Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 3gs ile htc hd 2 arasında seçim yapmak istiyorum. bir türlü karar veremdim. htc hd2 yi kullananlar baya memnun galiba.
  • Arkadaşlar lütfen yardim edin win 7 kurdum cihaza ama ingilizce oldugu icin hic birsey beceremedim tekrar eski orjinal rom a dönmek icin ne yapmam gerekli arkadaşlar cihazi pc tanimiyor su anda windos mobil aygit merkezi aktif olmuyor format atamadim
  • 3 gündür telefonu kullanamıyorum Allah rızası icin yardım arkadaşlar !!!
  • pm attım F3
  • hd2 de değişik androidler deniyorum.

wm romumu da değiştirmek istiyorum...

android için oluşturulmuş ıvır zıvır eklentisi olmayan windows mobile rom önerisi yapabilir misiniz...
  • fring den sesli gorusme yapilabiliyordu msn uzerinden fakat bir suredir sesli chat olmuyor bu servisi fring msn icin kaldirdimi?
  • Arkadaşlar bende hd2 var 6.5 yüklü kullanıyorum satıp desire mi alsam yoksa buna adroid mi yüklesem ?androidli hd2 özellikleriyle desireyi karşılaştırırsanız hangisi üstün gelir?tavsiyeleriniz?
  • müzik dinlerken audio_manager_eng.exe hatası alıyorum. bunu çözümü nedir yardımcı olabilirmisiniz.
  • Selamlar,

Bu cihaz için güzel oyun/uygulama tavsiyelerinizi alabilirmiyim? Ara ara pek birşey bulamadım düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnclark

Selamlar,

Bu cihaz için güzel oyun/uygulama tavsiyelerinizi alabilirmiyim? Ara ara pek birşey bulamadım düzgün.

Androidde geçerek uygulama alanı genişletmeni tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı:redfire

Arkadaşlar bende hd2 var 6.5 yüklü kullanıyorum satıp desire mi alsam yoksa buna adroid mi yüklesem ?androidli hd2 özellikleriyle desireyi karşılaştırırsanız hangisi üstün gelir?tavsiyeleriniz?

Desire değilde desire HD ancak bu saaten sonra HTC HD2 kullanıcısını keser; Desire alacağım diyorsan HD2'ye nand üzerinden android kullan. en azından paran cebinde kalır.

• Merhaba Arkadaşlar
    Gönderdiğim mesajdan sonra gelen mesaj benim gönderdiğimin üzerinde duruyor özellikle aynı dakika içerisnde cevap almışsam sıralaması yanlış gözüküyor başına gelen ve çözümü olan var mı? sitede yayınlanan son rom u kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3mania

Merhaba Arkadaşlar
    Gönderdiğim mesajdan sonra gelen mesaj benim gönderdiğimin üzerinde duruyor özellikle aynı dakika içerisnde cevap almışsam sıralaması yanlış gözüküyor başına gelen ve çözümü olan var mı? sitede yayınlanan son rom u kullanıyorum.

Bunu düzeltmek için saat ayarlarınızı kontrol etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Saat ayarları dogru kardeş ve htc sitesinden saat güncellemesi ayarınıda yaptım. Kontrol etmelisin derken başka bi fikrin varsa onu uygulayayim tarif edersen teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Saat ayarları dogru kardeş ve htc sitesinden saat güncellemesi ayarınıda yaptım. Kontrol etmelisin derken başka bi fikrin varsa onu uygulayayim tarif edersen teşekkür ederim

Aynı sorun benim de başıma gelmişti.
    Mesaj atan diğer numara benim saat ayarımdan 3dk gerideydi.
    Benim mesajıma yazdığı cevap benden önce gelmiş gibi görünüyordu.
    Hem onun saatini, hem kendi saatimi operatör saatine göre güncelleyince sorun düzelmişti.

• arkadaşlar htc hd 2 mi yeni aldım windows kurulu telefonla gelen ve telefon içine (sd karta değil ) co pilot , google maps gibi uygulamaları kaldırıp telefon hafızasında yer açmak istiyorum fakat program ekle kaldırda bu programlar yok acaba nereden kaldırabilirim?
    uygulamaları telefon hafızasına kurmasamda yinede az bir mikrar telefon hafızasında yer kaplıyor. şimdiden telefon hafızasının yüzde 80 i doldu. yardımcı olursanız sevinirim.
  • telefonuma hafıza kartı almak istiyorum ancak hangi modeli ve markayı alacağıma karar veremedim.sizin önerebileceğiniz 8gb-16gblık hafıza kartı ve modeli var mı?
    kartların üzerinde yazan class 4-6-8 telefonun hızını etkiliyor mu
  • htcnin sitesindeki son romu yükledim gayet memnunum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc
    telefonuma hafıza kartı almak istiyorum ancak hangi modeli ve markayı alacağıma karar veremedim.sizin önerebileceğiniz 8gb-16gblık hafıza kartı ve modeli var mı?
    kartların üzerinde yazan class 4-6-8 telefonun hızını etkiliyor mu

8gb ve ustude class 4 almani tavsiye etmem en az class 6 almalisin hiz sorunuyla daha az karsilasmak icin
  • şey ben htc hd 2 alıcam da acaba nerden bulabilirim
  • Sd card üzerinden android denedim bugün.. pil sorunu olmazsa daha da geri dönmem.. Yaşasın Android market
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.