Şimdi Ara

HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
12
Favori
485.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Flash desteği konusunda bir bilgi varmı?N900 full flash ile geliyor.Cebime 2000 liralık alet alıpta nette kısıtlı şekillerde gezmeyi kaldıramam.

Şu anda görünen : N900 ün web&flash desteği konusuda gelmiş geçmiş tüm cihazlar arasında 'masa üstü bilgisayar' performansını veren tek cihaz olucağı yönünde.Beri taraftan WM de 'light' versiyona sahip flash kullanan mobil cihazlar arasındaki görece en avantajlı&kabiliyetli işletim sistemi.(Android en yakın rakibi ondan sonrada Symbian)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

21inde net imkanım olmicak şansa bak figure halleder se başlıklarını

Bayramın 2. günü nete girme imkanım olacak büyük ihtimal, hallederiz
  • Yeni bir video,

Bilmem farkindamisiniz youtube da leo videosu olarak gezen ve buraya konan "benimde koydugum"videolarda touch hd üzerinde leo nun özellikleri tanitiliyor bende kendi kendime diyordum bu videolar nicin böyle karanlik ortamlarda cekilmis .

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/eb695b67b908eab5b213b5df3cf4e375d3458a8c91d97e056d1f9e72178290ae0412db1a3952d32618915

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 19 Eylül 2009; 22:55:16 >
  • ekran super buyuk. bnda gps cok zevkli olur.
  • umarim gps programlari ekran büyüklügü dolayisiyla sorun yaratmazlar ondan sonra calisan programin calisan sürümünü arada bul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

umarim gps programlari ekran büyüklügü dolayisiyla sorun yaratmazlar ondan sonra calisan programin calisan sürümünü arada bul...

Çözünürlük Touch HD vs ile aynı o yüzden iGo olsun diğer çalışan programlar olsun sorun yaratmıyacaktır (inşallah) diye düşünüyorum.Eski Touch HD cihazımda iGo yu keyif ile kullanıyordum
  • Herkezin RAMAZAN BAYRAMI kutlu olsun.
    inşallah,sorun yaratmaz.
    Ayrica omnia 2 ile leo arasinda kararsiz kaldim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

quote:

umarim gps programlari ekran büyüklügü dolayisiyla sorun yaratmazlar ondan sonra calisan programin calisan sürümünü arada bul...

Çözünürlük Touch HD vs ile aynı o yüzden iGo olsun diğer çalışan programlar olsun sorun yaratmıyacaktır (inşallah) diye düşünüyorum.Eski Touch HD cihazımda iGo yu keyif ile kullanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 20 Eylül 2009; 15:29:58 >

• @serhatsb leo capacitive ekran wm7 capacitive ekranda çalışacak diye bir söylenti var.
    Kısaca eğer bu iki telefondan biri wm7 destekleyecekse büyük ihtimal bu Leo olur bana sorarsan Leo al derim.
    Hepimizin Ramazan bayramı kutlu olsun.
  • quote:

quote:

Flash desteği konusunda bir bilgi varmı?N900 full flash ile geliyor.Cebime 2000 liralık alet alıpta nette kısıtlı şekillerde gezmeyi kaldıramam.

Şu anda görünen : N900 ün web&flash desteği konusuda gelmiş geçmiş tüm cihazlar arasında 'masa üstü bilgisayar' performansını veren tek cihaz olucağı yönünde.Beri taraftan WM de 'light' versiyona sahip flash kullanan mobil cihazlar arasındaki görece en avantajlı&kabiliyetli işletim sistemi.(Android en yakın rakibi ondan sonrada Symbian)

Yolda yürürken,arabada otobüsde giderken,yada çalıştığım zamanların dinlenme fırsatım olduğu aralarda telimden video sitelerine girip oyun traillerini izlemek,flash tabanlı oyun sitelerinde oyun oynamak gibi özellikleri sunarsa kesinlikle Leo.Hem ekran büyük hem kapasitif ekran ayrıcalığı.Bakalım cihaz bir çıksın,ustalar bir incelesin.

• quote:

quote:

quote:

Yolda yürürken,arabada otobüsde giderken,yada çalıştığım zamanların dinlenme fırsatım olduğu aralarda telimden video sitelerine girip oyun traillerini izlemek,flash tabanlı oyun sitelerinde oyun oynamak gibi özellikleri sunarsa kesinlikle Leo.Hem ekran büyük hem kapasitif ekran ayrıcalığı.Bakalım cihaz bir çıksın,ustalar bir incelesin.

