Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wifi den net giremiyorun direk edgeden bağlanıyor , interner paketim de ayın 20sinde başlayacak varmı bir yolu sadece wifiden bağlansın şebekeden bağlanmasın?
  • En son HP hx4700 ile windows mobile kullanmistim, ondan beri cok sey degismemis ama HTC wm'in eksiklerini gidermeyi cok iyi basarmis.
    Ekran goruntusu ve hizi cok basarili cihazin. ergonomik, iphone ne kadar elden kayip dusecekmis gibi geliyorsa bu alet de okadar ele oturuyor. bayanlar icin biraz buyuk kacabilir.

3 tane bana gore olmazsa olmaz HD2 ile %100 uyumlu yazilim kurdum simdilik cihaza, ilgilenen olursa
    http://rapid....share.com/files/336392124/HTC_HD2_Apps_01.2010.zip

1. HTC Task Manager 2.1
    HTC HD2 de calisan versiyonu,
    kurulum: cab dosyasini cihaza kopyalayin ve dosya yoneticisinden cift tiklayip cihaz'a ( sd karta degil) kurun.
    kullanirken: default ayarlarda kosedeki carpi isaretine basili tutarsaniz parmaginizi onceden arkaplana atilan programlar artik tamamen kapaniyor, ana ekranda sag uste clicklerseniz calisan programlari gorebiliyorsunuz ve kapatabiliyorsunuz.

2. Remote Control MyMobiler v1.23
    Telefonu bilgisayara ActiveSync ile bagladiginizda bilgisayar uzerinden cihazi kontrol etmek isterseniz ya da screenshot almak isterseniz kullanabileceginiz bir yazilim.
    kurulum: Exeyi calistirin next,next,next...Calistir.
    kullanirken: F1,F2,etc tuslari ile cep telefonun tuslarini da simule edebiliyorsunuz.
    3. NewsBreakRSSReader2.1
    Cihazda RSS feed reader var ama buna alismisim kullanimi kolay ve autorefresh ozelligi var, zip icinde turkce rss feedler de var.OML dosyasini import etmeniz yeterli.

Navigon calistirabilen var mi?

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 17 Ocak 2010; 0:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Listeye benide ekleyebilirsiniz, dün aldım.

Bir sorum olacak, çektiğim fotoğraflarda ortada hafif kırmızı renk oluşuyor.Ne yapmalıyım?

burdaki guncellemeyi kur;

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=808
  • windows 7 de activesync yuklenmiyor galiba windows mobile device center paylasabilecek olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

windows 7 de activesync yuklenmiyor galiba windows mobile device center paylasabilecek olan var mı acaba ?

http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx
  • arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler hepinize htc nin büyüsüne kapılmamak elde değil daha önce pda konusunda hiç bir tecrübem olmamasına rağmen edindim hd2 yi ama neyazıkki hoşgörünüze sığınarak söylüyorum hiç bir bilgim yok başka bir başlıkta sormuştum internete bağlatısını nasıl iptal edebilirim die arkadaş saolsun link i vermiş kurman gereken program için rapid hata veriyor sürekli link sağlam ama izin vermiyor herneyse indiremedim hala hafıza kartına kurmamı söylemiş daha önce hiç yapmadığım için her hangi bir bilgim yok yardım cı olabilirmisiniz birde telefon üzerinden hafıza kartına nereden ulaşabilirim ? birçoğunuz off offf çekiceksiniz belkide bunları dahi bilmiyor nasıl laf anlatılır buna die :) umarım sıkılmaz ve üşenmeden yardımcı olabileek birileri çıkar çok teşekkür ediyorum tekrar hayırlı geceler
  • Değerli arkadaşlarım dün ereyondan satın aldım ve paylaşımlarınızla bu muhteşem cihazı daha da muhteşem hale getiriyoruz...Hakkınızı helal edin değerli dostlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: holysin

arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler hepinize htc nin büyüsüne kapılmamak elde değil daha önce pda konusunda hiç bir tecrübem olmamasına rağmen edindim hd2 yi ama neyazıkki hoşgörünüze sığınarak söylüyorum hiç bir bilgim yok başka bir başlıkta sormuştum internete bağlatısını nasıl iptal edebilirim die arkadaş saolsun link i vermiş kurman gereken program için rapid hata veriyor sürekli link sağlam ama izin vermiyor herneyse indiremedim hala hafıza kartına kurmamı söylemiş daha önce hiç yapmadığım için her hangi bir bilgim yok yardım cı olabilirmisiniz birde telefon üzerinden hafıza kartına nereden ulaşabilirim ? birçoğunuz off offf çekiceksiniz belkide bunları dahi bilmiyor nasıl laf anlatılır buna die :) umarım sıkılmaz ve üşenmeden yardımcı olabileek birileri çıkar çok teşekkür ediyorum tekrar hayırlı geceler

hafıza kartına ulasmak icin
    baslat > dosya gezgini
    sol ustte win logosunun altındaki sekmeye tıklarsanız acılan listede storade card ı secerek
    hafıza kartınındaki dosyalari gorebilirsiniz

