Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkeze selamlar.turkcell den alınmış bir hd 2 sahibiyim.telefondan 1.5 senedir çok memnundum fakat 1 aydır kamera ve video kaydını kullanamıyorum.sebebi, başlatılamadı hatası.en çok cevap bu foruma yazılmış olacak ki 53 sayfa okudum.denilen her şeyi yapmış olmama rağmen bu hatadan kurtulamadım.( 3 kere rom yükledim,opera çakışıyor denilmiş onuda sildim,sunny soft ayarı denmiş onuda yaptım,task menegerden arkada çalışan programlar kapatılsın denilmiş onuda yaptım,..vs)kvk ya ,htc servisi ne mail attım.rom yükleyin dediler :)

şu an yüklü olan rom 3.14.468.2
    radio sürümü 2.15.50.14

farklı bir cevabı olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    teşekkürler.
  • Selamlar arkdaşlar,
    Bayağıdır mesaj yazılmamış, ben de bir sorunumu paylaşayımda canlansın konu :)
    Bende de geçen yıl 2. el olarak aldığım hd2 var. telefon gerçekten çok güzel. Ben telefonuma 4-5 android rom yükledim en son android 2.2.1 versiyonunu yükledim. herşey gayet güzel fakat bir sorunum var. ne zaman internete girsem resim ve ya google maps tan bir yerlere baksam telefon donuyor kalıyor. bazen 2-3 dakika içinde tekrar eski haline dönüyor bazen de donma geçmediği için resetlemek zorunda kalıyorum. aynı bilgisayrdaki işlemcinin %100 çalışması ve ya ram in yetersiz gelmesi durumları gibi. aynı dertten muzdarip birileri varsa ve ya bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.. iyi günler herkese
  • beyler 2. el kvk lı htc hd 2 aldım bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

kutu içeriğinde cd ve usb kablo eksikti cd içeriğine (yazılım v.s.)nerden ulaşabilirim
    en güncel rom u indirmek istiyorum ama htc nin sitesinde anlatıldığı gibi serial number girilerek rom indirilen bir bölüm bulamadım
    sitede hd2 downloads kısmındaki rom update romun kendisimi yoksa sade patch mi türkçe wm ile uyumlumu indirip kurabilirmiyiz
    telefonumdaki rom sürümü 3.14.468.2 radio sürümü 2.15.50.14 tarih 10/01/2010
    sitedeki rom 3.14.405.2 tarih 2010-10-11 benim rom güncelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 11 Aralık 2011; 14:16:33 >
  • Kutudan zaten cd cikmiyor
    Htc.com.tr ye gir destek kismindan yararlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 12 Aralık 2011; 8:06:16 >
  • Selamlar,

Cihaza orjinal pil bulabilen var mı?
  • SyGic AURA 11.0.1 navigasyon programı yükledim çalısmadı igo da beleş bulamıyorum, siz hangi programları kullanıyorsunuz
  • Arkadaşlar telefona bu kadar zaman ayıramıyorum onun için; yedek pilli, kılf ve ekran korumalı kullandım. makinem daha ciziksiz ilgilenen olursa satmak istiyorm!!!!!!!!!
  • wm6.5 rom edit nasıl yapılır bunun ile ilgili bir kaynak yada bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
  • Arka kameranın dış camı çatladı daha önce serviste paralı olarak değiştiren var mı ya da servis dışıda olabilir ücret hakkında bilgi edinmek istiyorum teşekkürelr.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.