Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC'nin bugün ekranında alttaki kısayolların görünmesini istemiyorum.
    Sadece hava durumu olsun, yada ben ne istersem onu koyayım.Kısa yolların kutularınıda kaldırmak istiyorum.
    bu mümkün mü ?
  • bilen yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierramist

Arkadaşlar benim bir sorum var.
    HTC'nin bugün ekranında alttaki kısayolların görünmesini istemiyorum.
    Sadece hava durumu olsun, yada ben ne istersem onu koyayım.Kısa yolların kutularınıda kaldırmak istiyorum.
    bu mümkün mü ?

sağ alttaki menü de hızlı ekran bağlantıları kaldır var oradan düzenleyebilirsin ama tamamen kaldırabilirmisin bilmiyorum
  • ordan kısa yolları kaldırabiliyorum ama ekranda boş kısa yol kutuları kalıyor.
    ben onlarıda kaldırmak istiyorum
  • Google ile aratıp, Cookie Home Tab & CHT Editor programını incele istersen.
  • Arkadaşlar,

Pazar günü ekranım tepkisiz hale geldi. Alt tuşlar çalışıyor ancak ekrana dokunuyorum ama işlemiyordu hamlelerim. 1 gün kapalı beklettim telefonu. Tekrar denedim ama ekran tepkisiz olduğu için pin giremedim ve telefonu açamadım. İşletim sistemi ile alakalı bir durum olabilir mi diye düşündüm ve hard reset attım telefona ve yine sorun devam etti. Bugün telefonu servise verdim. 2 hafta zaman verdiler bakalım. Büyük ihtimal sorun çözülecek, çözülmezse yeni cihaz verecekler ama ister istemez soğudum telefondan. Bugüne kadar Windows obile'a kızıyordum ancak şu son ekran olayından sonra HTC konusunda soru işaretlerim oluşmaya başladı. Telefonu alalı 8-9 ay oldu ve hiç düşürmedim ve çocuk gibi baktım telefona.

Gelişmeleri burdan aktarırım size. Bakalım servis sonucu nelerle karşılaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierramist

ordan kısa yolları kaldırabiliyorum ama ekranda boş kısa yol kutuları kalıyor.
    ben onlarıda kaldırmak istiyorum

CHTEditor adlı bir program var. Eğer telinizde kurulu değilse bu programı kurun. Kurduktan sonra ana ekranda sağ alttaki menü/cookie's home tab editor'ü seçin. Açılan menüde Quicklink settings'e girin ve burdan Hide empty quicklink'i on yapın. İstediğiniz işlem olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metropol80 -- 1 Mart 2011; 15:50:55 >
  • Arkadaslar, gecen sene aldigim bi HD2 im var Turkcell den, ve artik bu tel beni deli etmeye basladi.. cok profesyonel degilim bu teli kullanmakta, ama artik gun icinde takilmali, foto ozelligini hic kullanamiyorum bile cunku acilmiyo herdefasinda teli kapat yeniden ac, cildirmak uzereyim gercekten..
    Acilen ACILENN, istanbulda olan, android kurulumunda bana destek yardimci olabilcek bu isten anlayan gonullu bi arkadasa ihtiyacim var gercekten Allah rizasi icin bilen varsa bunu kurmayi yardimci olsun, bizzat yanina gelip telefonu kendisine teslim edicem.. lutfen kurtarin beni su mobile sisteminden,, artik takilmadan iki mesaj ayni ayna geldiginde kasilmadan kullanabilcegim bi telim olsun istiyorum..

acilen bekliyorum yardimlarinizi...

