Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd2 bölümü eski ısıltısını kaybetmiş... herkes desire HD'Ye geçti galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce
    hd2 bölümü eski ısıltısını kaybetmiş... herkes desire HD'Ye geçti galiba :)

telefonda, isletim sistemide eskidi artik
  • Beyler bir ricam olacak sizlerden bakındım ama bulamadım buradaki sayfalarda gözümden kaçtı belki.
    Telefonun titreşimi mekanik olarak bozuldu bende kvk ya vereceğim fakar hspl yi falan düzgün bir biçimde kaldırıp orjinal wm 6.5.5 i yüklemem lazım.
    Bunları sırasıyla anlatan bir link xda da olabilir güvenilir olsun yeter yada burda anlatılmışsa gözümden kaçışmışsa o sayfanın linki ni verirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim...
    Edit:
    Htc nin sitesinden orjinal rom u indirip içini winrar ile açıp ruu.nbh ı çıkartıp LEOIMG.nbh olarak değiştirip sd karta atarak voldown ve power tuşları ile rom update yaparak orjinal spl ye döndüm fakat birşey dikkatimi çekti ben hspl de iken 2.15.50.14 radio yu yüklemiştim işlemleri yapmadan önce task29 yaptım fakat raio aynı bu orjinal rom un radio su da mı bu? Yani garantiye gönderdiğimde bir problem çıksın istemiyorumda :)
    spl de SPL-3.03.0000 XE olacak galiba değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 24 Nisan 2011; 4:37:02 >

• sd karttan rom yuklemede kendi radio romuda kuruluyor ve hersey orjinal oluyor.
    titresim pil kaynakli bir durum yapacaklari yeni pil vermek degilmi?
  • Titreşimin pille nasıl bir ilişkisi var bilmiyorum.Ben yurtdışından iki tane çin malı pil getirmiştim o iki pille orjinal pili değişimli olarak kullanıyorum.Bazen öyle bir uğraşıyorum ki telefonla evde günde 2 pil değiştirdiğim oluyor.Bu kadar sık pil değişimine arka kapağı takıp takıp çıkarmayla titreşim bozuldu diye düşünüyorum.
    Neyse önümüzdeki hafta veririm artık kvk ya telefonu.Yardım için teşekkür ederim...
  • HTC HD2 için tavsiye edebileceğiniz sağlam, kaliteli ama ekonomik bir araç kiti var mı?
  • hd2 cihazını satmayı düşünen arkadaşlar pmden irtibata geçelim...
  • Arkadaşlar HD2 android'te Youtube sorununu çözebilen çözümünü bilen birileri var mı ?
  • Arkadaslar iyi gunler. Telefona Android yukledim. Guzel guzel kullaniyordum fakat gecen gun Miui rom yukledim. Butun gun program oyun falan derken rom cok guzel tamam da gece oldu ve ekraninin algilamasinda sorunlar basladi. Mesela klavyede e tusuna basmak isterken c tusuna basmalar falan. Sonrasinda tus kilidi acildiktan sonra diyelim mesajlara giriyorum mesaj yaziyorum fakat bu seferde geri donuste hicbir turlu calismiyordu dokunmatik ekran. Telefonun calismasinda sorun yok fakat ekranin dokunmatikligi calismiyor. Derken artik hicbir turlu ekran calismiyor. Stock roma geri dondum ama nafile. HPSL'yi kaldirdim SPL'ye dondum. Ama yok... Ne olmus olabilir?
  • Merhaba arkadaslar,
    telefonumdaki mesajları bilgisayara aktarmam gerekiyor.gunlerdir jeyo mobile companion 2.1 programını arıyorum,baktıgım linklerin hic biri acılmadı.Rica etsem biri yardımcı olabilir mi?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

hd2 cihazını satmayı düşünen arkadaşlar pmden irtibata geçelim...

arkadasım ben satıyorum.2010 subat ayında alındı,kvk garantili,750tl.iş yerimden blackberry verildigi icin dogru duzgun kullanamadım.cok da anlamıyorum rom vs.den.bu sebeple satıyorum.ilgilenirsen irtibata gecelim.
  • Merhaba,
    Aynı sorun bende de vardı. Aşağıdaki çözüm işe yaradı. Bilginiz olsun

ALINTIDIR.

