Bildirim
HTC HD2 için Güncel Android Linki!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar lütfen yardım rica ediyorum ekranım ;
CWM-based Recovery v5.0.2.6
-reboot system now
-apply update from scard
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-install zip from sdcard
-backup and restore
-mounts and storage
-advanced
-power off
bu ekranda kaldım...ve telefonumu kırmak üzereyim,,,lütfen yardım rica ediyorum -
Biraz İngilizcen varsa ilgili romları aşağıdaki forum başlıklarından bulabilirsin.
http://forum.xda-developers.com/hd2-android -
Öncelikle alakanız için çok ama çok teşekkür ediyorum kemal bey,24 saattir bu işle uğraşıyorum girip çıkmadığım ne forum kaldı ne de tıklamadığım bir link :( ancak eminim ki İngilizcemin de yeterli olmaması sebebiyle bir türlü indiremedim saçma sapan sayfalara yönlendirilip durdum hep,sizin yolladığınız linki de denedim şimdi ama yine indirebileceğim yeri bulamıyorum :( -
Ben o telefonu hiç kullanmadığım için o telefon hakkında hiçbir bilgim ve tecrübem yok. O yüzden yukarıdaki linki verdim, oradan araştırıp bulmak size kalmış. Eğer stabil bir rom varsa o forumdan başka bir yerde olamaz. xdaforum android geliştiricilerinin kaynağıdır. İngilizcesi iyi olan ve HD2 hakkında bilgi ve tecrübesi olan biri size yardım edebilir. -
te?ekkür ederim kemal bey,ben beklemeye devam ediyorum kullanan bir arkada? belki yardymcy olur yoksa bir daha hayatymyn sonuna kadar htc ismini duymak isteyebilece?imi hiç sanmyyorum :( @kemalboran -
Hocam HTC HD2 artık eskidiği ve kullananı azaldığı için yardım biraz zor bulursun. Sorununun HTC ile alakası yok.
Gene İngilizce bilen birisi vasıtasıyla xdaforumda biraz sorup araştırırsan sonuç alabileceğini düşünüyorum. -
sonunda bir rom yükledim complete yüklendi mesajı aldım telefon kapandı açıldı magldr ekranında bu sefer de "ERROR ERROR İnvalid boot image header" hatasından sonra ekran tekrar magldr ekranına dönüyor!!!! -
onu da hallettim bu sefer de "NAND Kernel open failed" hatasıyla devamlı telefon resetliyo kendini devamlı açılıp kapanıyor.Lütfen yardım :( -
kemal bey aklıma şu geldi acaba sd kartta yeterli alan olmadığı için romu kuramamış olabilir mi? şayet böyle ise şu durumdayken sd karttaki programlardan bazılarını nasıl silebilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X