken donanımsal ve markaya güven açısından bana daha mantıklı geldi.
  • Bu arada fiyat açısında size bir müjde vereyim. Amazonun kendi Kindle Fire tabletini 200 USD fiyatından piyasaya süreceğini duyunca diğer firmalar tabletlerinde indirime gideği zaten bekleniyordu ve ilk adımı HTC yaptı. HTC Flyer'in fiyatı 1 Ekim itibariyle 200 dolar düşürüldü, yeni satış fiyatı 299USD. Tabi Türkiye'ye bu indirim ne zaman yansıyacak orası meçhul.
  • selam.. bende flyer aldım.. 16 gb wifi.. şimdi s-off yaptım cihazı.. ama honeycomb yüklemek istiyorum.. daha önce yükelyen var mı.. veya önerebileceğiniz bi rom var mı honeycomb 3.2..
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

selam.. bende flyer aldım.. 16 gb wifi.. şimdi s-off yaptım cihazı.. ama honeycomb yüklemek istiyorum.. daha önce yükelyen var mı.. veya önerebileceğiniz bi rom var mı honeycomb 3.2..

merhaba,

s-off, official olarak mı yaptınız (http://www.htcdev.com/bootloader/) yoksa revolutionary sitesi ile mi?

Honeycomb yüklemesi ile ilgili birkaç kaynak var ama ben nedense pek bir cesaret edemedim. Aslında sırf kalem kullanımının çok iyi hale gelmesi bile yeter ama biraz daha inceleyp beklemek istiyorum:

Birisi şu site:
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?79413-htc-flayer-s-of-ve-sense-li-android-3.2-kurulum

Diğeri de bu arkadaşın referans aldığı modaco sitesi:
    http://android.modaco.com/topic/345950-installing-honeycomb-on-your-flyer-the-complete-guide/

Bu sitede de HC bazlı bir custom rom'dan bahsetmişler:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250327

• htc flyerın komple yedegini bilgisayarımıza alaibliyor muyuz?
  • arkadaslar kiliti kırmıştım su xddeveloper vs yayınladıgı programlarla
    hersey de güzeldi super user programlar vs iyi çalışıyordu ama günellemeleri yüklemiyor

eski hale nasıl dönebilirm? yani orjinal roomu yüklemek istiyorum ama bulamadım indirdikleirm de uyumlu degil
  • Android 3.2 surumune gectim
    Biraz yavaşlama var ozellikle tarayıcı yavaş
    Ama kalemin heryerde kullanımı harika bir olay

kalemi parmak gibi kullanabiliyorsunuz özellikle webde gezerken ufak yerlere tıklamak cok rahat

herhangibir çizim programında kalemi kullanabiliryorsunuz

En alttaki tuslardevre dışı kaliyor bunun yerine ekranda beliriyorlar ama ekran da birazcık ufalmis oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 18 Ekim 2011; 0:52:15 >
  • Telefon Özelliğini Yüklemeyi Başaramadım Bu KOnu İle İlgili Yardımcı Olursanız Sevinirim . Goldi ve Kego Yardımlarınızı Bekliyorum
    Şimdiden Tşk Ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

Android 3.2 surumune gectim
    Biraz yavaşlama var ozellikle tarayıcı yavaş
    Ama kalemin heryerde kullanımı harika bir olay

kalemi parmak gibi kullanabiliyorsunuz özellikle webde gezerken ufak yerlere tıklamak cok rahat

herhangibir çizim programında kalemi kullanabiliryorsunuz

En alttaki tuslardevre dışı kaliyor bunun yerine ekranda beliriyorlar ama ekran da birazcık ufalmis oluyor

Bu konuda biraz detaylı açıklama verebilir misiniz. Forumlarda var ama adım adım bir rehber hazırlarsanız bize de yardımcı olur.

