Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.hd2 yi yeni aldım açıkcası pekte çözemedim.ne rom yükledim nede başka birşey.soracağım çok şey var ama herkesiz işi gücü vardır yardım edecek biri olacağını sanmıyorum.indirdiğimiz menü ikonlarını nereye atmam lazım.bilen varsa cevap verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extory_kaan

merhaba arkadaşlar.hd2 yi yeni aldım açıkcası pekte çözemedim.ne rom yükledim nede başka birşey.soracağım çok şey var ama herkesiz işi gücü vardır yardım edecek biri olacağını sanmıyorum.indirdiğimiz menü ikonlarını nereye atmam lazım.bilen varsa cevap verebilir mi?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Size tavsiyem bu konuyu baştan başlayarak fırsat buldukça okumanız. Faydalı bilgiler öğrenip günden güne telefonunuzu daha çok seveceksiniz. Menü ikonu konusunda bilgi sahibi değilim yoksa tabiki yardımcı olurdum.
  • hocam okudum ilk sayfada vardı ingilizceydi bende çevirdim ama anlayamadım yinede.

Remove the application icon from the homescreen
    Go to \Application Data\HTC\ProgLauncher with any file browser (I prefer using Total Commander)
    Find & delete the file which name equals to the program you want to update its cached icon
    Just add back the link into Sense homescreen.. that's it!

bunu bana açıklayacak olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extory_kaan

hocam okudum ilk sayfada vardı ingilizceydi bende çevirdim ama anlayamadım yinede.

Remove the application icon from the homescreen
    Go to \Application Data\HTC\ProgLauncher with any file browser (I prefer using Total Commander)
    Find & delete the file which name equals to the program you want to update its cached icon
    Just add back the link into Sense homescreen.. that's it!

bunu bana açıklayacak olan var mı acaba?

Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle iconunu değiştirmek istediğiniz uygulamanın kısayolunu homescreen ekranından kaldırın. Daha sonra Menü tuşuna basıp burda dosya gezginini bulun ve girin. Dosya gezgininde sol yukarda Aygıtım (My device) gözükücek eğer gözükmüyorsa yanındaki küçük aşağı ok'a tıklayın ve ordan aygıtımı (my device) seçin. Bu işlemi yaptıktan sonra aşağıda görülen dosyalardan Application Data klasörüne tıklayın. Daha sonra HTC diye bir klasör göreceksiniz ona tıklayın. Şimdi açılan sayfada Proglauncher klasörüne tıklayın. Açılan bölümde bulunan dosyaları kullanmak istediğiniz dosyalar ile değiştirebilirsiniz. Ancak değiştirdiğiniz iconları programa atamanız gerekebilir. Eğer dosya gezgini buna izin vermez ise yukarıdaki yazıda Total Commander isimli program tavsiye edilmiş onu kullanabilirsiniz. Bende dosya gezgini yerine Resco file explorer kullanmaktayım. Umarım işinize yarar.

• teşekkür ederim hocam.denemedim ama umarım olur.
  • 5 gün önce dayanamadım ve bende android yükledim.Fakat bu sabah geri dönmek zorunda kaldım.

Adroid ve HD2 sorunları

1-Telefonun 2 gün giden pili akşam bitiyordu.
    2-Telefonun çekim gücü azaldı sürekli Turkcellden sizi bu numara aradı diye mesajlar gelmeye başladı.
    3-Ses seviyesi azaldı.Kulaklık ve zil sesi.
    4-Dokunmatik bazen tepkisiz kalıyor.

Bu nedenle tekrar geri döndüm windowsa.Fakat Android'in tadıda bir başka.Bu sorunları yaşatmayacak en stabil Android rom'u tavsiye ederseniz tekrar kurar ve sonuçlarını paylaşırım.
  • Merhaba Sevgili ileri düzeyde HTC kullanıcıları,

birkaç sorum var yardımcı olurmusunuz. tşk ler

1-Bu cihaz sürekli konusmalar kesiliyor. 3g den 2g geçiş yüzünden sadece 2g yada sadece 3g olarak secim yapılamıyor mu?

2-bu cihaz için önereceğiniz en iyi yazılım hangisidir?

3-pil max 1 gün gidiyor Normal midir?