iyigeceler.
  • NAND başlığını iyice oku takıldığın yerlerde başlık altında soru sorar isen yanıtlanır. İyice okursan çocuk oyuncağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 4 Mart 2011; 11:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechan
    Arkadaslar, gecen sene aldigim bi HD2 im var Turkcell den, ve artik bu tel beni deli etmeye basladi.. cok profesyonel degilim bu teli kullanmakta, ama artik gun icinde takilmali, foto ozelligini hic kullanamiyorum bile cunku acilmiyo herdefasinda teli kapat yeniden ac, cildirmak uzereyim gercekten..
    Acilen ACILENN, istanbulda olan, android kurulumunda bana destek yardimci olabilcek bu isten anlayan gonullu bi arkadasa ihtiyacim var gercekten Allah rizasi icin bilen varsa bunu kurmayi yardimci olsun, bizzat yanina gelip telefonu kendisine teslim edicem.. lutfen kurtarin beni su mobile sisteminden,, artik takilmadan iki mesaj ayni ayna geldiginde kasilmadan kullanabilcegim bi telim olsun istiyorum..

iyigeceler.

en son cikan resmi wm rom gayet stabil ...oncelikle onu yukle en azindan

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Arkadaslar, gecen sene aldigim bi HD2 im var Turkcell den, ve artik bu tel beni deli etmeye basladi.. cok profesyonel degilim bu teli kullanmakta, ama artik gun icinde takilmali, foto ozelligini hic kullanamiyorum bile cunku acilmiyo herdefasinda teli kapat yeniden ac, cildirmak uzereyim gercekten..

iyigeceler.

Tsk ederim, ama gercekten biktim ve usandim ben bu mobile sisteminden,, bazen ole acil aramam gereken durumlar oluyo kii telefon sani inadina o anlarda arama bile yapmaya kilitleniyo, tekrar pili cikar yeniden tak..biktim yaniii.. ROM u nasil yuklicem onuda bilmiyorum ama faydasi olucanida umit etmiyorum android e gecmek istiyorum hizli olsun takilmasin hic, mesaj yazarken dahi eger o anda mesaj gelmek uzereyse bana kasiliyo mesaj bile yazamiyorum yaa..

Allah rizasi icin yardimm....

• htc turkiyenin sitesinden en son resmi romu yuklersin gayet stabil dayilir lakin telefon hafizasindaki bilgileri yedeklemeyi unutma siliniyor cunku
  • quote:

quote:

quote:

iyigeceler.

Tsk ederim, ama gercekten biktim ve usandim ben bu mobile sisteminden,, bazen ole acil aramam gereken durumlar oluyo kii telefon sani inadina o anlarda arama bile yapmaya kilitleniyo, tekrar pili cikar yeniden tak..biktim yaniii.. ROM u nasil yuklicem onuda bilmiyorum ama faydasi olucanida umit etmiyorum android e gecmek istiyorum hizli olsun takilmasin hic, mesaj yazarken dahi eger o anda mesaj gelmek uzereyse bana kasiliyo mesaj bile yazamiyorum yaa..

Allah rizasi icin yardimm....

Aynı kilitlenme donma sorunu bende de vardı, bütün resmi ve custom rom'ları denedim android dahil, ama kilitlenme devam etti, netten bulduğuma göre bu telin bazılarında anakart sorunu var, yani donanımsal bir sorun, video izlerken 10-15dk içinde, google maps, igo, arama yaparken, arama esnasında sürekli donma oluyordu.
    Bende telimi servise verdim ama aynen geri verdiler sürüm güncelleyip, bende hiç uğraşmadım sattım ve başka bir htc hd2 aldım 2 haftayı geçti 1 kez bile kilitlenme olmadı.

• Tsk ederim,arkadaslar..

bilmiyorum benim donmalar takilmalar anakarttanmi kaynaklaniyor ama delirtmek uzere beni.. ne mesaj yazarken, ne alirken, ne internette gezinmeye calisirken, ne foto cekerken hic hiccc biseyden memnun degilim.. hatta bazen bana gonderilen mesajlari yutuyor bile, neden ve nasil oldugunu anlamadim ama kitleniyor kendikendine ve ben farketmeseem olece kaliyor, ve pili cikartmak zorunda kaliyorum o arada gelen mesajlar bidaha bana iletilmiyo..neler yasadim ya bu yuzdenn.. firlatip aticam ama verdigim parayi dusununce elim varmiyo, kendi paramla su rezilligi cekiyorum ya, heray turkcelle bide su salak telefon yuzunden bi dunya para oduyrum.. internetini kullanmyorum bile.....!!!! keske bunun yerine iphone yada blackberrybold alsaymisim.. simdi satamaya kalksam arkadasim senin gibi , olu fiyatina gidicek ve ben 1 sene daha taksidini odemeye devam edicemmm..:((

