Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birdhouse

merhaba 2010un yazında hd 2 me kavuştum fakat kamera arada açmama , durup dururken(wifi kapalıyken) bağlanamıyor diye arka arkaya hata vermeler oluyor ve custom rom hangisini tavsiye edersiniz? şuan türkçe 1.66 var.

Custom rom olarak energy romlar çok güzel deniyor, henüz denemedim. Androide neden geçmiyorsun? Ben kullanıyorum gayet güzel. WM'yi kullanmak istemeyeceksin bir daha..

android kurulum konusu var 1337 arkadaşın oradan inceleyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birdhouse

merhaba 2010un yazında hd 2 me kavuştum fakat kamera arada açmama , durup dururken(wifi kapalıyken) bağlanamıyor diye arka arkaya hata vermeler oluyor ve custom rom hangisini tavsiye edersiniz? şuan türkçe 1.66 var.

Ya bu sorun galiba rom dan kaynaklanıyor.
    Bak aynı problem bende de var!
    Zannedersem ki bu sorunu yeni rom kurarak çözbileceğiz.
  • Arkadaşlar htc hd2 outlook ayarlarında postadan şirket mailini ekliyorum herhangi bir mail indirmiyor ve göndermiyor nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım hd 2 yurtdışından getirttim ancak telefon vadofon rom kilitli oldugu için ingilizce yada türkçeye ceviremiyorum nasıl rom atabilirim bilgisi olan bana yardım edebilir mi? daha once hic bu tarz (rom atma ) şeylerle ugrasmadım benim yapmam risklimi sizce?
  • Merhabalar, yaklaşık 7-8 aydır HD2 kullanicisiyim. Telefondan çok memnunum fakat bikaç problemi dışında. Ben çok mesajlaşan ve mailleşen biriyim. Klavye sorunu yaşıyorum. Yani bişeyler yazarken harfler karışıyor. Mesela M harfine bastığımda yanındaki N harfini alıyor bazen. Yan yana olan harfler karışıyor. ve yazı yazmama engel oluyor. Iphone gibi net basma şansın yok. Bu Tüm HD2lerde böylemi.

2. problemde Telefon bazen kapanıyor. Ve aç tuşuna bastığım halde açılmıyor. Yani Donuyor ama şarjı çıkartıp telefonu açmam gerekiyor. Bu sizede oluyor mu??

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Saat sorunu ile ilgili güncelleme yayınlanmış...

http://www.htc.com/tr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1066

Merhaba,

Bende dün 2. el KVK garantili HTC HD2 aldım. Bu saat sorunu nedir?
  • arkadaşlar selam..
    hd2 telefonum wireless ağlarını görmüyor..
    yardımcı olursanız sevinirim..
  • arkadaşlar 15 gün önce sipariş ettiğim 2 adet pil elime ulaştı...aslında 1 tane alacaktım ama fiyat iyi olunca ve bedava shipping olunca ayıp olmasın diye dayanamadım 2 tane aldım

buraya yazmak için ürünlerin ulaşmasını ve kontrol etmeyi bekledim.. aslında 1 aydır sitede %50 indirim vardı ve bugün son gün ama emin olmadanda ilk kez aldığım bir yere sizi yönlendirmek istemedim... ben iki pil için sigorta dahil ki mecburi fakat kargo ücretsiz 10.78 dolar ödedim...

http://www.dinodirect.com/htc-hd2-liion-battery-1300mah-business-rechargeable.html

• Öncelikle telefonum TYTN II ama HD2 kullana arkadaşların birçoğu bu telefonu daha önce kullanmıştır.HD7'ye geçilirken biz daha maddi sorunlar nedeniyle HD2'ye halen terfi edemedik.
    WM .6.5 yüklemek istiyorum bazı sorunlarım var aşağıya yazdım bilgisi olan arkadaş varsa memnun olurum.

WM 6.5 yüklemek istiyorum.Fakat sprite backup ile yedek aldığım zaman yeni roma eski yedekler eklenir mi deneyen var mı acaba ?
    İşbankası Cep şifre programıda diğer roma sorunsuz aktarılır mı yoska yeniden yüklemek mi gerekli.
    2.50.40.0 : ROM
    1.27.15.32 radio var .Cihazımda çok yavaş ve kameraolsun video çekimi olsun çok geç yanıt alıyorum.
  • merhaba 2.el telefon aldım. içindekileri silip temiz bir telefon olması için
    ses tuşlarına basıp açma düğmesine basarak format attım(sanırım hardformat böyle oluyor). ancak hafıza kartındakilerin hepsi formattan önceki gibi duruyor, hafıza kartı microsd olduğu için bilgisayara takıp format atamıyorum. usb kablosunu takıp diski biçimlendir desem yeterli olurmu hafıza kartına format atmak için

telefondaki yazılımlarda
    R:2.15.50.14
    G:15.42.50.14u
    D:3.14.04666
    bu yazılımlardan daha güncel yazlılım var mı?

