Bildirim
HTC HD2 - Android
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2.3 Sürümünü yüklemenizi tavsiye ederim. Telefonu yormayan ve ram'i az kullanan bir sürüm. HD2'ye hasta oluyorum yahu utanmasalar Windows 7 Ultimate yükleyecekler cihaza -
ben bunu kullanıyorum : ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]
çok hızlı ve stabil. aynen arat xda.developers sitesinde tüm yarıntıları mevcut. ingilizcen olduğunu varsayıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yagmursuz
ben bunu kullanıyorum : ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]
çok hızlı ve stabil. aynen arat xda.developers sitesinde tüm yarıntıları mevcut. ingilizcen olduğunu varsayıyorum.
hocam şunun tam linkini verseydin -
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026
kopyala adres çubuğuna yapıştır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X