4-kurumsal mail hesabı kullanan ve telefonda kullanmayı basaran varmı(pop3-İmap yada hotmail gibi bir mail hesabı değil microsoft exchange mail hesabı )
  • slm..sorunlarını görünce eski günlerimi hatırladım..senin sorunun bence htc nin ana sayfasından wm6.5 in en yeni sürümünü indirmen(bunun için yanlış hatırlamıyorsam S/N no nu yazman gerek yani senin telefonundaki bir kodu istiyor) gerekiyor.sonra bunu eski romun yerine flashlamalısın..önce task29 ile eski artıkları silmeli sonra htc ana sayfasındaki yönergelere uyarak yeni rom yazılımını tel.inin rom una flashlamalısın(yani aktarıp kurmalısın).tavsiyen yönergeleri iyi okuman,yedekleri alman.bide radio rom unu yükseltmende fayda var.yani ben öyle yaptım..gelelim sorunlarının nedenine.tahminim bendede bu sorunlar vardı..sonradan ögrendimki orjinal olarak aldıgım leom da android yüklü oldugunun farkına varamamamda..galiba kart a yüklüydü..o zamanlar kör gibiymişim..rom u bozukmuş kısaca...orjinal degil de elden almışsan romda kalmış artıklar sistemini bozabilir.kalan artıklarıda task29 ile temizlemelisin....yok sıfır ise benimki gibi birileri önce kurcalamış demektir..oysa sıfır gözümün önünde orjinal bandrolünü yırttılar..:) işler gözüktügü gibi degil yani... ..lütfen daha iyi bilen birileri varsa yardımcı olsun..
    Peki bu işlemler sonrası leon da ne gibi değişiklikler oluyor...hiç takılmıyor..turkcell vb. operatörler tam olarak destekliyor.mail,adres yedekleme vs. sonrasında kendikendine kapanma mesaj sıkıntıları vs bitiyor..amaa eger benim gibi kart a android kurmak istersen sysmaneger.exe hatası veriyor ve tekrar hatalar başlayabiliyor..tabi devam edecekmi bakalım..:))) bu arada androidde çalışmıyor bende..kaldı öylece...kesinlikle forumu iyi takip et..vakit ayır.herşeyi öğrenirsin..kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: alaaddin42

slm..sorunlarını görünce eski günlerimi hatırladım..senin sorunun bence htc nin ana sayfasından wm6.5 in en yeni sürümünü indirmen(bunun için yanlış hatırlamıyorsam S/N no nu yazman gerek yani senin telefonundaki bir kodu istiyor) gerekiyor.sonra bunu eski romun yerine flashlamalısın..önce task29 ile eski artıkları silmeli sonra htc ana sayfasındaki yönergelere uyarak yeni rom yazılımını tel.inin rom una flashlamalısın(yani aktarıp kurmalısın).tavsiyen yönergeleri iyi okuman,yedekleri alman.bide radio rom unu yükseltmende fayda var.yani ben öyle yaptım..gelelim sorunlarının nedenine.tahminim bendede bu sorunlar vardı..sonradan ögrendimki orjinal olarak aldıgım leom da android yüklü oldugunun farkına varamamamda..galiba kart a yüklüydü..o zamanlar kör gibiymişim..rom u bozukmuş kısaca...orjinal degil de elden almışsan romda kalmış artıklar sistemini bozabilir.kalan artıklarıda task29 ile temizlemelisin....yok sıfır ise benimki gibi birileri önce kurcalamış demektir..oysa sıfır gözümün önünde orjinal bandrolünü yırttılar..:) işler gözüktügü gibi degil yani... ..lütfen daha iyi bilen birileri varsa yardımcı olsun..
    Peki bu işlemler sonrası leon da ne gibi değişiklikler oluyor...hiç takılmıyor..turkcell vb. operatörler tam olarak destekliyor.mail,adres yedekleme vs. sonrasında kendikendine kapanma mesaj sıkıntıları vs bitiyor..amaa eger benim gibi kart a android kurmak istersen sysmaneger.exe hatası veriyor ve tekrar hatalar başlayabiliyor..tabi devam edecekmi bakalım..:))) bu arada androidde çalışmıyor bende..kaldı öylece...kesinlikle forumu iyi takip et..vakit ayır.herşeyi öğrenirsin..kolay gelsin...