Telefon rehberine kaydettiğim kişiler hafıza kartına format atarsam silinir mi? kişi listesinin yedeğini nasıl alabilirim ?

Sanırım biraz fazla soru sordum
  • ishak_koc telefonun icinde format sd card gibi bir program olmasi lazim. Olmadi Ayarlar_Sistem bolumunden hafizayi bicimlendir gibi birsey olmasi lazim onlari yapinca sd kart bicimleniyor diye biliyorum
  • @brdfckr53 bilgi için teşekkürler şimdide başka bir problemle karşılaştım
    telefonu kurcalarken yanlışlıkla Türkçe dili sildim :) geri Türkçe dil paketini nasıl geri getirebilirim, dosya yöneticisinden hafıza kartımıda artık göremiyorum :S bu sorunu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teken

htc sitesinden orjinal son romu indirip kurdum..

her attıgım mesajdan sonra pil ömrünün oldugu bildirimler ekranına "mesaj başarıyla gönderildi" uyarısını alıyorum ve bunu kapatamıyorum..heryere baktım ama çözüm yok sanırım, yardımcı olabilecek arkadas var mı ? sürekli pil ekranına gel kapat işkence halini aldı...

Bu konuya bir çözüm bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylmz
    Merhabalar, yaklaşık 7-8 aydır HD2 kullanicisiyim. Telefondan çok memnunum fakat bikaç problemi dışında. Ben çok mesajlaşan ve mailleşen biriyim. Klavye sorunu yaşıyorum. Yani bişeyler yazarken harfler karışıyor. Mesela M harfine bastığımda yanındaki N harfini alıyor bazen. Yan yana olan harfler karışıyor. ve yazı yazmama engel oluyor. Iphone gibi net basma şansın yok. Bu Tüm HD2lerde böylemi.

2. problemde Telefon bazen kapanıyor. Ve aç tuşuna bastığım halde açılmıyor. Yani Donuyor ama şarjı çıkartıp telefonu açmam gerekiyor. Bu sizede oluyor mu??

Teşekkürler..

donma arada sirada oluyor klavye bazen sorunlu olabiliyor internetten hd2 icin ozel kalemler var onlardan alabilirsin
  • arkadaslar bn telefonu klifla kullandgmdan bazen tuslara basmak zor olabilio.onun icin wifi bluetoothta vs oldugu gibi ekranda tuslar icin kisa yol olusturulablcem widget vs varmi boyle bisi varmi varmi bilmiorm ama varsa eger yardimci olurmusunuz.
  • bu telefonun şarj süresini desire ile karşılaştırırsak daha mı uzundur daha mı kısadır?
  • Arkadaşlar her hangi bi işlemden sonra geri ok dügmesine basıyorum ana sayfaya donuyorum ve dokunmatık tuslar donuyor...telefonu tus kılıdıne alıp
    tekrar tuskılıdı acıyorum bı yerlere gırıp gerı ok dugmesıne tekrar bastıgımda yıne aynı sey ana sayfada dokunmatık olan menu veya telefon bolumune basamıyorum
    (nand android rom kullanıyorum) lütfen yardım arkadaslar.
  • Merhaba Arkadaşlar
    gönderdiğim mesajdan sonra gelen mesaj benim gönderdiğimin üzerinde duruyor özellikle aynı dakika içerisnde cevap almışsam sıralaması yanlış gözüküyor başına gelen ve çözümü olan var mı? sitede yayınlanan son rom u kullanıyorum.
  • Windows Phone 7 Kurulumu ve Detaylar için

http://forum.donanimhaber.com/m_45941236/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45941236

Ayrıcahttp://www.m p x.gen.tr 'deki başlıkları da takip edebilirsiniz.

http://www.m p x.gen.tr/mpx/showthread.php?t=26136

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 14 Ocak 2011; 16:09:36 >

• win 7 kurdum cihaza ama ingilizce oldugu icin hic birsey beceremedim tekrar eski orjinal rom a dönmek icin ne yapmam gerekli arkadaşlar cihazi pc tanimiyor su anda windos mobil aygit merkezi aktif olmuyor format atamadim lutfen yardimci olurmusunuz acil tesekkur ederim
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.