İlk aklıma gelen sorular:
    1. Bahsettiğiniz yavaşlık sinir bozucu raddelerde midir?
    2. Alttaki tuşlar devre dışı kalınca tablet yine sadece 2 yöne mi döndürülebiliyor yoksa kamera alttayken de sensör çalışabiliyor mu?
    3. 2.3.3'deki programlar aynen çalışıyorlar mı 3.2'de?
    4. Pil süresi nasıl? Artma, azalma vs. nasıl değişiyor?
    5. Custom rom mu yoksa stok rom mu yüklediniz?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Zugasi

Telefon Özelliğini Yüklemeyi Başaramadım Bu KOnu İle İlgili Yardımcı Olursanız Sevinirim . Goldi ve Kego Yardımlarınızı Bekliyorum
    Şimdiden Tşk Ederim .

Hangi yöntemle devam ediyorsunuz? Hangi aşamada takıldınız? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım
  • ntte gzerken bazı sitelerde takılıyor belki de tarayıcı tam acamadıgı iindir genelde ok sorun degil yavaslama

rom olayını bilmiyorum tek bir kaynaktan 3.2 güncelleme tarifi vardır orada yazanları aynen uyguladım ama sanırım rom htc nin kendi romu olsa gerek denesinler diye dagıtmışlar sanırım

tüm programlar çalışıyor

durumdan gayet memnunum dedigim gibi kalemin heryerde olması harika
  • Ben goldinin vermiş oldugu lınk lerde exe. lerı ındırdım fakat serial numarasından sonra takılı kaldım belkıde bı cogunu beceremediim diye bilirim utanç verici bir durum :( kadiköyde oldugun yazmışsın profilinde kego bi öglen yemeği veya öglen çayı ıkram etsem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Zugasi -- 29 Ekim 2011; 9:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Zugasi

Ben goldinin vermiş oldugu lınk lerde exe. lerı ındırdım fakat serial numarasından sonra takılı kaldım belkıde bı cogunu beceremediim diye bilirim utanç verici bir durum :( kadiköyde oldugun yazmışsın profilinde kego bi öglen yemeği veya öglen çayı ıkram etsem :)

Selamlar. Forumlardan okuduğum kadarıyla GSM aktivasyonu her versiyon için değil. Öncelikle hboot versiyonu tutması lazım deniliyor Goldi'nin verdiği linkte de. Senin cihaz yerli mi yurtdışı mı? Ben vodafone cihazı aldım, seninki de vodafone cihazıysa büyük ihtimal açılacaktır. Sanırım sen root aşamasında takıldın. Serial dediğin revolutionary.io sitesinde alınan beta key mi?
  • Kego valla benim Problemim usb Kablodan kaynaklanıyomus :):) Kendı Kablosunu Taktıktan Sonra Revolatıon exe. Calıstı :) Sorunsuz Ve Problemsız Bır Sekılde Uygulama Yuklendı .. Bir Musterim Geldi Htc Cİhazı İle İlgili Konuşurken Wildfire cihazına Farklı Bı Root Yuklemıs Onu Gosteriyodu Yapıştım Abiye Dedim Şu Cİhaza Bi Arama Özelliği Yüklemeye Yardımcı Ol Sagolsun Oturdu Yaptı :):) Ürün Vodafone Cihazı Ben Kozyatagı Vodafone da Çalışıyorum Gelirseniz Çay'a Beklerim .. Ürün Sıfır Üründü Arama Özelliği Açıldı Kampanya Olarak Satın Alıcam :):)
  • Sevindim işinizin hallolduğuna. Kozyatağında tam neredesiniz. Yolum düşerse tanışmak isterim :)
  • Arkadaşlar bu cihazda sesli telefon görüşmesi yapabilen var mı? (Bluetooth Kulaklıkla)
    Ben saatlerdir bakıyorum ama bir yer bulamadım...

Edit: Buldum sonunda,
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185688

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djisis -- 31 Ekim 2011; 13:52:36 >
  • HTC Flyer'ın orjinal Türkçe ROM'unu bir şekilde bulabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kego -- 4 Kasım 2011; 20:14:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.