Şimdi Ara

HTC HD2 BILGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba sızlerın bilgisını almak ıstedım htc hd2 almaya karar werdım ama emın degılım alsam mı almasam mı dıye tereddut edıyorum ıphone ılk cıktıgından berı ıphone kullanıyorum sımdı ıphone den htc ye gecıp sıkıntı yasarmıyım mesaj yazma bolumu ıphone gıbımı farklımı

• iphone dediğin nedir ki... hd2 başka birşey iphone ile adı bile anılamaz :) (4g belki:))
  • Asyasude nickli arkadasimizin dedigi gibi htc hd2 nin yaninda iphone nedir ki,telefonmudur acaba? Hic bir zorluk yasamaz aksine keyif alirsin.mesaj yazmasindada hic bir fark yok.2 telefonuda kullanmis biri olarak dokunmatikleri ayni diyebilirim.iphone nin tek ustun yani hd2 ye gore kulakliga muzik ve oyundur,sadece bunlar ama eksik yanlarini saymayim uzun olur cok.senin icin muzik ve oyun herseyden onemli ise yigidi oldur hakkini yeme iphone derim ama bircok sey onemli dersen hd2 nin yanindan gecemez dedigim gibi.
  • quote:

Asyasude nickli arkadasimizin dedigi gibi htc hd2 nin yaninda iphone nedir ki,telefonmudur acaba? Hic bir zorluk yasamaz aksine keyif alirsin.mesaj yazmasindada hic bir fark yok.2 telefonuda kullanmis biri olarak dokunmatikleri ayni diyebilirim.iphone nin tek ustun yani hd2 ye gore kulakliga muzik ve oyundur,sadece bunlar ama eksik yanlarini saymayim uzun olur cok.senin icin muzik ve oyun herseyden onemli ise yigidi oldur hakkini yeme iphone derim ama bircok sey onemli dersen hd2 nin yanindan gecemez dedigim gibi.

ıphone ılk cıktıgında 2g sı bır gece sırada beklerek calıfornıa dan aalmısdım o gun bugundur ıphone kullanıyorum belkı 3 yıl olmusdur daha bır kere oyun yukleyıpde ıphonede oyun oynamadım :) muzık dınlemeye gelınce elbette muzık te ıphone yı tek gecerım acıkcası muzık dınlemeyı sewerım ama htc de aradıgım tabıkıde muzık zevkı degıl htc gozume cok farklı geldı htc hd 2 nın seklı gorunusu benı cez v ettı acıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arızalı Nokia Lumia 820
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.