Şimdi Ara

HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
12
Favori
485.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sızan bir kaç haber daha önümüzdeki ay İngilterede O2 nin satışa çıkarabileceği hakkında.

HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi)

If you needed another reason to frown upon the state of the North American wireless industry, allow us to go ahead and turn your attention to Exhibit A here. What you're looking at is some promotional material backing up earlier rumors that the HD2 / Leo is en route to O2 in the UK, but what's especially upsetting (though not terribly surprising) is the knowledge that customers will be able to scoop up HTC's new ultra-high-end WinMo beast for zilch on an O2 1200 tariff -- a plan that runs something like £45 (about $72) a month. Oh, and that's on an 18-month contract, not 24. Meanwhile, we'll be lucky to ever see the Leo land in its natural, original, HTC-approved state on a carrier at any price in the US, but hey, at least we've still got some more Touch Pro2 launches to look forward to, right?

• Leo hakkında çıkan haberler iyice sıklaşmaya başladı Özellik ile bu hafta çok bol dedikodu duyduk sanırım resmi çıkışıda çok yakın en son haber :

TouchFLO 3D 2.5 (Manila 2.5) Build 1919 for Leo . Leo için hazırlanan en son sürüm TouchFLO 3D (Demo cihaz Leo değil) gösteriliyor.Facebook ve Twitter dahi entegre edilmiş.Animasyonlu arka plan vs opsiyonu var :

Kaynak : mobiletechworld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 26 Eylül 2009; 6:01:10 >

• Öndeki kamerayı gizlemişler mi diyorsunuz şimdi yani ? ben koca koca resimlere baktım yok gibiiii..
  • hayır öndeki kamera gizli değil. üzülerek söylemek istiyorum ki önde kamera yok.

bunu xda-developers da cihazla ilgili bilgi veren cihazın testini yapan kullanıcılardan biri onayladı.
  • şaka gibi ya. önde kamera yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AldaR

hayır öndeki kamera gizli değil. üzülerek söylemek istiyorum ki önde kamera yok.

bunu xda-developers da cihazla ilgili bilgi veren cihazın testini yapan kullanıcılardan biri onayladı.

daha neler onayladı acaba ??
  • Bunu anlamak zor gerçekten. En üst seviye cihazda üç kuruşluk vga kameradan imtina etmek.. Toshiba TG01 ve Iphone'da da durum aynı. Ama bunun bilmediğimiz farklı bir nedeni-mantığı varsa onu ayrı tutuyorum.

Tabii ön kameranın olmaması, HTC Leo'yu Türkiye'ye gelir gelmez alacağım gerçeğini değiştirmiyor
  • bende alıcam herhalde Rachael ıda beklıyım dıyorum ama onu beklersem omrum bıter
  • yukarıdaki videoda önde kamera var benmi yanlış görüyorum yoksa :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

yukarıdaki videoda önde kamera var benmi yanlış görüyorum yoksa :))

o başka telefon
  • O2 nin 12 ekimde piyasaya süreceği söyleniyor telefonu. ancak daha resmi bi acıklama olmadı. bir hafta icerisinde o da gelicek. şu an benim tek sorunum amerikada ne zaman satışa gireceği telefonun.

touch HD yi takip etmedim ama yazılanlardan anladığıma göre amerikada satışa bayaa gec girdiği söyleniyor. bununla ilgili bilgisi olan varmı? yada leo nun amerikada ne zaman satışa başlanıcağı ile ilgili bisiler gören?
  •  HTC HD2 (LEO) 4.3 inch / Snapdragon 1Ghz (Yeni fotolar eklendi)

xda de yazilana göre cihazin tv cikis özelligi ve pusulasi yok mus.Pili en az 1500 mAh olsaydi ve jack cikisinida üst tarafa koysalardi daha iyi olacakti ön kameranin olmamasi ileride msn mobile in video lu görüsmeyi desteklediginde kendini daha cok aratir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 27 Eylül 2009; 17:16:03 >

• dün itibari ile touch hd aldım. bundan sonraki cihazım şuan için bu. heleki win7 çıkınca tadından yenmeyecek hissediyorum
  • Keske bekleseydin önümüzdeki ay belli olurdu bunun ne zamana gelecegi,yilbasina kalmaz gelirdi!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

dün itibari ile touch hd aldım. bundan sonraki cihazım şuan için bu. heleki win7 çıkınca tadından yenmeyecek hissediyorum
  • quote:

dün itibari ile touch hd aldım. bundan sonraki cihazım şuan için bu. heleki win7 çıkınca tadından yenmeyecek hissediyorum

bu linki 1az da erken vermek isterdim.

http://wmpoweruser.com/?p=8348
  • bu telefon çıksa artık biranönce :D
  • Guzel bir haber :

Kısaca Leo ile benchmark yapmışlar ve 1 ghz Snapdragon işlemcinin sadece 'Show' için konulmadığını,çoğu yerde 3D grafik benchmarkında Touch HD ye ile kıyaslandığında %300 civarı ekstra başarım sağladığı kaydedilmiş.Hatta bir alanda %1822 ekstra başarım söz konusu olmuş.
    CPU performansı ise (raw cpu performance/işlenmemiş ham cpu performansı anlamında olması lazım) 3 katına yakın fark yaratıyormuş.

Kaynak : Wmpower user : Buraya tık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

Keske bekleseydin önümüzdeki ay belli olurdu bunun ne zamana gelecegi,yilbasina kalmaz gelirdi!!!
    quote:

1 seneden fazladır asus p526 ile bekliyorum. o çıksın bu çıksın. satio geldi derken rachel söylendi x1 beklerken x2 çıktı. baktım olacak gibi değil uygunda buldum aldım hemen. 3 aylık cihazı 750 e aldım ben. çoğu kişi 1200 den msg atıyordu
  • hayırlı olsun,çok iyi fiyat hatta şuanki piyasaya göre kaçırılmıyacak fiyat.ben de hd yi temmuzda almıştım parasal nedenlerden dolayı ağustos ayında sattım.Çok memnundum ama para daha ağır bastı :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.