çok tşk ederim umarım baska işi bilen arkadaşlarda yorumlarını ve önerilerini esirgemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skull67 -- 20 Mart 2011; 14:40:12 >

• bu cihaz için en iyi yazılım bence wm6.5 ama tüm özelliklerini kullanıyor isen şayet..android froyo 2.2 kullananlar teknik üstatlar herşeyleri ile belkide kullanıyorlardır ama ben yapamadım...formlarda bilgi var ama anlayabilene..gayet karmaşık..toplama çıkarmayı anca yapabilenlere integrali anlatan bilgiler gibi :))
    Gelelim pil konusuna...bütün hepsinde tüm gelişmiş tel.lerde pil sorunu var..hd2'nede neredeyse bütün işletim sistemlerini kurabiliyorsun..özellikleri azaltılmış vede çalıştırılabilmiş tüm romlar genelde 1-1.5 gün gidiyor..benim pil yönünden iyi buldugum ottoman gingerbread ı vede wm7 idi..ama bunların illaki bazı bencede kırıtik özellikleri kapalı romlar..mesela wm6.5'imdeki "3g veri paketimi" laptop'uma modem olarak kullandırarak net'e yani sana bu yazıları yazabiliyorum..kısaca cep ten internet ile laptopumdan yazıyorum..bu özellik sadece wm6.5 de var.yok tetherig felan bir sürü program var.ama çalıştıramadım..bana integral gibi degilde nispeten denklem gibi geldi bunlar :)))

• Winmo için, Duttys HD2 ROM Family bu romu öneririm stabil, hızlı, sade ve bataryası uzun süre gidiyor.

Android için benim kullandığım ve en az hatası olan stabil hızlı ve batarya süresi iyi diyebilirim, RAFDROID HD

Ben iki sistemide kullanıyorum, yani android SD kartta yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegben -- 22 Mart 2011; 0:42:57 >
  • en son resmi romda bulunan explorer ile sitelerde gomulu youtube videolari sorunsuz izlenebiliyor yani flash lite destegiyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

en son resmi romda bulunan explorer ile sitelerde gomulu youtube videolari sorunsuz izlenebiliyor yani flash lite destegiyle geliyor

Evet son resmi romu kullanıyorum sorunsuz.
  • yok benimki açmıyor millet..son sürüm resmi rom u kurdum ama tık yok...gerçi syncmaneger hatası veriyor tahmin edersiniz..sd kartım öylece boş yatıyor...:)))
  • Merhaba,

HTC HD2 ile ilgili paylaşım yaptığım sitemin hosting firmasının domain name uzatmasını yapmaması sebebiyle ilk önce park durumuna düştüğü iki gün öncede bir sohbet firmasına ait yönlendirme sonrasında bu sabah dün yayınladığım son yazımla birlikte hd2dünyası olarak yayına girdiğini gördüm. Kesinlikle artık ilgili adres ile ilgili herhangi bağlantım bulunmamaktadır.

hd2world.tk yerine artık şuan için kendimce.info adresinden yayındayım.

yayınladığım yazılara twitter üzerinden hd2world veya sadece kendimce.info dan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 24 Mart 2011; 7:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

Merhaba Sevgili ileri düzeyde HTC kullanıcıları,

birkaç sorum var yardımcı olurmusunuz. tşk ler

1-Bu cihaz sürekli konusmalar kesiliyor. 3g den 2g geçiş yüzünden sadece 2g yada sadece 3g olarak secim yapılamıyor mu?

2-bu cihaz için önereceğiniz en iyi yazılım hangisidir?

3-pil max 1 gün gidiyor Normal midir?

4-kurumsal mail hesabı kullanan ve telefonda kullanmayı basaran varmı(pop3-İmap yada hotmail gibi bir mail hesabı değil microsoft exchange mail hesabı )

1 -telefon ayarlarında sadece 2G seçme için auto yerine gsm seçmen yeterli
    2 - ? ne gibi yazılım ? rom diyorsan artık coğu insan android kullanıyor
    3 - yoğun kullanım yapıyorsan 1 gün normal ancak az kullanıyorsan 1 gün az.
    4 - ben kullanıyorum sıkıntısız. en kolay ayarlama yönetimi aygıt yöneticisi ile ayarlanır.

siteme girersen gereken tüm bilgiler var.

• @kendimce basarilar, bilgilerinden faydalandigim olmustu tesekkurler.
  • whoisden baktığımda site dot.tk da görünmekte orasıda cevap vermiyor. ama kimse iyice terbiyesiz;

siteyi komple kopyalamaya başladı

• ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN HTC HD2 Yİ ANDROİD YAPARKEN MAGLDR Yİ YÜKLEDİM HTCİ EKRANINDA DONDU KALDI NAPCAM ŞİMDİ BAŞKA TELİM YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackallin
    ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN HTC HD2 Yİ ANDROİD YAPARKEN MAGLDR Yİ YÜKLEDİM HTCİ EKRANINDA DONDU KALDI NAPCAM ŞİMDİ BAŞKA TELİM YOK

kendimce.info/htc-hd2-magldr-kaldirma/

buradaki videoya bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.