en iyi androoid dediler ve buyuzden android kurulmasi icin forumdan yardim istiyorum bilen ugrasan arkadaslardan gercekten acaip duami alicaklar... LUTFEN HTC HD2 ICIN ANDRIOD KURULUMUNU BILEN ISTANBULDA ARKADASLAR VARSA LUTFEN MESAJLARINI BEKLIYORUM... BIZZAT GELIP BIRAKICAM TELI SIZE...

• htcnin sitesindeki son romu yükledim memnunum fakat kablosuz bağlantı önceden daha iyiydi şimdi modemin yanındaki odada bile ful çekmiyor bunu arttırmanın bir yolu varmı yoksa eski roma gerimi dönmeliyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cageb1
    htcnin sitesindeki son romu yükledim memnunum fakat kablosuz bağlantı önceden daha iyiydi şimdi modemin yanındaki odada bile ful çekmiyor bunu arttırmanın bir yolu varmı yoksa eski roma gerimi dönmeliyim acaba ?

wlan ayarlarindan performansa alabilirsin lakin pili biraz daha fazla harcar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cageb1
    htcnin sitesindeki son romu yükledim memnunum fakat kablosuz bağlantı önceden daha iyiydi şimdi modemin yanındaki odada bile ful çekmiyor bunu arttırmanın bir yolu varmı yoksa eski roma gerimi dönmeliyim acaba ?

wlan ayarlarindan performansa alabilirsin lakin pili biraz daha fazla harcar

bu romda pil ömrüde digerine göre belirgin arttı arttırdım onu fakat pek değişmedi çekim gücü.
  • quote:

Tsk ederim,arkadaslar..

bilmiyorum benim donmalar takilmalar anakarttanmi kaynaklaniyor ama delirtmek uzere beni.. ne mesaj yazarken, ne alirken, ne internette gezinmeye calisirken, ne foto cekerken hic hiccc biseyden memnun degilim.. hatta bazen bana gonderilen mesajlari yutuyor bile, neden ve nasil oldugunu anlamadim ama kitleniyor kendikendine ve ben farketmeseem olece kaliyor, ve pili cikartmak zorunda kaliyorum o arada gelen mesajlar bidaha bana iletilmiyo..neler yasadim ya bu yuzdenn.. firlatip aticam ama verdigim parayi dusununce elim varmiyo, kendi paramla su rezilligi cekiyorum ya, heray turkcelle bide su salak telefon yuzunden bi dunya para oduyrum.. internetini kullanmyorum bile.....!!!! keske bunun yerine iphone yada blackberrybold alsaymisim.. simdi satamaya kalksam arkadasim senin gibi , olu fiyatina gidicek ve ben 1 sene daha taksidini odemeye devam edicemmm..:((

en iyi androoid dediler ve buyuzden android kurulmasi icin forumdan yardim istiyorum bilen ugrasan arkadaslardan gercekten acaip duami alicaklar... LUTFEN HTC HD2 ICIN ANDRIOD KURULUMUNU BILEN ISTANBULDA ARKADASLAR VARSA LUTFEN MESAJLARINI BEKLIYORUM... BIZZAT GELIP BIRAKICAM TELI SIZE...

Yardim edebilcek kimse yokmu arkadaslar Istanbul da bana...????

• quote:

quote:

Tsk ederim,arkadaslar..

Yardim edebilcek kimse yokmu arkadaslar Istanbul da bana...????

Arkadaslar istanbuldan HTC HD2 me android yuklememde yardimci olacak gonullu arkadaslardan acil yardim bekliyorumm.. lutfen su mobile systeminden kurtarin beni... gun icinde 15 defa pili cikartmaktan biktim artikkkkk... :( :(: (

• HD için İgo8 linki varsa verebilirmisiniz sitelere bakıyorum hiç birinde güncel harita yök hep eski sürüm..
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.