• Manillada Alt ve üst kısmı şeffaf yapmak içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601369 daki patchi kuruyorum ama olmuyor. Başka bi ayar yapmamda gereklimi bilen varsa söylerse çok sevinirim...
  • pekii start menuye bastığımızda gelen programları
    iconlar yerine
    liste olarak görebilmemiz mümkünmü arkadaşlar?
  • charliee arkadaşımız istemişti windows mobile device center 64-bit için, belki başka ihtiyacı olanlar da olur diye buraya koymak istedim.

http://rapid-share.com/files/336682623/drvupdate-amd64.rar.html

aradaki (-) işaretini kaldırarak kullanın linki.
  • Cok tesekkur ederim Burbat hocam cok yardımcı oldun bana
  • arkadaslar siyah ekranda beyaz yazilarla aynen sunu yaziyor the device is unable to boot because either you have turned off the device incorrectly or tried to instal or aplication from unstrusted source press volume up to reset your device or press any other button to cancel the operation will delete all you personel data and restore the device to its factory default settings... teli alali uc gun oldu ne demek istiyor ne yapmam lazim benim makine yasiycakmi arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: underwater

quote:

Orijinalden alıntı: holysin

arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler hepinize htc nin büyüsüne kapılmamak elde değil daha önce pda konusunda hiç bir tecrübem olmamasına rağmen edindim hd2 yi ama neyazıkki hoşgörünüze sığınarak söylüyorum hiç bir bilgim yok başka bir başlıkta sormuştum internete bağlatısını nasıl iptal edebilirim die arkadaş saolsun link i vermiş kurman gereken program için rapid hata veriyor sürekli link sağlam ama izin vermiyor herneyse indiremedim hala hafıza kartına kurmamı söylemiş daha önce hiç yapmadığım için her hangi bir bilgim yok yardım cı olabilirmisiniz birde telefon üzerinden hafıza kartına nereden ulaşabilirim ? birçoğunuz off offf çekiceksiniz belkide bunları dahi bilmiyor nasıl laf anlatılır buna die :) umarım sıkılmaz ve üşenmeden yardımcı olabileek birileri çıkar çok teşekkür ediyorum tekrar hayırlı geceler

hafıza kartına ulasmak icin
    baslat > dosya gezgini
    sol ustte win logosunun altındaki sekmeye tıklarsanız acılan listede storade card ı secerek
    hafıza kartınındaki dosyalari gorebilirsiniz

teşekkür ederim üstad sağolasın

• arkadaslar yukaridaki sorunumu format atarak hallettim simdi birsey daha sormak istiyorum bu nette bulinan htc hd2 oyunlarini yuklemek icin tele jailbreak tarzi bir yontem uygulamak gerekiyor mu yoksa direk yukluyoruzmu ve nasil olacak bu is
  • quote:

Orijinalden alıntı: agesilaos

quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Listeye benide ekleyebilirsiniz, dün aldım.

Bir sorum olacak, çektiğim fotoğraflarda ortada hafif kırmızı renk oluşuyor.Ne yapmalıyım?

burdaki guncellemeyi kur;

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=808

Daha önce hiç bu şekilde güncelleme kurmadım.Biraz internetten araştırdım ama çok açıklayıcı bir bilgi bulamadım, bulduklarım da benim için yeterli değildi.Hatta HTC nin destek bölümündeki yönergelerde benim gibi bu işten anlamayanlar için karışık. Bu konuda yadımcı olabilir misiniz?

• arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir problemim var

telefon kısmına girdiğimde rehberde msn deki kişileride görüyorum bunun kaldırmanın bi yolu yokmu sadece sim karttaki numaralar olsun istiyorum. nasıl yapabilirim ?
  • Merhabalar,

Öncelikle herkese aldıkları ve alacakları HD2 ürünü için hayırlı olsun diyorum. Ben de sevgili makinam ve herşeyim olan TYTN II yi 2 yılı aşkın yoğun olarak kullanıyorum ve Touch Pro 2 ile HD 2 arasında kararsız kaldım. Görüntülü görüşmeye biraz takık olmamdan dolayı ibre Touch pro2 yönünde ama TytN II ile bile şu ana kadar 3 yada 4 kez görüştüm o kadar. bunu kendime teklkin edip HD2 ye yönleneyim diyorum vs vs...

TyTn II de tam 19 yazılım çalıştırıyorum ve tamamen iş için kullanıyorum. Belki HD 2 bundan fazlasınada olanak sağlayabilir düşüncesindeyim. Benim sorum şu an HD 2 almış olan arkadaşlara: Telefon kısmında video call seçeneği var mı yok mu? Tabiiki görüntülü görüşme yok ama smart dialing de yerleşik olmasına engel değil.

Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle kullanın

• Cihazın ROM versiyonu önemli. KVK dan aldıysanız bunu uygulamaya gerek yok.

HTC nin sayfasından...
    "Installation Instructions:
    Note: This update is only applicable to ROM version is equal to 1.60.XXX.X, or lower."
  • merhaba arkadaşlar ben onceden verdiğiniz programlardan indirmiştim HTC HD2'yi 4 gün önce aldım. programlardan igo8'i yüklemek istedim winrar şifresi istedi! bu şifreyi bilen varsa yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.