Onları istediğiniz gibi yapıcak (En azından şu anki spektifikasyonları ile bilinen) tek cihaz çıkıcak : N900.Ama o kadar 'ağır' flash uygulamaları ile pil ömrü 2 saati geçermi?Şu an muamma.

• @Vipracing:Eğer iphone gibi illa serviste batarya değiştirme işlemi olmazssa sorun değil.Eğer çıkarsa birkaç yedek batarya alırım muhakkak.Kaldıki bu teli(N900 veya Leo veya vs.)Sadece multimedya amaçlı kullanmayı planlıyorum.Telefon konuşmalarım için yedekte çok tel var.Halen batarya dahi değiştirmediğim 3310um duruyor.

Ha tabi birde bu uygulamaları yaparken akıcılık önemli.Cihaz kendini fazla kasmamalıki bende kasılmayayım.Stabilite diyorsunuz galiba bu olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 20 Eylül 2009; 19:29:44 >
  • http://www.phonearena.com/htmls/Leo-now-HTC-HD2-article-a_7000.html

Bir arkadas konu acmisti HD2 diye (Leoyu kastederek) onu hakli cikarir nitelikte bu haber.
  • arkadas Rachael den once cıkacagı kesın ılk ızlenımlerden sonra kesın alırım
  • quote:

@Vipracing:Eğer iphone gibi illa serviste batarya değiştirme işlemi olmazssa sorun değil.Eğer çıkarsa birkaç yedek batarya alırım muhakkak.Kaldıki bu teli(N900 veya Leo veya vs.)Sadece multimedya amaçlı kullanmayı planlıyorum.Telefon konuşmalarım için yedekte çok tel var.Halen batarya dahi değiştirmediğim 3310um duruyor.

Ha tabi birde bu uygulamaları yaparken akıcılık önemli.Cihaz kendini fazla kasmamalıki bende kasılmayayım.Stabilite diyorsunuz galiba bu olaya.

2 inci pilde imdada yetişecekse sorun yok o zaman N900 derim.Stabilite ve akıcılık olması lazım (Stabilite : İşletim sisteminin 'çökmemesi' arıza yapıp dosya kaybetmemesi vs / Akıcılık : Takılmadan görece hızlı işlem yapma becerisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 21 Eylül 2009; 7:42:52 >
  • Arkadaşlar tel çıktı mı piyasaya, ya da ne zaman çıkacak biliyomusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mempa

Arkadaşlar tel çıktı mı piyasaya, ya da ne zaman çıkacak biliyomusunuz ?

Daha HTC tanıtmadı bile.
  • Bilgilendirme icin sagol,
    Fakat bu telefon bu pil ile cikarsa 911 turboya 20 litre benzin deposu koymak gibi birsey olacak,300km bulsakta 100 km de bir benzinciye ugramak gerekecek.

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

@serhatsb leo capacitive ekran wm7 capacitive ekranda çalışacak diye bir söylenti var.
    Kısaca eğer bu iki telefondan biri wm7 destekleyecekse büyük ihtimal bu Leo olur bana sorarsan Leo al derim.
    Hepimizin Ramazan bayramı kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 21 Eylül 2009; 21:00:56 >
  • Sanirim bu telefon ciktiktan 2-3 ay sonra
    htc nin yeni son top adlari altinda Nvidia Tegra li 4 inc hdmi cikisli 8 mp kamerali 1500 mAh li modelinin fotograflari internete düser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 21 Eylül 2009; 21:50:09 >
  • o ne ya of sureklı bıseyler cıkıyor (cıkartıyorsunuz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 21 Eylül 2009; 23:30:06 >
  • quote:

Sanirim bu telefon ciktiktan 2-3 ay sonra
    htc nin yeni son top adlari altinda Nvidia Tegra li 4 inc hdmi cikisli 8 mp kamerali 1500 mAh li modelinin fotograflari internete düser

Evet haklısın Tegra konusu dediğin gibi olur. Tabii cihaz tanıtıldı, piyasaya çıktı, Türkiye'ye geldi derken de aradan bir seneden fazla zaman daha geçer.

Önümüzdeki süre içinde istediğim niteliklere daha uygun bir cihaz çıkmazsa (ki sanmıyorum), Leo'yu almayı düşünüyorum. Tegralı HTC'ler çıkınca da satar, ona terfi ederiz;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.