Bildirim
HTC HD Android
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
böyle birşey mümkün mü çünki windows un telefonları ucuza satılsa ve insanlar bunları alıp android kursa windows para kazanamaz gibi geliyor bence böyle birşey mümkün değil ama bu benim fikrim belki hacklenip yüklenebilir ama bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: latrell
Arkadaşlar merhaba,
HTC Touch HD kullanıyorum, Android 2.0 kurmak istiyorum nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler..
Windows Mobile forum'unda bir konu vardı buna yönelik, android baya çalışıyor touch hd'de ama eksik olan yönü de çok (wifi falan çalışmıyordu en son) -
O daha çok emülatör gibi. Fakat Android bir sistem olduğu için bence geliştirilse buda mümkün olabilir... -
cihaz sistem olarak uygun fakat hd için çıkarılmıyor yoksa genel anlamda htc nin diğer cihazlarından farkı yokki -
[Deleted by Admins]
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X