Şimdi Ara

HTC HD2 Outlook Exchange Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC HD2 de outlook ayarlarını PDA üstünden beceremedim ve çare olarak bilgisayarımdaki "Microsoft Office Outlook" ayarlarını şirket hesabıma göre ayarladım.
    "Microsoft Exchange Server" ayarlarını da yaptım. Bilgisayardan maillerime ulaşabildim. "Active Sync" programı ile ayarları PDA cihazına aktardım, sorun yok fakat;

1- Mail server'da bulunan tüm klasör isimlerini, kullanıcı listesini, özel klasörleri görmeme rağmen klasörlerin içindeki mailler inmedi.
    2- Inbox'a sadece okunmamış mailler düşüyor.
    3- Özel oluşturulmuş klasörlere yönlendirilen mailler okunmamış olsalar bile Gönder/Al işleminde inmiyor.

Bu problemin çözümü için ne yapmam gerekiyor.
    Teşekkürler.

• Maillerin hem bilgisayarınızda, hem ppc de olmasını istiyorsanız ikisini birden pop3 kurmalı ve iletinin bir kopyasını sunucuda bırak işaretlemeniz gerekmektedir. Exchange olarak kurduğunuz zaman postayı server dan alır ve indirdiği makinede tutar. Bu yüzden ikinci bir kopyası olmadığından ppc ye mail düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: user32

HTC HD2 de outlook ayarlarını PDA üstünden beceremedim ve çare olarak bilgisayarımdaki "Microsoft Office Outlook" ayarlarını şirket hesabıma göre ayarladım.
    "Microsoft Exchange Server" ayarlarını da yaptım. Bilgisayardan maillerime ulaşabildim. "Active Sync" programı ile ayarları PDA cihazına aktardım, sorun yok fakat;

1- Mail server'da bulunan tüm klasör isimlerini, kullanıcı listesini, özel klasörleri görmeme rağmen klasörlerin içindeki mailler inmedi.
    2- Inbox'a sadece okunmamış mailler düşüyor.
    3- Özel oluşturulmuş klasörlere yönlendirilen mailler okunmamış olsalar bile Gönder/Al işleminde inmiyor.

Bu problemin çözümü için ne yapmam gerekiyor.
    Teşekkürler.

telefondan mail alım ayrlarını hepsi olarak seçersen (standart olarak ayarları yaptıktan 1hafta öncekileri ve sonrakileri almaya ayarlıdır).
    aynı şelikde ayarları outlooktanda da düzenlemen gerekiyorki outlookda mail serverdan eski maillerini alsın. malesef outlook exchange ayarları hakkında bilgim yok. fakat eski maillerini bilgisayara indirmeyi başardıysan resimdeki ekrana gelip [active sync>sol altta MENÜ>seçenekler>e-mail seçeneğinin üstünen gel>sol altta seçenekler] ordan telefonun bilgisayarından alacağı maillerle ilgili ayarları yapabilirsin.

/>

yada şirket hesabınızın imap desteği varsa telefonda ve pc de imap ayarlarını yapıp bu sıkıntılara hiç katlanmıyabilirsin.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiner -- 4 Nisan 2010; 21:44:43 >

• outlok maildeyken ayarlar hesaplara gelip outlok secip gelısmıs ayarlardan kac gunluk maıl ındırebılecegını secebılırsın lımıtsız secersen ınbox takı tum maıller ıner okunmus ve okunmamıs

serverın ımap pop3 destegı olmasına gerek yok

outlok maildeyken mail ayarlarına girip klasorleri yonet secip kullanmak ıstedıgın klasorlerın yanına centik atman yetrerlidir

default olarak aktif klasor olarak sadece inbox gelir.diger klasorler gelse bıle ınaktıf oldukları ıcın maıller i goremessın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 4 Nisan 2010; 22:55:14 >
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunuma 3 aydır çare bulamıyorum. eğer çare bulan olursa 3 ay durmadan dua edicem:)

orta ölçekli bir şirkette çalışıyorum ve IT'deki arkadaş anlamadığı için sertifika sorunu nedeniyle maillerime erişemiyorum.

şirket mailinin sertifikası yokmuş ve ben şirket maillerimi telefondan göremiyorum. bazı sitelerde gördüm free exchange server dedikleri bir olay var. nasıl birşeydir bilen var mı?

ya da sertifika nasıl yüklüyoruz.

tşk...
  • Hesabını gmail'e yönlendirsen?
    Bildiğim kadarıyla gmail hesabına başka maillerini yönlendirebiliyorsun.
    Oradan almakta bir sorun çıkmaz büyük ihtimal.
  • mailleri cevapladığımda gmail mi görünür yoksa şirket mailim mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC HD2 kullanıyorum. Eposta alma ayarlarında seceneklerde gönder-al zamanlaması var. Buraya girdiğimizde otomatik gönder bölümünde zaman ayarı var ve an kısa zaman ise 5 dk ayarlanabiliyor. Bu zaman ayarını daha kısaltmak mümkünmü hatta zaman ayarını kaldırmanın yolu varmı. Epostaları anına alabileyım. İlgilenen ve cözum bulabılen arkadaslara sımdıden tesekkurlerr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.