JAVAFX PROGRAMI
    http://www.javafx.com/downloads/mobi...nse=on&x=0&y=0

bu program ile javayı ve java gerektiren programları sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz

CEP ANAHTAR UYGULAMASI

http://mobil.isbank.com.tr/dist40s/CepAnahtar.jar

bu da işcep uygulamasının uygulama hali. direk indirip telefona attıktan sonra çalıştırdığınız da telefona kurulur. yani her formatta yeniden bağlantı yapmanıza gerek kalmadan işcep i kurabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Amerikadan getirtip T-mobile kilidini kırdırdığım hd2'me İş Bankası'nın İşcep uygulamasını kurmaya çalıştığımda download edecekken Install Error The application can't be authorized because C=US;O=Verisign,Inc;OU=Class 3 Public Primary Certification Authority is disabled. hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?

• İyi günler arkadaşlar;

2. el HD2 aldım.
    Daha önce Omnia 2 kullanıyordum

Bir kaç sorum olacak sizlere.

HD2de anahafıza ve SD kart var. My storage yok
    Acaba formattan sorna ilk haliyle ana hafızada kaç mb yer kalıyor?

Resco Explorer kullanıtken bazen bir klasöre girmek için bir kaç kez dokunmam gerekiyor.
    Acaba ekranda mı sorun yoksa Resco Explorer programında mı?

Finger keyboard kullandığımda ben bire kere tuşa bastığım halde basılı tutmuşum gibi davranıyor.
    Arka arkaya hızlı dokunuşlar yapınca uzun basılı tutmuşuz gibi mi görüyor acaba?

Ekran kalibrasyonunu bulamadım.
    Acaba nereden gireceğim?

Birde konuşma esnasında dokunmatik ekran kilitleniyor. Sadece tuşlardan sonlandırabiliyorum.
    Acaba nasıl dokunmatik tuşları nasıl aktifleştiririm?

Şimidden çok çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 28 Haziran 2011; 16:25:53 >
  • arkadaşlar bu indirdigim oyunları nereye atacağım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

Arkadaslar iyi gunler. Telefona Android yukledim. Guzel guzel kullaniyordum fakat gecen gun Miui rom yukledim. Butun gun program oyun falan derken rom cok guzel tamam da gece oldu ve ekraninin algilamasinda sorunlar basladi. Mesela klavyede e tusuna basmak isterken c tusuna basmalar falan. Sonrasinda tus kilidi acildiktan sonra diyelim mesajlara giriyorum mesaj yaziyorum fakat bu seferde geri donuste hicbir turlu calismiyordu dokunmatik ekran. Telefonun calismasinda sorun yok fakat ekranin dokunmatikligi calismiyor. Derken artik hicbir turlu ekran calismiyor. Stock roma geri dondum ama nafile. HPSL'yi kaldirdim SPL'ye dondum. Ama yok... Ne olmus olabilir?

garantin varsa ver garantiye uğraşma
  • slm arkadaşlar...

pek canlı bir topic değil sanırım ama yine de sorunuma çözüm bulabilirim sanıyorum...

hd2 im var ve wifi ye bağlanmakta sorun yaşıyorum...bağlandıktan sonra bağlantı kesildi hatası veriyor...

sebebini bilen yada başına gelen var mı?

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

slm arkadaşlar...

pek canlı bir topic değil sanırım ama yine de sorunuma çözüm bulabilirim sanıyorum...

hd2 im var ve wifi ye bağlanmakta sorun yaşıyorum...bağlandıktan sonra bağlantı kesildi hatası veriyor...

sebebini bilen yada başına gelen var mı?

saygılar...

Cihazdaki önemli bilgi,resim,müzik ve telefon numaralarını bilgisayarına kopyaladıktan sonra restore yapmanı tavsiye ederim.
  • Cihazın şarzı ortalama ne kadar gidiyor arkadaşlar ?
  • 3G sürekli açık halde windows mobileda (exchange mail açık) maksimum 1 gün, 3G kapalı normal konuşma sürelerinde maksimum 2,5 gün.
  • hd2 ime nand androind yukledim...fakat programları hafıza kartına nasıl yuklicem bu konuda yardımcı olabilecek var mı??
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.